ΠΩΣ ΜΥΡΙΖΕΙ Η ΠΤΩΜΑΤΙΛΑ;;; - Κατοχικά Νεα

ΠΩΣ ΜΥΡΙΖΕΙ Η ΠΤΩΜΑΤΙΛΑ;;; - Κατοχικά Νεα
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΑΒΟΥΝ και οι ειδικοί δεν μιλάνε επειδή λαδώνονται μαζικά.

ΠΩΣ ΜΥΡΙΖΕΙ Η ΠΤΩΜΑΤΙΛΑ;;;

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΑΒΟΥΝ και οι ειδικοί δεν μιλάνε επειδή λαδώνονται μαζικά.

Το EudraVigilance είναι η βάση δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ύποπτες αναφορές φαρμακευτικών αντιδράσεων και τώρα αναφέρουν 23.252 θανάτους και 2.189.537 τραυματισμούς από τις ενέσεις COVID-19.

Συνδρομητής Health Impact News από την Ευρώπη μας υπενθύμισε ότι αυτή η βάση δεδομένων EudraVigilance διατηρείται μόνο για χώρες της Ευρώπης που αποτελούν μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), η οποία περιλαμβάνει 27 χώρες.

Ο συνολικός αριθμός των χωρών στην Ευρώπη είναι πολύ μεγαλύτερος, σχεδόν διπλάσιος, περίπου 50, αν και υπάρχουν ορισμένες διαφορές απόψεων ως προς το ποιες χώρες είναι τεχνικά μέρος της Ευρώπης.

Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσο υψηλοί είναι αυτοί οι αριθμοί, ΔΕΝ αντιπροσωπεύουν όλη την Ευρώπη. Ο πραγματικός αριθμός θανάτων ή τραυματισμών στην Ευρώπη από ενέσεις COVID-19 θα ήταν πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που αναφέρουμε εδώ.

Η βάση δεδομένων EudraVigilance αναφέρει ότι από τις 28 Αυγούστου 2021, έχουν αναφερθεί 23.252 θάνατοι και 2.189.537 τραυματισμοί μετά από ενέσεις τεσσάρων πειραματικών ενέσεων COVID-19. We are Destroying the Lives of our Young with Experimental COVID Injections

KORAKAS NEWS

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image