Έρχεται ο κορονοϊός του διαδικτύου. Ετοιμαστείτε για «λοκντάουν» στο Internet. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum γλυκάθηκε - Κατοχικά Νεα

Έρχεται ο κορονοϊός του διαδικτύου. Ετοιμαστείτε για «λοκντάουν» στο Internet. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum γλυκάθηκε - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

Οι προφητικές και μαντικές ικανότητες του Klaus Schwab ξεπερνούν πλέον αυτές του μαντείου των Δελφών. Μετά από κάποια μεγάλης κλίμακας επίθεση στο διαδίκτυο θα προταθούν «λοκντάουν» και «εμβόλια» για τον παγκόσμιο ιστό.

Για κάποιο λόγο που δεν έχω αντιληφθεί πλήρως ο Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Forum έχει αυτοανακηρυχθεί σε αυτοκράτορα.

Ο κορονοϊός όπως όλοι γνωρίζουμε οδήγησε σε λοκντάουν, απαγορεύσεις κυκλοφορίας, κατάργηση νόμων και συνταγμάτων, απώλεια θεμελιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων. Οδήγησε στη χορήγηση πειραματικών εμβολίων με καταστροφικές συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό και σε επανάληψη των μαζικών πειραμάτων σε ανθρώπους πράγμα που είχε να συμβεί από την εποχή της ναζιστικής Γερμανίας με τον Μένγκελε.

Η ευκολία στη «συμμόρφωση» των πολιτών στα παραπάνω ξεπέρασε τις προσδοκίες των νεοταξιτών. Τώρα μάλιστα ονειρεύονται υποχρεωτικά εμβόλια για τα ζωντανά που θεωρούν ότι εξουσιάζουν.

Τους άνοιξε η όρεξη

Το κακό σπυρί στον ποπό παραμένει το διαδίκτυο. Απεχθάνονται το ελεύθερο διαδίκτυο από τη στιγμή που δημιουργήθηκε.

Σελίδες σα τη δική μου δεν πρέπει πια να υπάρχουν. Η αλήθεια είναι μια και είναι μόνο η δική τους.

Το διαδίκτυο παραείναι ελεύθερο και μάλιστα τελευταία ένα τεράστιο κομμάτι της κοινής γνώμης δείχνει να ξυπνά. Αυτό είναι απαράδεκτο για τον αγαπημένο μας αυτοκράτορα.

Θα πρέπει να μπει μια τάξη. Πως όμως; Με τον ίδιο τρόπο που απεμπολήσαμε όλα μας τα δημοκρατικά δικαιώματα, Συντάγματα, κώδικα της Νυρεμβέργης και ανθρώπινα δικαιώματα. Με έναν ιό. Αυτή τη φορά όχι κορονοϊό για ανθρώπους αλλά κάτι αντίστοιχο για το διαδίκτυο.

Οι γνώσεις των πολιτών για το διαδίκτυο είναι ακόμα λιγότερες από αυτές για το ανθρώπινο σώμα. Πολύ εύκολα θα πείσουν την κοινή γνώμη ότι κάτι μόλυνε τον παγκόσμιο ιστό και ότι θα πρέπει να μπει μια τάξη επιτέλους.

Πως; Θα μας ρίξουν ολόκληρο ή μεγάλο μέρος του διαδικτύου για κάποιες μέρες. Δεν θα έχουμε ρεύμα, νερό, επικοινωνίες και φυσικά πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα, ιστοσελίδες και Netflix. Ένα ζέσταμα το έκαναν ήδη με τον αγωγό στην Αμερική. Ξέμεινε από καύσιμα η μισή ανατολική ακτή των Η.Π.Α.

Ο κόσμος θα αρχίσει να παρακαλάει για «συμμάζεμα» του διαδικτύου.

Το παλιό διαδίκτυο στο οποίο κάποιος σαν εμένα μπορούσε να κατοχυρώσει ένα όνομα χώρου και να αγοράσει ένα πακέτο φιλοξενίας θα πάψει να υπάρχει.

Μόνο «εξουσιοδοτημένοι» (κάτι σαν τους εμβολιασμένους) θα μπορούν να το κάνουν. Σελίδες σαν τη δική μου θα αποτελούν μια ανάμνηση του παρελθόντος. Όπως θα σπεύσουν αρκετοί να πάρουν το έντυπο ή ψηφιακό πιστοποιητικό τους για το εμβόλιο έτσι θα σπεύσουν αρκετοί να πάρουν το ψηφιακό πιστοποιητικό τους για τη δημιουργία μιας σελίδας. Με τη διαφορά ότι τύποι σαν εμένα θα λαμβάνουν μια φαρδιά πλατιά απάντηση του τύπου: ΟΧΙ. Μόνο οι «καθαροί» θα έχουν το δικαίωμα να φτιάξουν μια σελίδα. Οι «βρώμικοι» δεν θα επιτρέπεται να μιλούν.

Το tomsnews μπροστά από τις εξελίξεις όπως πάντα προειδοποιεί τους φίλους αναγνώστες της σελίδας για το μέλλον που έρχεται.

Η γνώση είναι δύναμη.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum μας έφτιαξε και ένα ωραίο βιντεάκι για να προετοιμαστούμε για τον «θαυμαστό νέο κόσμο» που ονειρεύεται

Από την ιστοελίδα tomsnews.io

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles