Τεχνητή ανοημοσύνη αράσαχ λέγει στους Ανθρώπους να γίνουν τεχνητή ανοημοσύνη. Έλα όμως που βλέπω Λαϊκούς να γίνονται Κληρικοί ταυτόχρονα που Κληρικοί γίνονται Λαϊκοί…..

Τεχνητή ανοημοσύνη αράσαχ λέγει στους Ανθρώπους να γίνουν τεχνητή ανοημοσύνη. Έλα όμως που βλέπω Λαϊκούς να γίνονται Κληρικοί ταυτόχρονα που Κληρικοί γίνονται Λαϊκοί…..
Τεχνητή ανοημοσύνη αράσαχ λέγει στους Ανθρώπους να γίνουν τεχνητή ανοημοσύνη. Έλα όμως που βλέπω Λαϊκούς να γίνονται Κληρικοί ταυτόχρονα που Κληρικοί

Τεχνητή ανοημοσύνη αράσαχ λέγει στους Ανθρώπους να γίνουν τεχνητή ανοημοσύνη. Έλα όμως που βλέπω Λαϊκούς να γίνονται Κληρικοί ταυτόχρονα που Κληρικοί γίνονται Λαϊκοί…..

[Εικόνα εξωφύλλου: Άγιος Νήφων ο Πολύθλος ο πρώην παναμαρτωλός]

Ένας αμόρφωτος παπάς ο γρηγόριος μητροπολίτας περιστερίου μας μιλάει για τον Πλάτωνα και τον Νεοπλατωνισμόν & για τον Μαρξ, ενώ πριν τους κατηγορούσαν όλους ή τουλάχιστον περισσότερον τον Μαρξ…..

Παρακολουθείτε την Ισοπέδωση που σας έλεγα εχθές & τις προάλλες με σειρά από άρθρα εξίσωση εξέλιξη εξουδετέρωση όπου εξ = 6 = 6ίσωση [ισοπέδωση] 6έλιξη 6 ουδετέρωση….. Τα μυστικά του 666……

Όλα ισοπεδώνονται όλα γίνονται όλα. Βεβαίως από καιρόν δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε σύσσωμους τους παπάδες, όχι επειδή είναι αμαρτωλοί, αμαρτωλοί υπάρχαν πάντοτε & όλοι μας, αλλά επειδή έχουν πολλοί συνταχθεί φανερά, φανατικά & δαιμονικά με τον υιόν του Διαβόλου Αντίχριστον.

Σας προειδοποίησα σε πολλά άρθρα να είσαστε έτοιμοι καθότι θα χαθεί όχι μόνον η λογική αλλά & η συνάρτηση σειράς σκέψεων & αντιπροσωπεύσεων, σας είχα ειπεί θα λέμε ποίος είναι ποίος & ποίος με ποίον! Σας προειδοποίησα ότι θα χαθεί η Πραγματικότητα & θα ζείτε όλοι εντός κόλλασης & οι προορισμένοι προς την κόλλαση & οι προορισμένοι προς τον Παράδεισον. Ευτυχώς τα νεύρα μου έχουν σπάσει υπερτρισεκατομμύρια φορές, έχω εις την φαρέτρα της αντοχής & της αμύνης αναρίθμητες εμπειρίες. Οι ευφυέστεροι άνθρωποι που δοκίμασαν τα σκληρότερα εκστατικά φάρμακα, ναρκωτικά & διεγερτικά & επέστρεψαν μέσα από τους πολέμους σώοι, πληγωμένοι & αβλαβείς θα βλέπουν τους υπερσουρεαλισμούς που βίωσαν, να ωχριούν σε αυτά που θα συμβαίνουν εις την ψευδονηφάλια ηλεκτρονική τεχνητή ανοημοσύνη των μαζών & των μονάδων.

