Πώς είναι να ζής χωρίς ελεύθερην βούλησιν; Το έχεις σκεφθεί; Το αντέχεις;…. - Κατοχικά Νεα

Πώς είναι να ζής χωρίς ελεύθερην βούλησιν; Το έχεις σκεφθεί; Το αντέχεις;…. - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

Πώς είναι να ζής χωρίς ελεύθερην βούλησιν; Το έχεις σκεφθεί; Το αντέχεις;…. Το να προσποιείσαι το ζόμπυ/ζωόβιον είναι η αρχή… της ελεύθερης βούλησης διά ηθελημένη απώλεια ελεύθερης βούλησης….

Το να προσποιείσαι το ζόμπυ/ζωόβιον είναι η αρχή… της ελεύθερης βούλησης διά ηθελημένη απώλεια ελεύθερης βούλησης….

Δεν αντέχεται, διότι είναι βία εις την ψυχήν, ανείπωτη τρέλλα, όπως αυτήν όπου παθαίνουν ενίοτε κάποιοι εκστασισμένοι με όξυνα παραισθησιογόνα και ψευδαισθησιογόνα, ήτοι με ψυχή, νόηση, σκέψη, χωρίς φρένα, ειρμόν και συγκεκριμένη πορεία δι’ όσον θέλεις. Εις τους παραισθησιογονιοποιημένους και ψευδαισθησιογόνους, η σχιζο.φρένεια αρκεί έστω μερικές ώρες ή ημέρες, εις την περίπτωση απώλειας διαπαντός της ελευθέρας βούλησης διαρκεί διηνηκώς και εάν δεν επανέλθει είναι χειρότερον από το να καίγεσαι !….

Να ο Λόγος διατί Ο Θεός μας έδωσε ελευθερία, χωρίς ελευθερία δεν νοείται ελεύθερη βούληση, κυριολεκτικώς η ελεύθερία μας είναι πρωτίστως η ελευθέρα βούληση μας και την έχουμε. Δεν δύνησαι να δράσεις, επιλέξεις, αντέξεις, κριθείς, γίνεις, αποφασίσεις, χωρίς ελευθέραν βούλλησιν!…

Η απώλεια της ελευθέρας δύναμης είναι η κόλλαση, εις την κόλλαση δεν έχεις ελευθέραν βούλησιν, εις την Βασιλείαν των Ουρανών διατηρείς ελευθέραν βούλησιν αλλά εάν παρεκτραπείς εις ασέβεια, βλασφημεία, υπερηφάνεια όπως ο Σκοτοφόρος και τα τσιράκια του, τότε πίπτεις…

Η ελευθέρα βούληση εις την κόλλαση αντικαθιστάται από την βούληση του διαβόλου, αυτός δεν θέλει να έχεις ελευθέρα βούληση προς καμμία κατεύθυνση αλλά αυτός να είναι η κατεύθυνση και ο μοχλός της ύπαρξης σου….

Ο αφελής νομίζει ότι ο φυλακισμένος και σκλάβος έχασε την ελευθέραν βούλησιν του πλήρως, όχι δεν ισχύει, διότι η απώλεια της ελευθέρας βούλησης είναι πλήρης απώλεια και απολειτουργία της αυτοκυβέρνησης, αυτοπροσδιορισμού, αυτοελέγχου του εαυτού σου ως σώμα και ψυχή. Η σκλαβιά, η φυλακή, η δουλειά, περιορίζουν την ελευθερία κινήσεως, δικαιωμάτων και διακινήσεων σου, αλλά η ελευθέρα βούληση της θέλησης σου, της σκέψης σου, της αξιοπρέπειας σου, των απόψεων σου όποιες και εάν είναι αυτές διατηρούντε….

Ένας σκλάβος διατηρεί την ικανοθέληση να μισεί τον σκλαβωτή του ή να διαφωνεί με αυτόν όποιος και εάν έχει δίκαιον, ένας κολλασμένος δεν διατηρεί ουδέν μία δύναμη αυτοκυριαρχίας. Όστις δύναται να το σκεφθεί τούτον με παραδείγματα, συμβολισμούς, παραβολισμούς, μεταφορές, κυριολεξίες σε ασώματες ψυχές ανατριχιάζει από το καθεστώς φρίκη, είτε αυτόν συμβεί πριν τον θάνατον είτε μετά θάνατον….

Κατά συνέπεια, η απώλεια ελευθέρας βούλησης όπου προωθούν είναι ό,τι το χειρότερον μπορεί να υπάρξει και εις τους χαραγμένους και ηλεκτρονικοσυνστηματοποιημένους δύναντε να το πράξουν….

Τι είναι η έννοια και κυριολεξία κυριοπραξία ζωή χωρίς ελεύθερην βούλησιν;

Την ελεύθερη βούλησιν και τα μάτια σου, περισσότερον από τα μάτια σου, τι είναι τα μάτια σου άμα χάσεις τά μάτια της ελεύθερης βούλησης σου;

Παναγιώτης Δίας

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image