25.6 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΑυτό είναι το σχέδιο πέντε σημείων του Β.Ζελένσκι για «νίκη κατά της...

Αυτό είναι το σχέδιο πέντε σημείων του Β.Ζελένσκι για «νίκη κατά της Ρωσίας σε ένα έτος»: Όλα οδηγούν σε πυρηνικό πόλεμο!

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ουκρανός στρατιωτικός διοικητής: «Η νέα τακτική του ρωσικού στρατού έχει διαλύσει την άμυνά μας»

Επανειλημμένα έχει τονιστεί εκ μέρους  Ουκρανών αναλυτών, αξιωματούχων και στρατιωτικών ότι οι Ρώσοι διαρκώς βρίσκουν νέες στρατιωτικές μεθόδους και προσεγγίσεις για να διαλύσουν την αντίπαλη πλευρά. Το σύστημα λοιπόν της «Λερναίας Ύδρας» αναφέρεται αυτή τη φορά από τον Ράσλαν Γκάμπινετ, αναπληρωτή διοικητή της 5ης Ταξιαρχίας ο οποίος παραδέχθηκε ότι ο Ουκρανικός στρατός αδυνατεί να εμποδίσει

Μούχλα σε ζυμαρικά – Άμεση ανάκληση και ειδοποίηση RASFF

Μπορούμε να φάμε ζυμαρικά που έχουν σημάδια μούχλας; Μετά από καταγγελία καταναλωτή, η Γερμανία ανακάλεσε από την αγορά ζυμαρικά και σήμερα ενημέρωσε και το Ευρωπαϊκό σύστημα Rapid Alert System for Food and Feed για τα ζυμαρικά «Die Guten Buchstaben Nudeln». Ο λόγος είναι πως στα ζυμαρικά μολύνθηκαν από μύκητες μούχλας. Τα ζυμαρικά πωλούνται σε πολλά

Καιρός: «Βασιλιάς» βοριάς τις επόμενες μέρες – Ανατροπή με τις βροχές

Πολύ ενισχυμένοι θα είναι οι βοριάδες τις επόμενες μέρες στη χώρα μας. Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό μάλιστα αναβάλλονται οι βροχές. Ο ίδιος έκανε λόγο για κυριαρχία των βοριάδων, η οποία οδηγεί σε πτώση της θερμοκρασίας. Με τοπικά πολύ ισχυρούς βοριάδες στα ανατολικά θα κυλήσει η αυριανή ημέρα στη χώρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Καιρός – Μαρουσάκης: Νέα κακοκαιρία προ των πυλών – Πού και πότε θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας έρχεται από την Πέμπτη και μετά, με νέα κακοκαιρία από την Ιταλία να επηρεάζει τα δυτικά τμήματα της χώρας μας το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη. Ο αντικυκλώνας -αυτό το πεδίο υψηλών πιέσεων- που έχει έρθει στη χώρα μας αυτήν τη χρονική περίοδο είναι κάτι καλό διότι αφήνει

Σε ποιες περιοχές υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Πέμπτη

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για την Περιφέρεια Κρήτης προβλέπεται για αύριο Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024 σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr). Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr) του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει
spot_imgspot_img

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι αποκάλυψε σήμερα σε ομιλία του στο Κοινοβούλιο το «σχέδιό του για τη νίκη» στον πόλεμο με την Ρωσία «μέσα σε ένα έτος» το οποίο αποτελείται από πέντε σημεία και όλο μαζί θα προκαλέσει τον Γ’ ΠΠ αφού ζητάει ευθέως την άμεση στρατιωτική εμπλοκή του ΝΑΤΟ κατά της ρωσικής πυρηνικής υπερδύναμης.

Μάλιστα το σχέδιο του περιέχει και «μυστικά παραρτήματα» τα οποία θα τα γνωρίζουν μόνο οι σύμμαχοι, που σημαίνει ότι αυτά μπορεί να είναι πολύ χειρότερα ακόμα και από τα σημεία του σχεδίου.

