29.7 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΑμυντική βιομηχανίαΕνδείξεις συνωμοσίας, και αποδείξεις ανικανότητας

Ενδείξεις συνωμοσίας, και αποδείξεις ανικανότητας

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

meteo.gr: Υψηλές θερμοκρασίες και την Τετάρτη 14/08 – 143 σταθμοί με θερμοκρασία πάνω από 37 °C

Υψηλές θερμοκρασίες και την Τετάρτη 14/08 – 143 σταθμοί με θερμοκρασία πάνω από 37 °C Σύνταξη άρθρου: Στρ. Βουγιούκας, Κ. Λαγουβάρδος Ε.Α.Α – Πεντέλη, Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024, 18:00 Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για μία ακόμη ημέρα την Τετάρτη 14/08 . Όπως φαίνεται στον χάρτη που

Λετονία: Ενισχύει τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις – Σύντομα θα παραδώσει 500 drones

Το υπουργείο Άμυνας στη Ρίγα ανακοίνωσε πως έχει συγκεντρώσει περίπου 500 drones διαφόρων τύπων από κατασκευαστικές εταιρείες της Λετονίας, τα οποία θα σταλούν στο Κίεβο. Παράλληλα, η λετονική κυβέρνηση αποφάσισε να παραδώσει 30 μεταχειρισμένα περιπολικά στην ουκρανική αστυνομία. Τον Ιούλιο, η Λετονία είχε ανακοινώσει πως σκόπευε να παραδώσει σταδιακά στην Ουκρανία περισσότερα από 2.500 drones

Οι ΗΠΑ εγκρίνουν την πώληση όπλων αξίας 20 δις δολαρίων στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενέκρινε χθες Τρίτη την πώληση στο Ισραήλ πακέτου στρατιωτικών εξοπλισμών αξίας 20 και πλέον δισεκατομμυρίων δολαρίων, παραμερίζοντας τις πιέσεις και τις εκκλήσεις οργανώσεων υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να σταματήσουν αυτές οι προμήθειες. Η έγκριση ανακοινώθηκε την ώρα που ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς διανύει

Ανάκληση σιροπιών με γεύση βανίλιας και σοκολάτας – Τι έκρυβαν τα διογκωμένα μπουκάλια

Οι έλεγχοι σε συγκεκριμένες παρτίδες αποκάλυψαν ότι δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές και ήταν επικίνδυνες για την υγεία Η Subso Foods Inc. από το Δυτικό Σικάγο, IL ανακαλεί το σιρόπι με γεύση βανίλια και το σιρόπι χωρίς ζάχαρη με γεύση σοκολάτας της Fox, αφού οι έλεγχοι σε συγκεκριμένες παρτίδες αποκάλυψαν ότι δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές και

Σέρρες: Για 27η συνεχόμενη ημέρα καίει η φωτιά στο όρος Όρβηλος

Για 27η συνεχόμενη ημέρα καίει η φωτιά στο Όρος Όρβηλος Σερρών , με τον δήμαρχο Σιντικής, Γιώργο Τάτσιο να περιγράφει στην ΕΡΤ3 την κατάσταση, που επικρατεί. «26.000 στρέμματα υπολογίζεται ότι έχουν καεί μέχρι σήμερα, η φωτιά ξεκίνησε 18 Ιουλίου από κεραυνό σε δύσβατη περιοχή πάνω από το Αχλαδοχώρι και δυστυχώς το ότι ακούγονταν εκρήξεις από
spot_imgspot_img
Ενδείξεις συνωμοσίας, και αποδείξεις ανικανότητας
O πύργος με την δεξαμενή νερού, όπου σε βίντεο εντοπίζεται μία φιγούρα να κινείται την στιγμή των πυροβολισμών εναντίον του Τραμπ. Η διεύθυνση των βολών από τα δύο σημεία είναι σχεδόν η ίδια, ώστε να καλύψει τον δεύτερο σκοπευτή. Η βαλλιστική – αν γίνει ποτέ γνωστή – και αν είναι διαπιστωμένα αυθεντική, θα αποκαλύψει διαφορές στις γωνίες των βολίδων.

