To Target σύναψε συνεργασία με τον σατανιστή σχεδιαστή Abrpallen για την gay pride συλλογή του

To Target σύναψε συνεργασία με τον σατανιστή σχεδιαστή Abrpallen για την gay pride συλλογή του
Η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής Target(1) που ενστερνίζεται τον πολιτισμό της αφύπνισης(2) (woke culture) έχει συνάψει συνεργασία για την νέα gay pride

Η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής Target(1) που ενστερνίζεται τον πολιτισμό της αφύπνισης(2) (woke culture) έχει συνάψει συνεργασία για την νέα gay pride (ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας) συλλογή της με τον σχεδιαστή, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, Abrpallen(3), ο οποίος επιμένει ότι «ο σατανάς σε αγαπάει» και «ο σατανάς σέβεται τις αντωνυμίες(4)».

Μεταξύ των προϊόντων στην gay pride συλλογή του, το υπερκατάστημα πουλάει το φούτερ της φίρμας Abrpallen «Cure Transphobia» («καταπολεμήστε την τρανσφοβία», την προκατάληψη απέναντι στους τρανς – διεμφυλικούς), που φέρει το μήνυμα «Cure transphobia, not trans people» («καταπολεμήστε – θεραπεύστε την τρανσφοβία, όχι τα τρανς άτομα») .

Η φίρμα Abrpallen ανακατεύει μια… καλή δόση σατανισμού με τον ακτιβισμό υπέρ των LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual και Transgender – ΛΟΑT: Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφιφυλόφιλων και Τρανς/διεμφυλικών), υποστηρίζοντας στη σελίδα της στο Instagram ότι «ο σατανάς σε αγαπάει και σέβεται αυτό που είσαι· είσαι σημαντικός και πολύτιμος σε αυτό τον κόσμο και σου αξίζει να φέρεσαι στον εαυτό σου με αγάπη και σεβασμό».

Εκεί δηλώνει ότι «τα LGBT+ (ΛΟΑΤ+) άτομα χαρακτηρίζονται τόσο συχνά ως ‘προϊόντα’ (αποκυήματα) του Σατανά ή ότι πηγαίνουν ενάντια στο θέλημα του Θεού, επομένως εντάξει. Θα προτιμήσουμε να κάνουμε παρέα με το σατανά (αντί του Θεού)».

Αναφέρει επίσης «λοιπόν, ο σατανάς φυσικά σέβεται τις αντωνυμίες. Αυτός αγαπάει όλα τα LGBT+ άτομα».

Ο ιδιοκτήτης της φίρμας Abrpallen, ένας αυτό-προσδιοριζόμενος «gay, trans (ομοφυλόφιλος, τρανς-διεμφυλικός) άνδρας» γνωστός ως «Erik», είπε ότι η κονκάρδα «ο σατανάς σέβεται τις αντωνυμίες», που παρουσιάζει μια εικόνα του δαίμονος Μπαφομέτ (Baphomet), είναι μια από τις «αγαπημένες και πιο δημοφιλείς δημιουργίες μου, και αυτή που έθεσε τη φίρμα Abrpallen σε μια ορθή βάση και πορεία».

Η κονκάρδα της φίρμας Abprallen που διακηρύττει ότι ο σατανάς σέβεται τις αντωνυμίες.

«Η επινόηση αυτής της φράσης βοήθησε ιδιαίτερα τη φίρμα Abrpallen να γίνει αυτό που είναι σήμερα», έγραψε ο Erik.

Ο Erik ισχυρίζεται ότι «οι σατανιστές δεν πιστεύουν πραγματικά στο σατανά, απλά αυτός χρησιμοποιείται ως σύμβολο πάθους, υπερηφάνειας και ελευθερίας».

«Έτσι για μένα, ο σατανάς είναι ελπίδα, συμπόνοια, ισότητα και αγάπη» προσθέτει ο Erik.

Το Target είναι απολύτως προσηλωμένο στην ατζέντα των gay και έχει μια ολόκληρη συλλογή με ρουχισμό για LGBT.

