Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ : ‘Οι άνθρωποι πρέπει να συνδεθούν στο Matrix μας ή να πεθάνουν’ - Κατοχικά Νεα

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ : ‘Οι άνθρωποι πρέπει να συνδεθούν στο Matrix μας ή να πεθάνουν’ - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

Παρά τα όσα προσπαθούν να μας πείσουν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δεν προσπαθεί να διορθώσει τίποτα.

Προσπαθούν να διαλύσουν τα πάντα και να τα αφήσουν διαλυμένα.

Προσπαθούν να σπάσουν εσάς.

Ίσως να θέλετε να αρχίσετε να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή.

Ο επικεφαλής σύμβουλος του WEF Yuval Noah Harari, ο οποίος έχει ιστορικό στο να λέει δυνατά το ήσυχο κομμάτι, προωθεί το νέο του βιβλίο και κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης αυτή την εβδομάδα παραδέχτηκε αυτό που πολλοί άνθρωποι υποψιάζονται εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με τον Χάραρι, ο οποίος είναι το δεξί χέρι του Κλάους Σβαμπ, το μεγάλο πολιτικό ερώτημα του 21ου αιώνα είναι “Για ποιο λόγο χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους;”.

Όταν τον ρωτούν αν έχει κάποια απάντηση στο ερώτημα, ο Harari εμφανίζεται να διασκεδάζει.

Η ρωμαϊκή αυτοκρατορία είχε ψωμί και τσίρκο. Ο ήρωας του Κλάους Σβαμπ, ο Καρλ Μαρξ, είπε ότι η θρησκεία ήταν το όπιο του λαού. Αλλά η σημερινή ελίτ έχει βρει μια θανατηφόρα φόρμουλα για να κρατάει τη μόνιμη κατώτερη τάξη ευτυχισμένη. Βιντεοπαιχνίδια και ναρκωτικά.

Μην κάνετε κανένα λάθος, η παγκόσμια ελίτ σας θέλει ναρκωμένους και σε λήθαργο.

Οι δημιουργοί του “Idiocracy” είχαν δίκιο – πολύ πίσω στο 2006.

Μια κωμική ταινία, σίγουρα. Αλλά όπως είπε ο βασιλιάς Ληρ του Σαίξπηρ, “στο αστείο υπάρχει αλήθεια”.

Η παγκόσμια ελίτ αποβλακώνει τις μάζες εδώ και δεκαετίες. Το πρόγραμμα σπουδών Common Core, πνευματικό τέκνο του Μπιλ Γκέιτς και του Μπαράκ Ομπάμα, είναι το τέλειο παράδειγμα.

Δεκατρία χρόνια αφότου η κυβέρνηση Ομπάμα άρχισε να εξαναγκάζει τα σχολεία σε όλη τη χώρα να υιοθετήσουν το Common Core, οι μαθητές καταγράφουν τώρα αποτελέσματα χαμηλότερα από αυτά που θεωρούνταν προηγουμένως δυνατά, με συγκλονιστικές μειώσεις στους μέσους όρους των βαθμολογιών στα μαθηματικά και την ανάγνωση.

Οι δάσκαλοι παρουσιάζουν εδώ και χρόνια αποτελέσματα που αποδεικνύουν ότι η αμφιλεγόμενη μέθοδος διδασκαλίας είναι αποτυχημένη και σημαντικά λιγότερο αποτελεσματική από τις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας.

Τώρα μια νέα διεθνής μελέτη του Ινστιτούτου Pioneer τους επιβεβαιώνει. Η μελέτη που δημοσιεύθηκε στα τέλη Απριλίου αποκαλύπτει τεράστιες πτώσεις στις βαθμολογίες στα μαθηματικά και την ανάγνωση από τότε που τέθηκε πλήρως σε ισχύ το Common Core το 2013. Αυτό συνέβη μετά από δεκαετίες σταθερής ανάπτυξης και στις δύο κατηγορίες.

Εν τω μεταξύ, ο δυτικός κόσμος κατακλύζεται από ναρκωτικά, φαρμακευτικά και παράνομα. Η αντιμετώπιση της πανδημίας Covid αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση έχει καταληφθεί από τη Μεγάλη Φαρμακευτική. Και είναι ανοιχτό μυστικό ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ελέγχονται από τις διαφημιστικές δαπάνες της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας.

Αυτά είναι μόνο τα νόμιμα πράγματα. Οι δρόμοι μας είναι πλημμυρισμένοι με παράνομες ουσίες, και αντί να πατάξουμε το δηλητήριο, οι δικές μας υπηρεσίες με τα τρία γράμματα είναι τουλάχιστον εν μέρει υπεύθυνες.

Τώρα έχουμε μεθαμφεταμίνη, φαιντανύλη και άλλα οπιοειδή να αλωνίζουν στην κοινωνία μας, καταστρέφοντας ανθρώπους, κρατώντας μας γονατισμένους.

Ναρκωτικά, εκπαιδευτικά πρότυπα, πειθήνιοι πολίτες τρομοκρατημένοι από τα λουκέτα… Είναι μια τέλεια καταιγίδα και τυχαίνει να ταιριάζει γάντι με τα σχέδια της παγκοσμιοποιητικής ελίτ.

Και δεν είναι καν η πρώτη φορά που ο Yuval Noah Harari αφήνει να διαρρεύσει σχετικά με τα σχέδιά τους για την ανθρωπότητα. Πρόσφατα δήλωσε ότι το WEF θεωρεί τη συντριπτική πλειοψηφία του ανθρώπινου πληθυσμού παρωχημένη, άχρηστη και περιττή.

Σύμφωνα με τον Harari, οι λεγόμενοι “κοινοί άνθρωποι” έχουν δίκιο να φοβούνται ένα μέλλον στο οποίο θα γίνουν “περιττοί”.

Ο σύμβουλος του WEF εκτίμησε ότι η διάχυτη ανησυχία μεταξύ των “κοινών ανθρώπων” έχει τις ρίζες της στο φόβο ότι θα μείνουν “πίσω” σε ένα μέλλον που θα διοικείται από “έξυπνους ανθρώπους”.

Οι φόβοι αυτοί είναι δικαιολογημένοι, σύμφωνα με τον Harari, ο οποίος μίλησε εκ μέρους των ελίτ και επιβεβαίωσε: “Απλώς δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειοψηφία από εσάς”.

Οι βαθιά ενοχλητικές παρατηρήσεις του Harari χρησιμεύουν ως η ισχυρότερη προειδοποίηση μέχρι στιγμής ότι το WEF του Klaus Schwab σκοπεύει να ερημώσει τον κόσμο.

Τα σχόλια του Harari είναι βαθιά ενοχλητικά, διότι όταν τοποθετούνται στο πλαίσιο των σχολίων άλλων συμβούλων και συνεργατών του WEF, όπως ο Bill Gates, γίνεται σαφές ότι έχουν στο μυαλό τους την αναπηρία και την ερήμωση.

Το πιο τρομακτικό μέρος όλων αυτών είναι ότι δεν προσπαθούν καν να κρύψουν τα σχέδιά τους πλέον.

Παρακολουθήστε:

newspunch.com

triklopodia.gr

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image