Η ιστορία της απόπειρας δολοφονίας του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αποκτά ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες που ενισχύουν την πιθανότητα συνωμοσίας από τις ίδιες τις αμερικανικές αρχές ασφαλείας, και συγκεκριμένα την Secret Service.

Ένα από αυτά τα στοιχεία είναι η παρουσία ενός ανθρώπου επάνω σε έναν πύργο υδροδοσίας, ο οποίος βρίσκεται πίσω και αριστερά από την θέση του επίδοξου δολοφόνου του Τραμπ. Υπάρχουν βίντεο όπου δίπλα σε ένα σφαιρικό εξόγκωμα της οροφής του πύργου υπάρχει μία παρουσία, σαν μαύρη σκιά. Αφού πέφτουν οι πρώτοι πυροβολισμοί, η σκιά πασιφανώς μετακινείται και κρύβεται πίσω από το εξόγκωμα, για να επανεμφανιστεί λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Η παρουσία αυτή οδηγηθεί στην περίπτωση παρουσίας και δεύτερου σκοπευτή, ο οποίος πυροβόλησε εναντίον του Τραμπ. Η απόσταση μεταξύ του πύργου και της θέσης του Τραμπ είναι μεγαλύτερη από τα 120 μέτρα, από τα οποία πυροβόλησε ο επίδοξος δολοφόνος Τόμας Μάθιου Κρουκς. Κατ’ εκτίμηση, μπορεί να είναι περίπου 200 μέτρα.

Crooks
Ο επίδοξος δολοφόνος του Ντόναλντ Τραμπ, Τόμας Μάθιου Κρουκς. Ένας κακός σκοπευτής, όπως μαρτυρούν όσοι τον ήξεραν στο σκοπευτήριο που εξασκείτο. Μία περίπτωση Λη ΧάρβεΪ Όσβλαντ;

Η κυριότερη διαφορά της θέσης του δεύτερου σκοπευτή με την θέση του Κρουκς είναι η μεγάλη υψομετρική διαφορά εν σχέση με τον στόχο (Τραμπ), η οποία επηρεάζει σημαντικά την ακρίβεια της βολής, και απαιτεί ειδικά εκπαιδευμένο σε τέτοιες βολές σκοπευτή.

Το δεύτερο στοιχείο που έγινε γνωστό είναι ότι το κτίριο επάνω στο οποίο ανέβηκε ο Κρουκς ήταν ο χώρος συγκέντρωσης/ αναμονής της ομάδας άμεσης αντίδρασης της τοπικής αστυνομίας! Με άλλα λόγια, ο επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ πέρασε μέσα από αστυνομικούς!

Και από εδώ πηγαίνουμε στο τρίτο στοιχείο, σύμφωνα με το οποίο, ο Κρους δεν ανέβηκε στην οροφή με εξωτερική σκάλα που τοποθέτησε – όπως είναι μέχρι τώρα γνωστό – αλλά από μέσα από το κτίριο! Που ήταν – υπενθυμίζουμε – χώρος συγκέντρωσης της τοπικής ομάδας SWAT.

To τέταρτο στοιχείο, σύμφωνα με την εν εξελίξει έρευνα του FBI για την απόπειρα δολοφονίας, είναι ότι ο Τόμας Κρουκς εντοπίστηκε ως «άτομο ενδιαφέροντος» 62 λεπτά πριν πυροβολήσει τον Τραμπ, και ότι είχε εντοπιστεί από τους ελεύθερους σκοπευτές της Secret Service 20 λεπτά (!) πριν ανοίξει πυρ: 5.52 pm εντοπίστηκε και 6.12 pm πυροβόλησε!

Η μέχρι τώρα εξέλιξη της υπόθεσης καταδεικνύει μία απαράδεκτη ανικανότητα της Secret Service να προστατέψει έναν πολύ σημαντικό στόχο. Η ευθύνη πέφτει επάνω στην διευθύντρια της υπηρεσίας Κίμπερλι Τσίτλε, που ήταν προσωπική επιλογή του Μπάιντεν, και η οποία βρισκόταν εκτός της Secret Service, καθώς η Τσίτλε είχε αποχωρήσει και εργαζόταν στην Pepsi Cola. Επίσης υπεύθυνη είναι και η διευθύντρια επιχειρήσεων Cynthia Sjoberg Radway, για την οποία η ιστοσελίδα της Secret Service δεν παρέχει βιογραφικό, όπως συμβαίνει με την Τσίτλε και τον υποδιευθυντή της υπηρεσίας Ronald L. Rowe, Jr.  

