Το πείραμα MILGRAM: Έτσι προώθησαν ΠΑΝΤΟΥ τα εμβόλια και τις μάσκες - Κατοχικά Νεα

Το πείραμα MILGRAM: Έτσι προώθησαν ΠΑΝΤΟΥ τα εμβόλια και τις μάσκες - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

Απλά παρακολουθήστε…

Ο Robert Kennedy Jr., γιός του δολοφονημένου Robert F. Kennedy και ανιψιός του πρώην Αμερικανού προέδρου και επίσης δολοφονημένου John Kennedy, ακτιβιστής κατά των εμβολίων COVID, αποκαλύπτει το πείραμα Millgram, δείχνοντας πως προωθούνται τα mRNA εμβόλια και οι μάσκες σήμερα:

«Ένα από τα διάσημα πειράματα που έλαβαν χώρα στα τέλη της δεκαετίας του 1960 ονομάζεται πείραμα Milgram και σε αυτό το πείραμα ένας ψυχολόγος του Γέιλ στρατολόγησε περίπου 50 εθελοντές και έβαλε αυτούς τους εθελοντές να σταθούν σε ένα δωμάτιο, ενώ ένας άντρας που έμοιαζε με γιατρό να στέκεται πίσω τους με λευκό εργαστηριακό παλτό.

Ο εθελοντής θα λάμβανε οδηγίες να ανάψει έναν διακόπτη που πίστευε ότι έκανε ηλεκτροσόκ σε ένα άτομο στο διπλανό δωμάτιο που δεν μπορούσε να δει αλλά μπορούσε να ακούσει τις κραυγές τους και να ακούσει τις εκκλήσεις τους για έλεος, για να σταματήσει.

Πολλά από τα υποκείμενα αυτού του πειράματος έκλαιγαν παρακαλούσαν τον γιατρό να το σταματήσει και ο γιατρός τους έλεγε όχι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ελεγχος των μαζών μέσω της ψυχολογίας. Τα Πειράματα Milgram-Asch-Συνδρομο Genovese

Το 67% των Αμερικανών κάθε κοινωνικής τάξης: γιατροί, δικηγόροι, καθηγητές κολεγίου, εργάτες οικοδομών έδωσαν θανατηφόρα επίπεδα ηλεκτρισμού 450 βολτ στο υποκείμενο πειραματόζωο, γνωρίζοντας ότι μπορεί να τους σκοτώσει και δεν ήθελαν να το κάνουν, αλλά το έκαναν, επειδή τους υποστήριξε ένας γιατρός, ένας άνδρας με παλτό εργαστηρίου.

Το Milgram καθόρισε πως αν βάλετε κάποιον και τον αποκαλέσετε “Γιατρό”, που θα φοράει ένα λευκό παλτό εργαστηρίου, και που έχει την εξουσία και αυτός σου λέει να κάνεις πράγματα ακόμα κι αν σου πει να φοράς μάσκες (αμφιβόλου προστασίας) και να κάνεις (πειραματικά) εμβόλια, θα το κάνεις».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image