Πώς η κατασκευασμένη πείνα θα κάνει το πλήθος να ζητιανεύει στα στρατόπεδα της FEMA - Κατοχικά Νεα

Πώς η κατασκευασμένη πείνα θα κάνει το πλήθος να ζητιανεύει στα στρατόπεδα της FEMA - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

Προβλήματα-ανταπόκριση-λύση επί του παρόντος διαμορφώνεται μέσω της έλλειψης τροφίμων και της πείνας, χωρίς ενέργεια και χωρίς χρήματα, μέσω ενός είδους «σχεδίου 8 βημάτων».

«Πώς ενορχηστρώνονται τα γεγονότα, για να δημιουργηθεί η συναίνεση του απρόσεκτου λαού ή όχλου» – ακούγεται η κάπως περιφρονητική εναρκτήρια φράση, που απευθύνεται σε εμάς τους ανθρώπους -, «οι άνθρωποι, που τελικά θα εκλιπαρούν για στρατόπεδα FEMA, για να τους σώσουν από την πείνα; ‘

“Σωτήρες της ανθρωπότητας”

Η ίδια κυβέρνηση που δημιουργεί το πρόβλημα καταστρέφοντας υποδομές τροφίμων και ενέργειας θα παρουσιαστεί και ως σωτήρας της ανθρωπότητας όταν «σώζει» ανθρώπους από κάθε κρίση που έχουν δημιουργήσει. Στην πραγματικότητα, οι δουλέμποροι σας θα παρουσιαστούν ως σωτήρες σας. Σημειώστε τη γενική χρήση του “εσύ” σε αυτό το άρθρο, λες και ο Μάικ Άνταμς και ο σύλλογός του ήταν εντελώς έξω από αυτό.

Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας το ακόλουθο σενάριο 8 βημάτων:

1 Επίλυση του προβλήματος (δημιουργώντας την κρίση).

2 Κατηγορήστε κάποιον άλλο (Φταίει η Ρωσία, ή οι κυβερνοχάκερ, ή ο Τραμπ, κ.λπ.)

3 Προκαλώντας θυμό μέσω των μέσων ενημέρωσης, χρησιμοποιώντας ψυχολογικές τακτικές για να υποκινήσετε το θυμό ενάντια στο μέρος που κατηγορείται.

4 Ενσταλάξτε τον φόβο στον πληθυσμό κάνοντας τον «επώδυνο», με πραγματικές απώλειες τροφίμων, χρημάτων, ασφάλειας κ.λπ.

5 Γίνετε ο σωτήρας προσφέροντας δωρεάν φαγητό, δωρεάν χρήματα (αν εγγραφείτε στο ψηφιακό πορτοφόλι), δωρεάν τρυπήματα με φλόκους ή άλλες παρεμβάσεις.

6 Σιωπήστε όποιον γνωρίζει το σενάριο ισχυριζόμενος ότι είναι ενάντια στις λύσεις και συνεργάζεται με τον εχθρό.

7 Για την εξόντωση του πληθυσμού ή του όχλου μέσω βιοόπλων mRNA, καταναγκαστικής πείνας, πανδημικών στρατοπέδων συγκέντρωσης ή άλλων μέσων.

8 High-five Claus Schwab για μια καλά εκτελεσμένη αποστολή, σε στυλ Κίνας.

Σημείωση: Είναι ο Claus Schwab σφάλμα πληκτρολόγησης ή επιλέχθηκε εσκεμμένα; Ίσως λόγω των αριθμών που αντιπροσωπεύει αυτό το (νέο) όνομα; Ο Μάικ Άνταμς συνεχίζει:

Μέσω αυτής της μεθόδου…

είθε η φασαρία ή το έθνος να οδηγηθεί να συμμετάσχει, ακόμη και να αγαπήσει, τη δική του εξόντωση. Αυτό εννοούν οι παγκοσμιοποιητές του WEF όταν λένε:

«Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος».

Μεταφρασμένα σε πρακτικό πλαίσιο, σημαίνουν, «ότι εσείς ή εσείς δεν θα έχετε τροφή, ενέργεια και χρήματα, και ότι θα εκλιπαρείτε να σας σώσουμε και ότι θα ενθουσιαστείτε όταν σας προσφέρουμε την τελική λύση .”

Δεν μπορείς να βοηθήσεις αυτές τις ανυποψίαστες μάζες, και θα εξαφανιστούν, ισχυρίζεται τελικά ο Μάικ Άνταμς.

greek-dutch-truth

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image