41f20305 E349 47f5 Aec4 C272ee3ca324 Jm.secretservice.032423002
Η διευθύντρια της Secret Service (αριστερά) Κίμπερλι Τσίτλε και η διευθύντρια Επιχειρήσεων (δεξιά) Cynthia Sjoberg Radway. Η πρώτη είχε εγκαταλείψει την υπηρεσία και εργαζόταν στην Pepsi Cola. Η δεύτερη ήταν διοικητική υπάλληλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Καμία εμπειρία από Επιχειρήσεις προστασίας, αλλά ταίριαζε στην ατζέντα Woke του Μπάιντεν.

Το ότι δεν παρέχεται βιογραφικό για την Radway έχει εξήγηση. Η εν λόγω κυρία δεν έχει υπηρετήσει ποτέ στην Secret Service, αλλά έρχεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης όπου υπηρετούσε ως βοηθός του βοηθού Γενικού Επιθεωρητή του Τμήματος Σχεδίασης και Διοίκησης. Πριν είχε υπηρετήσει ως διευθύντρια πολιτικής και σχεδίασης του Γραφείου Πληροφοριών, όπου είχε ρόλο «κλειδί» στην διαχείριση ενός προϋπολογισμού 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Είναι προφανές, ότι η Radway δεν έχει καμία απολύτως γνώση και πείρα στην σχεδίαση επιχειρήσεων προστασίας της Secret Service, αλλά παρόλα αυτά απετέλεσε προσωπική επιλογή της διευθύντριας Τσίτλε.

Υπό την διεύθυνση της Τσίτλε, η Secret Service απέκτησε υπερβολικό αριθμό γυναικών πρακτόρων, στα πλαίσια όχι των ικανοτήτων τους, αλλά της γνωστής πολιτικής του Μπάιντεν για «ποικιλία» και «ενδυνάμωση των γυναικών». Δυστυχώς, οι θηλυκοί πράκτορες στο επεισόδιο της απόπειρας κατά του Τραμπ απεδείχθησαν κατώτερες των περιστάσεων. Η νέα συνοδεία προστασίας του Τραμπ δεν περιλαμβάνει γυναίκες.

Gsh9m6owiaaq1xk
Μία από τις γυναίκες πράκτορες του αποσπάσματος της Secret Service που προστάτευε τον Τραμπ. Όχι ό,τι καλύτερο, αλλά ωστόσο πολιτικά ορθό κατά την λογική woke. Το ύψος και ο όγκος των γυναικών σωματοφυλάκων δεν αρκούσε να καλύψει τον ψηλό Τραμπ (1,87 μ.), ενώ είναι αμφίβολο αν θα μπορούσαν να τον κουβαλήσουν αν τραυματιζόταν.

Να σημειώσουμε ότι φωτογραφίες των γυναικών πρακτόρων που βρίσκονταν επί του επεισοδίου, αποκαλύπτουν υπέρβαρες και αγύμναστες γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν ούτε τον όγκο, ούτε και το ύψος για να καλύψουν τον Τραμπ (που έχει ύψος 1,87 μ.), ούτε και την φυσική δύναμη να τον κουβαλήσουν, σε περίπτωση που τραυματιζόταν.

Παρόλα αυτά. Όσο και αν η απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ φαίνεται μία περίπτωση καθαρής ανικανότητας εξαιτίας της πολιτικής WOKE της κυβέρνησης Μπάιντεν, η «τρύπα» στον κλοιό προστασίας, η παρουσία ύποπτου ατόμου στον πύργο νερού και η αδιαφορία της Secret Service ενώπιον του σκοπευτή, καταδεικνύουν ότι βρισκόμαστε εμπρός από ένα ακόμα σχέδιο εξόντωσης Αμερικανού προέδρου, ο οποίος δεν φαίνεται να εξυπηρετεί τους σκοπούς του αμερικανικού βαθέως κράτους.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img