ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ Χαράρι, αναφορά στον Χριστό αλλά όχι στην Αλήθεια που ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ! - Κατοχικά Νεα

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ Χαράρι, αναφορά στον Χριστό αλλά όχι στην Αλήθεια που ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ! - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

Ένα από τα πιο αποκαλυπτικά βίντεο, αν όχι το πιο αποκαλυπτικό…

Ο προφήτης του Κλάους Σβαμπ, επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ πέταξε ακόμα μια αλήθεια, με μπόλικο όμως ψέμα, προκειμένου να γίνει μεν η παραδοχή, αλλά να μην δοθεί η λύση στους ανθρώπους

Τι δήλωσε αυτή την φορά;;;

Πως ζούμε σε εικονική πραγματικότητα και αν βγάλουμε τα μελλοντικά ψηφιακά γυαλιά της τεχνητής νοημοσύνης, πάλι σε εικονική πραγματικότητα θα ζούμε.

«Τουλάχιστον ως ιστορικός, το μεγαλύτερο μέρος της ανθρώπινης πραγματικότητας για χιλιάδες χρόνια ήταν εικονικό. Εννοώ όλες οι θρησκείες, όλα τα κράτη, όλα τα νομίσματα, όλα είναι εικονική πραγματικότητα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Χαράρι.

«Πώς βγαίνει κανείς απ’ το πρόγραμμα;», τον ρώτησε έπειτα ο συνομιλητής του.

«Ουσιαστικά ρωτάτε πώς να διαφωτιστείτε», απάντησε ο Χαράρι και πέταξε την παγίδα:

«Δεν είμαι πολύ καλός στον διαφωτισμό. Δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχω διαφωτιστεί ποτέ, οπότε δεν ξέρω πως λειτουργεί.

Αλλά αν μιλάμε μόνο για το άτομο; Ξαναλέω, άτομα εδώ κι εκεί, γιατί όχι;

Δεν βλέπω κανενός είδους (εμπόδιο). Αλλά την μετάβαση από το άτομο ή από μια πολύ μικρή κοινότητα μερικών δεκάδων ατόμων ή κάτι τέτοιο στο επίπεδο ολόκληρου του πλανήτη, οι άνθρωποι την ονειρευόντουσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας, και ο Βούδας δεν μπόρεσε να την κάνει, ο Ιησούς δεν μπόρεσε να την κάνει (σ.σ. Συγχωνεύει τον Χριστό με τον Βούδα εντέχνως για να πέρασε στο υποσυνείδητο πως είναι θρησκεία και όχι η Αλήθεια).

Εννοώ, να διαφωτίσει τις μάζες των ανθρώπων.

Και κοιτάζω τον κόσμο γύρω και δεν βλέπω να είναι ουσιαστικά πιο έτοιμος για διαφώτιση από ό,τι ήταν πριν από δύο ή τρεις χιλιάδες χρόνια.

Αν το μέλλον της ανθρωπότητας εξαρτάται από την μαζική διαφώτιση, τότε έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα».

Επομένως, ο Χαράρι:

-Παραδέχεται πως ζούμε σε εικονική πραγματικότητα
-Αποκρύβει πως αυτό το είπε και ο Χριστός και πως για να ξεφύγουμε από τον πνευματικό σκοταδισμό και να επιστρέψουμε στον αληθινό κόσμο του Φωτός, πρέπει να πιστέψουμε πως ο κόσμος είναι ψεύτικος και να τον απαρνηθούμε.
-Λέει πως ο Χριστός δεν κατάφερε να διαφωτίσει τις μάζες περί τούτου, αποκρύβοντας ακόμα μία αλήθεια, η οποία αναφέρει πως αν όλοι οι άνθρωποι ταυτόχρονα απαρνηθούν το ψεύτικο κόσμο θα πάψει να υπάρχει.
-Και τέλος υποκρίνεται πως η μαζική διαφώτιση των ανθρώπων δήθεν τους συμφέρει αλλά είναι αδύνατο να συμβεί. Κατά πάσα πιθανότητα, θα αποκαλέσουν μαζική διαφώτιση την υποταγή μέρους των ανθρώπων σε ένα παγκόσμιο σωτήρα, ο οποίος θα παριστάνει τον ΝΕΟ ΜΕΣΣΙΑ.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image