Τα χειρότερα έρχονται... AUKUS και Starfall - Κατοχικά Νεα

Τα χειρότερα έρχονται... AUKUS και Starfall - Κατοχικά Νεα
Λοιπόν, πάμε; Ο καθένας ας αναλογιστεί μόνος του τι μπορεί να ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια…

Λοιπόν, πάμε; Ο καθένας ας αναλογιστεί μόνος του τι μπορεί να ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια…

Στις 00:00 ώρα Ελλάδας 16/09/2021 Biden (USA), Johnson (UK) και Morrison (Australia) ανακοίνωσαν μια ιστορικής σημασίας συνεργασία των τριών χωρών κάτω από την ονομασία AUKUS σύμφωνα με την οποία οι χώρες θα συνεργαστούν στενά σε θέματα επιστήμης, τεχνητής νοημοσύνης, κβαντικής τεχνολογίας αλλά και στρατηγικής. Θα βοηθήσουν να εξοπλιστεί η Αυστραλία με συμβατικά πυρηνοκίνητα υποβρύχια για να είναι ο Ινδο-Ειρηνικός Ωκεανός ασφαλές θάλασσα – πέρασμα και να διατηρηθεί η ελευθέρια και η ασφάλεια. Ο Morrison είπε ότι το μέλλον και η ασφάλεια του Ειρηνικού θα επηρεάσει το μέλλον όλου του κόσμου. Μέσα σε 18 μήνες θα πρέπει να έχει στηθεί όλο αυτό το πλάνο ώστε να αρχίσει να υλοποιείται.

Περισσότερα στο βίντεο που αρχίζει γύρω στο 10:16

Μαζί με την παραπάνω είδηση θα αναφερθώ και στην επιχείρηση Starfall η οποία τέθηκε προς υλοποίηση από τις ΗΠΑ. Τι είναι όμως η επιχείρηση Starfall;

«ένα στρατηγικό σχέδιο για την παροχή πρόσβασης σε ασύρματες επικοινωνίες στο εξωτερικό και τη διασφάλιση της ετοιμότητάς μας όταν προκύψουν διακοπές ρεύματος, καταστροφές ή όταν αδίστακτα καθεστώτα κλείσουν την πρόσβαση στο διαδίκτυο. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία της ασφάλειας και της ευημερίας των Αμερικανών πολιτών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. »

«Η επιχείρηση Starfall είναι ένα στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη στρατοσφαιρικών μπαλονιών, αεροστατικών ή δορυφορικής τεχνολογίας ικανής να παρέχει γρήγορα ασύρματο internet οπουδήποτε στον πλανήτη από μεγάλα υψόμετρα. Με τη χρήση αναδυόμενων τεχνολογιών που υπάρχουν ήδη στον ιδιωτικό τομέα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ασύρματων δικτύων Διαδικτύου που καλύπτουν μια γεωγραφική περιοχή -στόχο. Στο σπίτι, η επιχείρηση Starfall θα μπορούσε να αναπτυχθεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από πλημμύρες, τυφώνες ή καταστροφές από πυρκαγιές όταν απενεργοποιηθεί η τοπική υποδομή επικοινωνιών.»

Όλο το άρθρο στα αγγλικά εδώ που με μια γρήγορη μετάφραση στα ελληνικά θα πιάσετε το νόημα.

Τα χειρότερα έρχονται. Σας ρωτώ… ποιες χώρες βρίσκονται κοντά στον Ειρηνικό; Κίνα, Ρωσία. Και παράλληλα με το ανεξάρτητο δίκτυο έκτακτης επικοινωνίας Starfall, κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει ότι τα χειρότερα έρχονται! Τα πιόνια στήνονται. Μάλιστα ο Biden αναφέρθηκε στην στρατηγική συνεργασία των τριών χωρών κατά των πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο!!! Τυχαίο;

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles