Ομολογία-ΣΕΙΣΜΟΣ για το μαιευτήριο της Μαριούπολης: «Δεν έγινε ΚΑΜΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ, ήταν ΣΤΗΜΕΝΑ ξένα ΜΜΕ» - Κατοχικά Νεα

Ομολογία-ΣΕΙΣΜΟΣ για το μαιευτήριο της Μαριούπολης: «Δεν έγινε ΚΑΜΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ, ήταν ΣΤΗΜΕΝΑ ξένα ΜΜΕ» - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

Τι ομολογεί η γυναίκα που έγινε “σημαία” των δυτικών ΜΜΕ.

Το περιβόητο «χτύπημα» σε μαιευτήριο της Μαριούπολης στα μέσα Μαρτίου έγινε αφορμή για παγκόσμια κατακραυγή κατά των Ρώσων.

Δυτικά ΜΜΕ και κυβερνήσεις κατηγόρησαν τη ρωσική πλευρά για “εγκλήματα πολέμου”, με τη Μόσχα να απαντάει πως επρόκειτο για ένα καλά σκηνοθετημένο χτύπημα-προβοκάτσια από την πλευρά των Ουκρανών νεοναζί.

Ένα από τα πρόσωπα που άθελά της (;) πρωταγωνίστησε ήταν το μοντέλο του instagram Marianna Vyshemirskaya, η…ματωμένη εικόνα της οποίας φιγουράρισε σε όλα τα δυτικά πρωτοσέλιδα.

Η ίδια, λίγες εβδομάδες μετά το περιστατικό ομολόγησε στην κάμερα ορισμένες πτυχές τις οποίες δεν ανφέρε ποτέ κανένας Ουκρανός ή δυτικός.

Η νεαρή πρώην έγκυος και πλέον μητέρα καταγγέλλει στην κάμερα πως δεν υπήρξε καμία ρωσική αεροπορική επιδρομή, όπως είχαν υποστηρίξει οι ουκρανικές δυνάμεις, “δίνοντας” παράλληλα τους δημοσιογράφους ξένων πρακτορείων οι οποίοι ήταν στημένοι στον περιβάλλοντα χώρο του μαιευτηρίου.

ΔΙΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επιτέλους ο Έλληνας πρωθυπουργός αποφάσισε να φτιάξει και μια δομή δημόσιας Υγείας.

Μήπως άραγε περίμεναν να συμβεί κάτι για να αρχίσουν να τραβάνε δήθεν “τυχαία” πλάνα;;;

Αναφέρθηκε σε 2 απανωτές εκρήξεις και απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπήρξε αεροπορικό και συνεπώς ρωσικό χτύπημα:

«Μας είπαν ότι δεν έγινε κάποιο αεροπορικό χτύπημα και έτσι επιβεβαιωθήκαμε και εμείς. Εμείς δεν ακούσαμε κάποιο αεροπλάνο. Μας είπαν ότι ήταν όλμος».

Συνεχίζοντας στο 6ολεπτο πολύ σημαντικό βίντεο, η νεαρή κοπέλα αποκαλύπτει πως οι Ουκρανοί στρατιώτες είχαν μετατρέψει σε ένα πρόχειρο…στρατώνα το κτίριο του μαιευτηρίου, κλέβοντας ακόμα και το φαγητό από τις λιγοστές γυναίκες που βρίσκονταν εκεί!

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image