Προετοιμασία για την νέα πανδημία!!! Τι είπε ο Μαγιορκίνης

Προετοιμασία για την νέα πανδημία!!! Τι είπε ο Μαγιορκίνης
Οι τηλέ-ειδικοί ξανάρχονται... Ξεκίνησε εκ νέου ο εκφοβιστικός λόγος στην Ελλάδα σε σχέση με τις πανδημίες!!! Μετά τα χθεσινά ρεπορτάζ που θύμισαν μέρες

Οι τηλέ-ειδικοί ξανάρχονται…

Ξεκίνησε εκ νέου ο εκφοβιστικός λόγος στην Ελλάδα σε σχέση με τις πανδημίες!!!

Μετά τα χθεσινά ρεπορτάζ που θύμισαν μέρες «σκληρής» ρητορικής κορωνοϊού, οι τηλέ-ειδικοί ξεκίνησαν να μιλούν για την νέα πανδημία και την νόσο Χ!

Μετά την Ματίνα Παγώνη, ο αναπληρωτής καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης, ξεκίνησε να προετοιμάζει την κοινή γνώμη. Είπε πως η «νόσος Χ, είναι μία άγνωστη νόσος, η οποία μπορεί να προκαλέσει πανδημία, ενώ μπορεί να είναι ιός, βακτήριο ή μύκητας».

Είπε πως «στην παρούσα φάση πρόκειται για ένα υποθετικό σενάριο, καθώς στην κυριολεξία, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά πότε θα μας χτυπήσει την πόρτα, όπως πραγματικά δεν γνωρίζουμε πότε θα χτυπήσει ένα επόμενος σεισμός».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η νόσος αυτή, «είναι θανατηφόρα κατά 70% σε σύγκριση με τον COVID-19, ο καθηγητής αναφέρει ότι το 70% δεν είναι ένα φοβερά μεγάλο νούμερο και δεν πρέπει να μας ανησυχεί».

Ωστόσο, επανέλαβε αυτό που λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο οποίος, σύμφωνα με ΜΜΕ, ετοιμάζει σχέδιο ελέγχου ακόμα και της κτηνοτροφικής παραγωγής, πως δηλαδή όλες οι επιδημίες προέρχονται από ζώα, επομένως και η νόσος Χ θα είναι μία μολυσματική ζωονόσος ασθένεια.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το φερόμενο σχέδιο ελέγχου των πάντων με αφορμή τις πανδημίες!

Σε σχέση με το σημείο, από το οποίο θα προέλθει η νόσος Χ, ο κ. Μαγιορκίνης τονίζει ότι η Αφρική, η Κίνα αλλά και η Νότια Αμερική, αποτελούν τα σημεία εκείνα του πλανήτη που ενοχοποιούνται και που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει από εκεί η νέα πανδημία.

el.gr

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image