ΠΡΟΣΤΙΜΑ για ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ! Ο «εφιάλτης» ζωντανεύει στην Ευρώπη - Κατοχικά Νεα

ΠΡΟΣΤΙΜΑ για ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ! Ο «εφιάλτης» ζωντανεύει στην Ευρώπη - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

Είδηση ΣΟΚ – Ο Λιακόπουλος είχε προειδοποιήσει για όσα μέλλει να συμβούν…
ΕΓΕΝΕΤΟ!!! Τα κλιματιζόμενα καταστήματα στην Γαλλία θα λάβουν εντολή να κρατήσουν τις πόρτες τους κλειστές διαφορετικά κινδυνεύουν να τους επιβληθεί πρόστιμο!

Αυτό δήλωσε η υπουργός Οικολογικής Μετάβασης, Αγκνέ Πανιέ Ρινασέ, ανακοινώνοντας τον επικείμενο κανόνα για την καταπολέμηση, υποτίθεται, της σπατάλης ενέργειας.

ΣΠΑΤΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!! Το ΕΛ είχε δημοσιεύσει πρώτο τις ευρωπαϊκές ανησυχίες για ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ και πλέον μας έρχεται αυτή η είδηση από την Γαλλία.

«Το να αφήνουμε τις πόρτες ανοιχτές όταν ο κλιματισμός είναι ενεργοποιημένος οδηγεί σε 20 τοις εκατό περισσότερη κατανάλωση και… είναι παράλογο», τόνισε η Γαλλίδα υπουργός. Εν τω μεταξύ πριν λίγο καιρό οι «ειδικοί» έλεγαν να μην κλείνουν οι πόρτες λόγω COVID!

Παράλληλα, αποκάλυψε είπε ότι υπάρχουν επίσης σχέδια για περιορισμό της χρήσης φωτεινών πινακίδων.

«Τις επόμενες ημέρες, θα εκδώσω δύο διατάγματα: το πρώτο θα διευρύνει την απαγόρευση της φωτεινής διαφήμισης, ανεξάρτητα από το μέγεθος της πόλης, μεταξύ 1 π.μ. και 6 π.μ.», με εξαίρεση τα αεροδρόμια και τους σταθμούς, είπε η Γαλλίδα υπουργός.

«Το δεύτερο θα απαγορεύσει (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) στα καταστήματα να ανοίγουν τις πόρτες τους όσο λειτουργεί ο κλιματισμός και η θέρμανση», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται πως ορισμένες πόλεις στην Γαλλία ψήφισαν δημοτικούς κανόνες τον Ιούλιο, επιβάλλοντας πρόστιμα για παραβίαση καταστημάτων με κλιματισμό.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει τώρα να το επεκτείνει σε ολόκληρη τη χώρα, με πρόστιμο έως και 750 ευρώ αλλά θα δώσει έμφαση στην «ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ» των καταστηματαρχών σε πρώτη φάση.

el.gr

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image