Το WEF φιλοξενεί συνέδριο για την "κλιματική κρίση" στην Νέα Υόρκη, με την συμμετοχή BlackRock, Bezos και CNN - Κατοχικά Νεα

Το WEF φιλοξενεί συνέδριο για την "κλιματική κρίση" στην Νέα Υόρκη, με την συμμετοχή BlackRock, Bezos και CNN - Κατοχικά Νεα
Η Αληθινη Εναλλακτικη Ενημερωση Της Ελλαδας

Ιδρύματα της Ελίτ συγκεντρώνονται στη Νέα Υόρκη με την ελπίδα να σας πείσουν ότι “δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι”…

Του Jordan Schachtel*

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) έφτασε στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα για να συνεχίσει τη συνεχιζόμενη επίθεσή του στην ατομική και εθνική κυριαρχία, συνεργαζόμενο με σημαντικούς χρηματοοικονομικούς θεσμούς και ιδρύματα μέσων ενημέρωσης για να διεξαγάγει την εκστρατεία του.

Το WEF ξεκίνησε τις συνεδριάσεις του για τον αντίκτυπο της βιώσιμης ανάπτυξης τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη, φιλοξενώντας μια τεχνοκρατική τυραννία (υπό το πρόσχημα μιας συνεχιζόμενης “κλιματικής κρίσης”) στο περιθώριο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Το WEF, το οποίο χρησιμεύει ως κατάστημα αφηγήσεων και ιδεών της παγκόσμιας άρχουσας τάξης, βοήθησε στη διάδοση κινημάτων όπως το The Great Reset και η εκστρατεία Build Back Better, μεταξύ άλλων ελιγμών που αποσκοπούν στη “μετάβαση” του κόσμου σε ένα σύστημα αυταρχικής “παγκόσμιας διακυβέρνησης”.

Στη Νέα Υόρκη, ο προγραμματισμός του WEF παρουσιάζει το μέτωπο και το κέντρο της “κλιματικής κρίσης”, καθώς ο Πρόεδρος του WEF Klaus Schwab και οι εκατομμυριούχοι συμπατριώτες του αντιλαμβάνονται ξεκάθαρα αυτό το κίνημα ως την καλύτερη ευκαιρία για να κατακτήσουν τα εναπομείναντα δικαιώματα και τις περιουσίες ατόμων και εθνών.

Η ατζέντα του συνεδρίου της Νέας Υόρκης θα περιλαμβάνει 8 πάνελ και, όπως ήταν αναμενόμενο και οι 8 σχετίζονται με αυτήν την “κλιματική κρίση”.

Ένα βίντεο που παρουσιάζει τη σύνοδο κορυφής βρίσκεται στον ιστότοπο του WEF, με ένα “all star cast” που περιλαμβάνει τον Al Gore και έναν αξιωματούχο της BlackRock

“Οι νεότερες γενιές απαιτούν μια αίσθηση σκοπού. Θέλουν να κοιτάξουν μια εταιρεία και να πουν, επενδύω μαζί σας για αυτόν τον λόγο”, λέει η Αντιπρόεδρος της BlackRock, Pamela Chan, η οποία υπηρέτησε επίσης ως Young Global Leader και Global Shaper του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

The Geo-Economics of Climate Change with @borgebrende, @DrAndrewSteer (@BezosEarthFund), @RaniaAlMashat, @stholsether (@yara), @VilleSkinnari#SDIM22https://t.co/lBZjF2zyKU

— World Economic Forum (@wef) September 19, 2022

Το εναρκτήριο πάνελ, με τίτλο “The Geo-Economics of Climate Change”, παρουσίασε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Bezos Earth Fund (που χρηματοδοτήθηκε μέσω “δωρεάς” 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τον Jeff Bezos), μαζί με τον Borge Brende, τον πρόεδρο του WEF.

Δύο πάνελ που πρόκειται να εκτελεστούν την Τρίτη θα περιλαμβάνουν μεγάλα ονόματα στο MSNBC και στο CNN. Η παρουσιάστρια του MSNBC Stephanie Ruhle θα δώσει τίτλο στην “πράσινη μετάβαση” και “στο μέλλον του πάνελ εργασίας”. Ένα άλλο πάνελ, με τίτλο “καταπολέμηση της παραπληροφόρησης”, θα παρουσιάσει την αντιπρόεδρο του CNN, Rachel Smolkin.

“Η παραπληροφόρηση δεν είναι καινούργια. Τα παραδείγματα παραπληροφόρησης και οι λεγόμενες καμπάνιες ψεύτικων ειδήσεων είναι άφθονα”, αναφέρει η εισαγωγή στη συνεδρία του CNN, “Αλλά με τους αυξανόμενους φόβους για το κόστος ζωής – που επιδεινώνονται από την πανδημία και την ενεργειακή κρίση – είναι πλέον πιο κρίσιμη από ποτέ η αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης κατά μέτωπο”.

Την Τετάρτη, το WEF θα φιλοξενήσει μια συνάντηση “Web3’s Climate Impact”. Το Web3 είναι ένας όρος που επινοήθηκε από έναν από τους συνιδρυτές του Ethereum, του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου που πρόσφατα ανασχεδιάστηκε εκ νέου από τα θεμέλια για ένα πιθανό παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας (CBDC).

Το πάνελ “Web3” περιλαμβάνει μια ποικιλία στελεχών “κρυπτονομισμάτων” που θέλουν να “υποστηρίξουν τη θετική δράση για το κλίμα”.

Το WEF θα ολοκληρώσει τη σύνοδο κορυφής του στη Νέα Υόρκη με μια επιτροπή για την ρύπανση των πλαστικών, στην οποία θα συμμετέχουν διάφοροι υπουργοί κυβερνήσεων.

ΜΚΟ, χρηματοοικονομικά κέντρα και μέσα ενημέρωσης θέλουν να σας πείσουν ότι φροντίζουν για το καλύτερο για εσάς όπου “τίποτα δεν θα σας ανήκει και θα είστε ευτυχισμένοι”. Το WEF και οι υποστηρικτές του, επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν τις συζητήσεις της Νέας Υόρκης ως εφαλτήριο για να προωθήσουν αυτή την ατζέντα.

0minus.substack.com

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image