ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? - Κατοχικά Νεα

ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? - Κατοχικά Νεα
Με αυτό το συντομο βίντεο, έδωσα αντιπροσωπευτικά δύο εκ των χιλιάδων έντιμων γιατρών

Με αυτό το συντομο βίντεο, έδωσα αντιπροσωπευτικά δύο εκ των χιλιάδων έντιμων γιατρών, που αγωνίζονται για το καλό της ανθρωπότητας φωνάζοντας διαρκώς για τους κινδύνους και για την μεγαλύτερη απάτη στην ιατρική και πολιτική ιστορία που έγινε ποτέ στον πλανήτη.

Και ένα μικρό μέρος από το άρθρο του γνωστού Mike Adams μεταφρασμένο απο εδω

Για όποιον δίνει προσοχή, είναι πασιφανές πλέον οτι όλη η απάτη της δήθεν πανδημίας κόβιντ είναι ένα σχέδιο παγκόσμιου αποπληθυσμού, για να φοβηθεί ο κόσμος και να δεχτεί τις ενέσεις-βιολογικά όπλα με ακίδα πρωτεϊνη (που αποκαλούν “εμβόλια”) , οι οποίες (ενέσεις) στην πορεία θα τους σκοτώσουν. Αυτό που δεν περίμεναν οι παγκοσμιοποιητές όμως, είναι η ραγδαία αφύπνιση στην αλήθεια που τώρα διαδίδεται σαν φωτιά στο πεδίο της ιατρικής και της επιστήμης γενικότερα. Ολοένα και περισσοτεροι γιατροί, νοσοκόμοι και νοσηλευτές αφυπνίζονται και καταγγέλλουν τα κακώς κείμενα καθημερινά κι οι παγκοσμιοποιητές είναι σε πανικό και βιάζονται να σκοτώσουν τις μάζες, πριν συνειδητοποιήσουν και οι πιο παραδομένοι στο σύστημα, την απάτη των εμβολίων αποπληθυσμού.

Γι’αυτο και βλέπουμε την τρελή βιασύνη και προώθηση της λεγόμενης “ενισχυτικής ένεσης” η οποία φυσικά περιέχει ακόμα περισσότερα βιολογικά όπλα ακίδας πρωτεϊνης για να επιταχυνθούν οι μαζικοί θάνατοι στον πλανήτη.

Οι παγκοσμιοποιητές εκφοβίζουν τόσο απεγνωσμένα τον κόσμο για να πάρουν τις “ενισχυτικές ενέσεις”, που τώρα παραδέχονται ανοιχτά ότι τα υπάρχοντα εμβόλια κόβιντ δεν παρέχουν προστασία διαρκείας.

Με την παραδοχή αυτή που αφήνει τους πολίτες άναυδους, η New York Times έβαλε άρθρο με τον τίτλο “Το Ισραήλ που κάποτε ήταν το πρότυπο για να νικηθεί ο κόβιντ, αντιμετωπίζει νέο κύμα μολύνσεων”

Το άρθρο παραδέχεται ανοιχτά ότι τα εμβόλια για το κόβιντ που δόθηκαν σε 2,5 δις ανά τον κόσμο, δεν δουλεύουν πλέον καλά και ότι αυτοί που πήραν αυτά τα εμβόλια, τώρα αρρωσταίνουν και πεθαίνουν.

ideografhmata.blogspot.com

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image