ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΕΛΙΚΑ?

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΕΛΙΚΑ?
ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΕΛΙΚΑ ? Οι ειδικοί αναμένουν ότι μέχρι το 2028 οι δύο εταιρείες Vanguard και BlackRocK θα διαχειρίζονται συλλογικά περίπου $20

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΕΛΙΚΑ ?

Οι ειδικοί αναμένουν ότι μέχρι το 2028 οι δύο εταιρείες Vanguard και BlackRocK θα διαχειρίζονται συλλογικά περίπου $20 τρισ. σε επενδύσεις και παράλληλα θα κατέχουν σχεδόν τα πάντα στον πλανήτη

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) είναι μια μυστικά αναδυόμενη ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ότι μια μυστική ελίτ εξουσίας με μια ατζέντα παγκοσμιοποίησης που συνωμοτεί για να αποκτήσει τελικά την παγκόσμια κυριαρχία και να κυβερνήσει τον κόσμο μέσω μιας αυταρχικής παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία θα αντικαταστήσει τα κυρίαρχα έθνη-κράτη, και με μια ολοκληρωτική προπαγάνδα, η ιδεολογία η οποία θα εξυμνεί την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων ως το αποκορύφωμα της ιστορικής προόδου.

Ως εκ τούτου, πολλές σημαίνουσες ιστορικές και σύγχρονες οντότητες φέρονται ως μέλη μιας συμμορίας που λειτουργεί μέσω πολλών οργανισμών βιτρίνας για την ενορχήστρωση σημαντικών πολιτικών και οικονομικών γεγονότων, που κυμαίνονται από την πρόκληση συστημικών κρίσεων έως την προώθηση αμφιλεγόμενων πολιτικών, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, ως βήματα μιας συνεχιζόμενης συνωμοσίας για την επίτευξη της παγκόσμιας κυριαρχίας.

Σύμφωνα με μια έκθεση του Bloomberg, ενός από τα πιο σεβαστά ιδρύματα στον κόσμο στον τομέα των χρηματοοικονομικών δεδομένων και αναλύσεων, οι ειδικοί αναμένουν ότι μέχρι το 2028 οι δύο εταιρείες Vanguard και BlackRocK θα διαχειρίζονται συλλογικά περίπου 20 τρισεκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις και παράλληλα θα κατέχουν σχεδόν τα πάντα στη γη.

Οπότε εάν σύμφωνα με την πρόβλεψη ότι μέχρι το 2028 οι δύο εταιρείες Vanguard και BlackRocK θα διαχειρίζονται συλλογικά περίπου 20 τρισεκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις και παράλληλα θα κατέχουν σχεδόν τα πάντα στη πλανήτη γη, τότε η γνωστή φράση, «ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ» δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα ως προς το πρώτο σκέλος (ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ).

Και φυσικά στο επόμενο ερώτημα «αφού δεν θα κατέχουμε τίποτα, τότε ποιος θα κατέχει τον πλανήτη?», η απάντηση είναι 1-2 εταιρείες που θα έχουν το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ στο πλανήτη για τα πάντα.

Πηγη nioland.substack.com

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image