Αφού προηγουμένως επισκέφθηκε τους συμμάχους του στη Δύση προκειμένου να τους πείσει να τον βοηθήσουν να νικήσει την Ρωσία ο Ουκρανός πρόεδρος είπε ότι δεν θα υπάρξει παραχώρηση εδάφους.

«Είναι για όλους εμάς, τους Ουκρανούς, που ετοιμάστηκε το σχέδιο νίκης», δήλωσε ο αρχηγός του κράτους ενώπιον των βουλευτών.

Ο Ουκρανός πρόεδρος είπε πως αν το σχέδιο «νίκης» του εφαρμοστεί τώρα, μπορεί να καταστεί δυνατό να τελειώσει ο πόλεμος με τη Ρωσία το αργότερο το επόμενο έτος!

«Η Ρωσία πρέπει να χάσει τον πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας. Δεν μπορεί να υπάρξει ‘πάγωμα’ του μετώπου. Δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή σε ό,τι αφορά το έδαφος της Ουκρανίας ή την κυριαρχία της», είπε και πρόσθεσε πως η Ουκρανία και οι σύμμαχοί της πρέπει να «αναγκάσουν τη Ρωσία να συμμετάσχει σε μια σύνοδο κορυφής για την ειρήνη και να είναι έτοιμη να θέσει τέλος στον πόλεμο».

Τα πέντε σημεία του σχεδίου του είναι τα εξής:

1. Πρόσκληση της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ ακόμη και πριν τελειώσει ο πόλεμος!

Για τη Ρωσία, αυτό είναι όχι «κόκκινη γραμμή» απλά αλλά… «κόκκινο πανί».

Προσκαλώντας την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ ενώ ο πόλεμος μαίνεται, η Δύση ουσιαστικά θα ενεργοποιούσε το Άρθρο 5, το οποίο απαιτεί συλλογική άμυνα εάν οποιοδήποτε μέλος δεχτεί επίθεση.

Με λίγα λόγια ο Ζελένσκι ζητάει για χάρη του η Δύση να εμπλακεί σε άμεσο πόλεμο με την μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη του πλανήτη.

2. Συνέχιση των επιχειρήσεων στο ρωσικό έδαφος και άρση των περιορισμών στα χτυπήματα εντός των συνόρων της.

Κοινές προσπάθειες με εταίρους για την κατάρριψη ρωσικών αεροσκαφών, την επέκταση της χρήσης ουκρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών και πυραύλων και την απόκτηση πρόσβασης στα δεδομένα πληροφοριών των εταίρων.

Η διεύρυνση του πεδίου μάχης αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο πυρηνικού ολέθρου, καθώς η Ρωσία θα απαντήσει με σκληρότερα μέτρα, ενδεχομένως χρησιμοποιώντας τα πραγματικά καταστροφικά όπλα.

Οι δυτικές χώρες που βοηθούν την Ουκρανία σε αυτές τις επιχειρήσεις θα είναι συνεργοί σε άμεσες επιθέσεις κατά της Ρωσίας, που σημαίνει ότι πλέον η Μόσχα θα έχει κάθε δικαίωμα να τις καταστρέψει.

Με απλά λόγια πάλι οδηγεί τον πλανήτη σε πυρηνικό πόλεμο.

3. Ανάπτυξη «πακέτου μη πυρηνικής αποτροπής» σε ουκρανικό έδαφος.

Ένα τέτοιο πακέτο αποτροπής πιθανότατα θα περιλαμβάνει προηγμένα συστήματα πυραύλων, αμυντικές πλατφόρμες αεροπορικής άμυνας και άλλες στρατιωτικές τεχνολογίες που θα στοχεύουν στην αντιμετώπιση των ρωσικών δυνάμεων. 

Για τη Ρωσία, αυτό θα θεωρηθεί ως στρατιωτικοποίηση των συνόρων της, αυξάνοντας τις πιθανότητες προληπτικών επιθέσεων για την εξουδετέρωση αυτών των απειλών.

