35 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΑμερικανοί: Η επίθεση στο Κουρσκ σχεδιαζόταν εδώ και πάνω από ένα χρόνο

Αμερικανοί: Η επίθεση στο Κουρσκ σχεδιαζόταν εδώ και πάνω από ένα χρόνο

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ρωσικά Su-34 βομβαρδίζουν θέσεις του ουκρανονάτο στο Κουρσκ, vid

🇷🇺🇺🇦 Russian Jet Drops Bombs In Kursk Border Area – MoD Footage The Su-34 fighter jet targeted equipment and a concentration of Ukrainian Armed Forces personnel in the area.#Kursk #Kurskregion #KurskOperation #Russian #NATO pic.twitter.com/S7tkDwEhF6 — NATO🇺🇸 🆚 KREMLIN🇷🇺 (@eduinfotech101) August 18, 2024 ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

Νέο τυφέκιο μάχης για τον Ιρανικό Στρατό

Στην ανάπτυξη ενός νέου τυφεκίου μάχης προχώρησε η δραστήρια ιρανική αμυντική βιομηχανία. Πιο συγκεκριμένα, το τυφέκιο μάχης MASAF-2 επιλέγη για την αντικατάσταση του γνωστού και από την υπηρεσία του στον Ε.Σ και γενικότερα στις Ε.Ε.Δ, τυφεκίου μάχης G-3. Το νέο τυφέκιο μοιράζεται με το τυφέκιο που πρόκειται να αντικαταστήσει το ίδιο διαμέτρημα, αυτό του 7,62Χ51

Δύο προσαγωγές για τη φωτιά στο Λιτόχωρο – Υπό μερικό έλεγχο το μέτωπο

Εκκενώθηκε η περιοχή - Μία κατοικία παραδόθηκε στις φλόγες Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στην Πλάκα Λιτοχώρου, του δήμου Δίου Ολύμπου στην Πιερία, ενώ δυο άτομα προσήχθησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ντελάλη», δυο άτομα προσήχθησαν ως ύποπτοι για την φωτιά. Τα δυο άτομα εντοπίστηκαν

Βίντεο: Ρωσικό Lancet κατέστρεψε ουκρανικό Τ64 άρμα μάχης στην Κιανίτσια

Ρωσικό Lancet κατέστρεψε ουκρανικό Τ64 άρμα μάχης στην Κιανίτσια. Το Lancet αναπτύχθηκε από τον όμιλο ZALA Aero, θυγατρική του ρωσικού αμυντικού γίγαντα Kalashnikov Concern. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #Kyianytsia 🕰 Date: ~17.08.2024📌 Coordinates: 51.070168, 34.912544👩‍🚀 Squad: #GroupNorth 📝 Description: The Russian Lancet destroyed the T64 Tank of the Armed Forces of Ukraine in Kyianytsia.🖥 id: 18082024.0751✉️source:

Μελέτη: Τα ζευγάρια που πίνουν αλκοόλ μαζί έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής

Παρόμοιες συνήθειες κατανάλωσης αλκοόλ μπορεί επίσης να σημαίνουν έναν πιο ευτυχισμένο γάμο, αρκεί κανείς να μην το παρακάνει. Το να πίνετε μαζί με τον σύντροφό σας μπορεί να είναι το κλειδί για μια μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και έναν πιο ευτυχισμένο γάμο, σύμφωνα με μια νέα μελέτη. Η έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό The Gerontologist
spot_imgspot_img

Το Κίεβο σχεδίαζε μια επίθεση τύπου εισβολής στη Ρωσία, όπως αυτή που είχε ξεκινήσει στην περιοχή του Κουρσκ εδώ και αρκετό καιρό, ανέφερε το αμερικανικό NBC, επικαλούμενο ανώνυμο ανώτερο σύμβουλο της ουκρανικής κυβέρνησης.

Στις 6 Αυγούστου, η Ουκρανία εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη επίθεσή της σε διεθνώς αναγνωρισμένο ρωσικό έδαφος από το ξέσπασμα της σύγκρουσης τον Φεβρουάριο του 2022.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό αξιωματούχο, τα σχόλια του οποίου κοινοποιήθηκαν από τον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό σε άρθρο την Παρασκευή, η ιδέα μιας εισβολής στη Ρωσία βρίσκεται «στο τραπέζι για περισσότερο από ένα χρόνο» στο Κίεβο.

Ο στόχος της επιχείρησης ήταν να εκτραπεί η ρωσική προσοχή από άλλα μέρη της πρώτης γραμμής, ειδικά από το Ντονμπάς, όπου οι δυνάμεις της Μόσχας προχωρούν σταθερά από την αρχή του έτους, είπε.

Το NBC περιέγραψε την επίθεση στην περιοχή του Κουρσκ ως «υψηλό στοίχημα» για τις ουκρανικές αρχές.

Ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός υπενθύμισε ότι αυτή την εβδομάδα, ο ρωσικός στρατός ανακοίνωσε την κατάληψη τριών οικισμών από τις δυνάμεις του Κιέβου στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ της Ρωσίας.

«Το ερώτημα τώρα είναι πόσο καιρό θέλει – και μπορεί – η Ουκρανία να την κρατήσει υπό τον έλεγχό της την περιοχή του Κουρσκ χωρίς να θυσιάσει περισσότερο από τις δυνάμεις της στο ανατολικό μέτωπο», αναρωτιούνται οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι.

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img