Πολλές φορές σας λέγω κάτι πολύ σημαντικό & ισχυρό & γνωρίζω ότι πρέπει να μου κάνετε ερώτηση & να ψάξετε ή ένα από τα δύο. Σε αυτές τες περιπτώσεις υποτίθεται ότι άλλο είναι το σημαντικότερο, το κρύβω εσκεμμένα, κάνω την σφυγμομέτρηση & ναι επηρεάζω το υποσυναίσθητο και το υποσυνείδητο με ενισχυτικά. Λοιπόν, δεν μπορείς να κατανοήσεις τι συμβαίνει σε ύψιστον βαθμόν εάν δεν έχεις δοκτωράτο στον ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΝ! Εάν δεν τον μελετήσεις έστω & τώρα 5 με 10 έτη εάν προλάβεις ή έστω επιφανειακά εάν δεν τον γνωρίζεις αρκετά……

Είμαι ο πρώτος που αντιλήφθηκα ότι η Κβαντομηχανική είναι Σουρεαλισμός & το αντίστροφο & αμφότερα Έκσταση & η Έκσταση τα άλλα δύο….. Σας τα είχα γράψει. Γνωρίζω το μυστικό της Κβαντομηχανικής σε υπέρμετρον βαθμόν που εάν το θελήσει Ο Θεός θα αξιωθώ να το παρουσιάσω σε βιβλίον, που είναι έτοιμον σχετικά σε λόγια….

Σας είχα προειδοποιήσει ότι η υπέρτατη δύναμη του ανθρώπου είναι Η ΘΕΛΗΣΗ, υπέρτερη της ΒΟΥΛΗΣΗΣ….. Αλλά δεν αντιληφθήκατε οι πλείστοι διατί το έλεγα & πόσον σοβαρόν είναι…..

Η λέξη κβάντα σημαίνει Ποσότητα & βάσει αυτής γνωρίζω ότι αναιρείται με ψεύδη η Κβαντομηχανική που στα Ελληνικά την λένε Φωτοδεσμομηχανική αλλά το Μυστικό είναι ότι είναι Ποσοτητομηχανική & οι διαβόλοι το έχουν κρύψει….. Τα μυστικά του Σύμπαντος κρύβονται αποκλειστικά και μόνον στην ΠΟΣΟΤΗΤΑ, αυτό είναι που παρουσιάζω στο βιβλίον…..

Ο λόγος που σας τα λέγω αυτά δεν είναι για να φημίσω την ύπαρξη μου, είναι Μαρτυρία Θεού & Μαρτυρία Ιαχά που τον λένε Ιαχωβά, όχι επειδή θα ειπούν οι μισητές μου πασίβλακες και πασίκακοι: «να το δηλώνει είναι Μάρτυρας του Ιαχωβά» ήτοι μέλος της Εκκλησίας με αυτόν το όνομα, αλλά επειδή Ο Χριστιανός δεν είναι Χριστιανός εάν δεν είναι Μάρτυρας του Ιαχά ήτοι Του Πατέρα Της Αγίας Τριάδος που οι παπάδες όσοι γνώριζαν το έκρυψαν είτε από φόβον, είτε από δειλία & αμφιβολία είτε επειδή φοβόντουσαν σκάνδαλα & παρεξηγήσεις, αλλά προσωπικά δεν ΦΟΒΑΜΑΙ! Αυτά τα ήξευρα όταν άρχισα τον αγώνα μου και περίμενα την κατάλληλη στιγμή…..

Σας τα λέγω αυτά διά να τα ενώσετε και να κατακόβετε θαύματα του σατανά που θα πίπτουν ως υετός καταιγίδας πολύ σύντομα! Αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει να ΚΑΤΑΚΟΒΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ [ΣΑΤΑΝΑ] ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ; ΕΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ!…..

ΘΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΑ ΠΕΛΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΝΑΤΑ & ΘΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ….. ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΝ & ΤΙ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΝ ΟΥΤΩΣ Ή ΆΛΛΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ…..

Λοιπόν, επανερχόμαστε, αυτός ο συγχυσμένος, ως να του έχουν το μαχαίρι στον λαιμόν, τα έχει χάσει τελείως και αυτόν διότι η στοά κατάφερε να τον κάνει τεχνητή νοημοσύνη της τεχνητής ανοημοσύνης της. Ονομάζει την τεχνητή νοημοσύνη & ηλεκτρονικά άϋλα ο αμόρφωτος, ούτε καν ότι η ενέργεια είναι δεν ξέρει, ας ερωτούσε τους διανοούμενους κομμουνιστές που πρώτοι το πρωτοφώναξαν!…..

Η «Εκκλησία» καταρρέει και εις την θέση της θα υψωθεί ο Φοίνικας της Αληθινής Εκκλησίας, από Λαϊκούς κυρίως που αρπάζουν την Παράδοση εις τους ώμους τους αδιαφορώντας για τα ράσα και τα ξέρασα, καθότι δεν κάνει τον παπά το ράσο ούτε το παντελόνι τον λαΐκόν, χαχαχαχαχα!