Επιπλέον, αυτά τα συστήματα όπλων θα μπορούσαν εύκολα να ενσωματωθούν στη στρατιωτική υποδομή του ΝΑΤΟ, καθιστώντας ουσιαστικά την Ουκρανία προκεχωρημένη βάση επιχειρήσεων για το ΝΑΤΟ.

Και το τρίτο σημείο οδηγεί τον πλανήτη σε πυρηνικό πόλεμο.

4. Ανάπτυξη του στρατηγικού-οικονομικού δυναμικού της Ουκρανίας και ενίσχυση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

Ένα τέτοιο πακέτο αποτροπής πιθανότατα θα περιλαμβάνει προηγμένα συστήματα πυραύλων, αμυντικές πλατφόρμες αεροπορικής άμυνας και άλλες στρατιωτικές τεχνολογίες που θα στοχεύουν στην αντιμετώπιση των ρωσικών δυνάμεων.

Για τη Ρωσία, αυτό ότι αυτά τα όπλα θα μπορούσαν εύκολα να ενσωματωθούν στη στρατιωτική υποδομή του ΝΑΤΟ, καθιστώντας ουσιαστικά την Ουκρανία προκεχωρημένη βάση επιχειρήσεων για το ΝΑΤΟ.

Και το τέταρτο σημείο οδηγεί σε πυρηνικό πόλεμο.

5. Μεταπολεμική στρατιωτική ενσωμάτωση: Το ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την εμπειρία του για να ενισχύσει την άμυνα του ΝΑΤΟ και της Ευρώπης.

Οι αμερικανικές δυνάμεις στην Ευρώπη θα μπορούσαν να αντικατασταθούν από ουκρανικά στρατεύματα.

Σύμφωνα με τον Ζελένσκι, το δεύτερο, το τρίτο και το τέταρτο σημείο περιλαμβάνουν μυστικά παραρτήματα που παρουσιάζονται στους εταίρους.

Τα μυστικά παραρτήματα που παρουσίασε ο Ζελένσκι στους δυτικούς εταίρους του είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά.

Αυτά τα αδημοσίευτα στοιχεία πιθανότατα περιλαμβάνουν βαθύτερη στρατιωτική συνεργασία, ανταλλαγή πληροφοριών και πιθανώς ακόμη και μυστικές επιχειρήσεις κατά της Ρωσίας.

Διατηρώντας αυτά τα σχέδια μυστικά, ο Ζελένσκι χρησιμοποιώντας τις δυτικές χώρες ως πιόνια δεν υπολογίζει τις συνέπειες, μάλλον θα λέγαμε δεν τον ενδιαφέρει καν.

Η Δύση, αν εγκρίνει αυτό το σχέδιο, θα σήμαινε έναν δαπανηρό και απρόβλεπτο πόλεμο χωρίς σαφές τέλος ή μάλλον με ένα σαφέστατο τέλος: Την απόλυτη καταστροφή.

Οτιδήποτε περιλαμβάνει το σχέδιο αυτό, με πολύ απλά λόγια ζητάει από την Δύση να ξεκινήσει άμεσα πόλεμο με τη Ρωσία χωρίς υπεκφυγές.

Μόνο που ο Ζελένσκι δεν έχει σκεφτεί ότι μία επίθεση του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας εκτός του ότι θα προκαλέσει πυρηνική αντιπαράθεση με πάρα πολλά εκατομμύρια νεκρούς, θα προκαλέσει και την άμεση επέμβαση στο πλευρό της Μόσχας των Κινέζων καθώς ξέρουν πως εάν η Ρωσία χάσει στον πόλεμο αυτό μετά θα έρθει η σειρά τους.

Αυτό το Πεκίνο δεν θα το επιτρέψει αλλά και άλλες δυνάμεις όπως η Βόρεια Κορέα και το Ιράν.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img