Στην ιστοσελίδα του, το Target κομπάζει για την «μακροχρόνια αφοσίωσή του στη διαφορετικότητα (diversity), την ισότητα, τη δικαιοσύνη και την συμπερίληψη (inclusion)».

«Αυτά είναι μέρος των θεμελιωδών αρχών μας, δίνουν μορφή στην κουλτούρα μας και καθοδηγούν την εταιρεία μας, και βρισκόμαστε σε αυτό το ταξίδι για περισσότερο από 17 χρόνια με σκοπό να χτίσουμε και να τελειοποιήσουμε την στρατηγική μας για διαφορετικότητα, ισότητα και συμπερίληψη», αναφέρει η εταιρεία.

Υποσημειώσεις:

(1) Το Target αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες γενικού λιανικού εμπορίου, με έδρα τη Μινεσότα και σχεδόν 2000 καταστήματα διάσπαρτα σε όλες τις Πολιτείες της Αμερικής.

(2) Περισσότερα για τον «πολιτισμό της αφύπνισης» (woke culture) και το κίνημα του γουοκισμού εδώ.

(3) Το πραγματικό όνομα του σχεδιαστή είναι Erik Carnell. Δημιούργησε τη φίρμα Abrpallen (που σημαίνει κάτι σαν «εξοστρακισμός» αλλά και «αναπήδηση» και αποτελεί απόδοση στα Γερμανικά της αγγλικής λέξης «ricochet», που όπως δηλώνει είναι από τις αγαπημένες του). Το Abrpallen κατέληξε να χρησιμοποιείται και ως ψευδώνυμο για τον ίδιο. Η φίρμα περιλαμβάνει ρούχα, τσάντες και κονκάρδες.

(4) Προφανώς εννοεί τις λεγόμενες Preferred ή Personal Gender Pronouns (PGPs – προτιμώμενες ή προσωπικές αντωνυμίες φύλου), που αποτελούν μέρος της «ιδεολογίας του φύλων» (gender ideology). Είναι, σύμφωνα με αυτή, οι αντωνυμίες με τις οποίες οι άνθρωποι επιθυμούν να αυτοπροσδιορίζονται και ζητούν από τους άλλους να χρησιμοποιούν όταν αναφέρονται στο φύλο τους, γιατί οι καθιερωμένες αντωνυμίες που προσδιορίζουν το αρσενικό και θηλυκό φύλο («he, she» – «αυτός, αυτή») είναι υποτίθεται προσβλητικές για πολλούς που δεν θέλουν να προσδιορίζονται έτσι. Μερικές PGPs που έχουν επινοηθεί είναι π.χ. οι «ze, xe, ver, per, fae, ae», που υποτίθεται σέβονται τη διαφορετικότητα και είναι «gender inclusive» (συμπεριληπτικές φύλου, δηλαδή ενσωματώνουν στην κοινωνία ουδέτερους προσδιορισμούς φύλου). Τα άτομα που ασπάζονται την «ιδεολογία των φύλων», αρέσκονται στο να επιδεικνύουν υπερήφανα τις PGPs τους στα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και αν είναι οι κλασικές «he/him» («αυτός/αυτού») για άνδρα ή «she/her» («αυτή/αυτής») για γυναίκα, για να δείξουν έτσι ότι συντάσσονται με την ιδεολογία αυτή.

Ο σχεδιαστής Abrpallen (Erik Carnell)

breitbart

enromiosini.gr

Σας Ενδιαφερουν:

Ξεπερνώντας τον μύκητα των νυχιών: Μια προσωπική ιστορία
Πώς να δείχνεις 30 στα 50;
Υπερηχητικό απωθητικό τρωκτικών και εντόμων
Το Φυτικο Μπλε Χαπι !!
Τα επικίνδυνα χάπια για την υπέρταση απαγορεύονται παγκοσμίως στον κόσμο
Αποκτήστε ξανά την δυναμη σας και νιώστε υπέροχα
Όταν οι αρθρώσεις δεν σας επιτρέπουν να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να...

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image