Ο Ιωάννης ο Πρόδρομος είπε στους τότε ρασοφόρους που όπως και τώρα πρώτοι κατάστρεψαν την Αληθινή Θρησκεία του Ισραήλ: «εάν δεν μιλήσω εγώ Ο Θεός θα βάλει αυτές τες πέτρες να μιλήσουν»…….

Εάν οι ιερείς ξέφυγαν ή ξεφεύγουν Ο Θεός θα γυρέψει να κάνει ιερείς ιδίοις χερσί Λαϊκούς & ας διαμαρτύρονται οι ρασοφορείς & τους λένε αιρετικούς, άλλωστε είναι προφυτευμένον από ιερείς, ότι οι παπάδες στους έσχατους καιρούς θα είναι οι χείριστοι όλων και παντελώς υπεράχρηστοι & υπερποταποί, τάδ’ έφη ασπούμε Υπερμέγας Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Ο Καντιώτης νομίζω, την δεκαετία του 1970 μ.Χ. είδε τους παπάδες μούλους με άμφια εις την Ωραία Πύλη, ιερεύς και ο ίδιος και πολλά άλλα παραδείγματα….. Οι πτώσεις εις τες θρησκείες έρχονται από τους ιερείς, & εννοώ τους όσους τέτοιους ιερείς όχι όλους. Ιερέαν δεν θα ευρίσκετε λέγει η προφυτεία εν καιρώ πολέμου & μετά. Μα θα έχουν αποθάνει όλοι ή θα έχουν σαλπάρει & σαλτάρει για λιμάνια ξένα ιδιοκτησίας σατανά;……

Ο αμόρφωτος λέγει ότι θα αναστηθεί το σώμα! Μα αφού υπάρχουν ηλεκτρόνια ρε εξυπνάκια που συμμετείχαν έως τώρα σε εκατοντάδες σώματα; Χαχαχαχα…… Δεν είναι το σώμα αλλά το Αυρόσωμα που σας έλεγα που θα αναστηθούν & αν το γνωρίζουν καλύτερα οι Ινδουιστές, δεν είναι αμαρτία ! Αμαρτία είναι να λες ότι το σαρκίον θα αναστηθεί, ενώ επίσημα η Εκκλησία λέγει πως όχι !

Ο αμόρφωτος μας λέγει ότι η ψυχή δεν υπάρχει, το υπαινίσσεται και ότι είναι εφεύρεση & επινόηση του Πλάτωνα, χαχαχα, & άμα το ακούσει θα σου ειπεί όπως κάθε παγαπότης: «μα δεν εννοούσα αυτό» και θα προσθέσει άλλη αρλουμπομπαρούφα, χαχαχαχαχα…….

Μιλάμε για ισοπέδωση εξίσωσης εξέλιξης εξουδετέρωσης των πάντων & δη Του Χριστού, μεγίστη ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ!!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!!…….

Ο Ιουδαϊκός Λαός είχε ισοπεδωθεί από τους ρασοφόρους ανάξιους που κάθισαν εις την καθέδρα Μωυσέως και χρειάστηκε να έρθει εν σαρκί Ο Ίδιος Ο Θεός διά να περισώσει χωρίς βία την ΠΡΟΖΥΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ όπως είπε Ο Χριστός εις τον Έλλην ραββίνον Νικήδημον….

Τώρα θα έρθει η ΑΝΑΛΑΜΠΗ = ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που ήρθεν , ή θα παλαίψουμε μέχρι τέλους με την ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΙΕΡΑ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ!

Αυτά που λέγει αυτός ο αμόρφωτος εάν τα έλεγε Μάρτυρας του Ιεχωβά, Ευαγγελιστής, Ινδουιστής, Βουδιστής, Σατανιστής, Κομμουνιστής, Μωαμεθανός, Ειδωλολάτρης θα κηρύσσετο σατανιστής, επειδή τα λέγει αυτός ο «Ορθόδοξος» είναι εντάξει & τα χαϊβάνια της πάχνης συμφωνούν ό,τι ειπεί το κόμμα όποιονδήποτε κόμμα και εάν είναι. Βεβαίως, όλα αυτά τα κόμματα συλλήβδην όπως έχουμε προειδοποιήσει θα ενοποιηθούν συνευθυγραμμιστώς! Παλαιότερα λέγαμε ότι ο Αντίχριστος θα είναι Πατριάρχης! Χαχαχαχα, θυμάστε πόσοι το υποστήριζαν; Χαχαχαχαχαχα…..

