«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»! Πέφτει «χρήμα» για να πάρουμε Αφγανούς!!! Πρακτικές «ρατσισμού» εις βάρος λευκών - Κατοχικά Νεα

«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»! Πέφτει «χρήμα» για να πάρουμε Αφγανούς!!! Πρακτικές «ρατσισμού» εις βάρος λευκών - Κατοχικά Νεα
Σάλο σε ολόκληρη την Ευρώπηπροκαλεί φυλετικού περιεχομένου

Σάλο σε ολόκληρη την Ευρώπη
προκαλεί φυλετικού περιεχομένου αγγελία για πρόσληψη προσωπικού στο Πανεπιστήμιο Humboldt στο Βερολίνο της Γερμανίας, την ώρα που πέφτει χρήμα για να αυξηθούν οι αλλοδαποί εις βάρος των ντόπιων Ευρωπαίων, κάτι που περιλαμβάνει και την Ελλάδα.

«Παρακαλούμε τους λευκούς να εξαιρεθούν από την αίτηση για αυτή την θέση», έγραφε η ανακοίνωση.

Η θέση αφορούσε συμβουλευτική θέση στην Επιτροπή του Πανεπιστημίου.

Η εν λόγω κίνηση προκάλεσε προκάλεσε έντονη κριτική στο Διαδίκτυο: οι χρήστες του Facebook και του Twitter έγραψαν για διπλά πρότυπα και για λογικές φυλετικού διαχωρισμού.

Οι εμπνευστές της διαφήμισης αναγκάστηκαν να βάλουν την ουρά στα πόδια και να αλλάξουν την αγγελία: «Βρισκόμαστε στην διαδικασία αναθεώρησης της διαφήμισης. Λυπούμαστε για την διφορούμενη διατύπωση».

Πλέον η διατύπωση είναι η εξής: «Θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε τα άτομα που υφίστανται ρατσιστικές διακρίσεις να υποβάλουν αίτηση για την θέση αυτή».

Το αίτημα προς τους λευκούς να απέχουν από την αίτηση δεν υπάρχει πλέον!

Αγγελία εργασίας στο Βερολίνο: Παρακαλούμε τους λευκούς να εξαιρεθούν από την αίτηση για αυτή την θέση

Ωστόσο, φαίνεται ξεκάθαρα πως στόχος είναι η Ευρώπη να αλλάξει πρόσωπο και η λευκή φυλή να παραγκωνιστεί, κάτι που, επειδή για την ώρα εγείρει ακόμα αντιδράσεις, όπως είδατε στην παραπάνω είδηση, θα επιτευχθεί με την έλευση ακόμα περισσότερο αλλοδαπών, οι οποίοι θα γείρουν περισσότερο την πλάστιγγα εις βάρος των λευκών Ευρωπαίων.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες μέρες, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν απηύθυνε έκκληση προς όλες τις χώρες, κυρίως τις ευρωπαϊκές, να υποδεχθούν μέρος των αφγανών μουσουλμάνων που διαφεύγουν από την Καμπούλ και διαβεβαίωσε τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα το κάνουν ότι θα έχουν την οικονομική στήριξη της Ευρώπης. ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ!!!

«Απευθύνω έκκληση προς όλα τα κράτη που συμμετείχαν σε αποστολές στο Αφγανιστάν, τους Ευρωπαίους και του άλλους, να προσφέρουν επαρκείς ποσοστώσεις υποδοχής (…) ώστε να μπορέσουμε συλλογικά να συνδράμουμε όσους έχουν ανάγκη προστασίας», δήλωσε η πρόεδρος της Κομισιόν κατά την διάρκεια επίσκεψής της σε κέντρο υποδοχής αφγανών προσφύγων που έχουν απασχοληθεί στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

«Η Κομισιόν είναι έτοιμη να παράσχει τους αναγκαίους πόρους του προϋπολογισμού για την στήριξη των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης» που θα βοηθήσουν αλλοδαπούς να εγκατασταθούν στο έδαφός τους.

el.gr

Πηγή


Εκτύπωση   Email

Related Articles

Image