Να ο τυπικοειδές «Χριστιανός», αν του ειπεί ο Πατριάρχης ότι η τεχνητή ανοημοσύνη έχει ψυχή, είναι ανώτερη από τον άνθρωπον όπως λέγει ο διαβολόpushτος Χαράρι & ότι η αληθινή θρησκεία είναι ο Κομμουνισμός του Μάρξ, Έγκελ & πρωτόκολλων σοφών της σιών, θα ειπεί: «why not», αφού το λέγει η «Εκκλησία»……

Όλα αυτά τα έλεγα πριν πολλά έτη, δυστυχώς ανάκτησα μόνον τον δεύτερον λογαριασμόν στο φέης μπουκ, στον πρώτον έγιναν ολάκερες συνζητήσεις & προειδοποιήσεις περί τούτων προ δεκαετίας αρχόμενες.

Ο σώσον εαυτόν σωθείτω, εις την εποχήν αυτήν και όσον κυλάει ο χρόνος, Αρχιερέας θα παραμένει μόνον Ο Χριστός & οι αντιπροσώποι του θα γίνουν αντιπροσώποι με την έννοια του αντίθετου ήτοι του Αντίχριστου. Αλλά ήδη εσχημάτισε καινή αναγεννητική Εκκλησία, που θα εκδηλωθεί & θα εξυρίσει παπαδαριό σκάρτο, όπως λέγεται εις τες προφυτείες περί Εξαδάκτυλου = έξω από τον έκτον δάκτυλον…… [μικροψήγμα χάραγμα]……

Είχαμε αναλύσει τες προάλλες ότι το χάραγμα είναι η Κάρτα Πωλείτη που θα σε κάνει τεχνητή ανοημοσύνη, όταν αλληλεπιδράσει με τα βιο+μετρικά σου στοιχεία εις το σώμα σου & θα αναγνωριστεί από το σώμα σου ως μέρος του, ώστε να επιτρέπει στην Κάρτα να ανοίγει και συμμετέχει στους κωδικούς των σωματικών συνστημάτων, γονιδίων, χρωματοσωμάτων, κυττάρων & ότι όλα αυτά τα είχε προφυτεύσει με καταπληκτική ακρίβειαν πριν 1.100 έτη ο Υπερμέγας Άγιος Επίσκοπος Αρέθας Κεσσαρείας διάδοχος του Υπερμέγα Αγίου Επισκόπου Βασιλείου, που οι σατανιστές τον ψευδοεξευτέλισαν [διότι δεν εξευτελίζεται ο Άγιος, χαχαχαχα] σε σάντα κλαους σβααμπιτς!

Σε προσεχή άρθρον, γραμμένον αμέσως μετά απ’ αυτόν θα σας αποδείξω ότι το λέγει & ο Ιωάννης ο Θεολόγος ότι είναι η Αλά Κάρτα Πωλείτη το Χάραγμα που βεβαίως μετά θα τυπωθεί εν σώματι, μήπως & ένας στο εκατομμύριον την πετάξει και πάει για χιλιάδες Ιερές Μετάνοιες σε βουνόν, έρημον, ζούγκλαν, ρεματιά, κάμπον, θάλασσαν, βροχονησίδαν…..

Θυμάστε τι έκανε Ο Χριστός; Δεν ενώθηκε με το σκάρτο παπαδαριό, το διάλυσε & καταράσθηκε και προέκυψε ο Χριστιανισμός !

Τώρα θα προκύψει η Αναγέννηση μετά την Ανάγεννηση, η Αναλαμπή μετά την Αναλαμπή…..

Το βίντεο με τον χαμένο τεχνητό ανοήμονα ρασοφόρο ξερασοφόρο [εάν δεν είναι αυτός ο αμόρφωτος ρασοφόρος πλανεμένο αχταρμά Αντίχριστο πλάσμα τότε ποίος είναι;]:

«ΒΟΜΒΑ»! Συνέδριο AI από την Εκκλησία: «Σώμα και ύλη είναι η κύρια προτεραιότητα»/

Παναγιώτης Δίας

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image