26.6 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΑμυντική βιομηχανίαΤελετή Παράδοσης – Παραλαβής Καθηκόντων Διοικητή Διοίκησης Ειδικού Πολέμου

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Καθηκόντων Διοικητή Διοίκησης Ειδικού Πολέμου

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ιωάννινα: 76χρονος βρέθηκε νεκρός στα σκαλοπάτια πολυκατοικίας

Τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή των παλιών ΚΤΕΛ Ιωαννίνων (Ζωσιμαδών), καθώς ένας 76χρονος βρέθηκε νεκρός στα σκαλοπάτια πολυκατοικίας. Ο ηλικιωμένος φέρει χτυπήματα στο σώμα του. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκαν ενημερώθηκε από περίοικους που εντόπισαν τον ηλικιωμένο αιμόφυρτο στα σκαλοπάτια.Όπως προέκυψε, ο θάνατος του άτυχου ηλικιωμένου οφείλεται σε πτώση από

To αλκοόλ αποτρέπει την τροφική δηλητηρίαση – Μύθος ή αλήθεια;

Με αφορμή τα πρόσφατα βίντεο στο TikTok που ισχυρίζονται ότι η λήψη αλκοόλ βοηθά να μην αρρωστήσετε αν έχετε φάει κάτι χαλασμένο Μπορεί η κατανάλωση αλκοόλ να βοηθήσει στην πρόληψη της τροφικής δηλητηρίασης εάν έχετε φάει κάτι ύποπτο; Αυτή η ερώτηση κυκλοφορεί ευρέως στο TikTok από τη στιγμή που μία νεαρή δημοσίευσε βίντεο στο οποίο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Η κύρια διαταραχή της κακοκαιρίας Cassandra περνά βόρεια της Ελλάδος, χωρίς ωστόσο να μας επηρεάζει σημαντικά. Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στη χώρα μας με την διέλευση ενός ψυχρού μετώπου , από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (04-10-24) μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (05-10-24), με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και

Καιρός: Έκτακτη ειδοποίηση Τσατραφύλλια – Αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσει» η Cassandra

Με ανάρτησή του στα social media ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλια, έκρουσε... καμπανάκι για αρκετές περιοχές που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία Cassandra που έρχεται από την Ιταλία. Σύμφωνα με τον κύριο Τσατραφύλλια η Cassandra θα φέρει σκόνη και ζέστη αλλά και ισχυρές καταιγίδες. Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια: «Καταιγίδες, σκόνη, θυελλώδεις νοτιάδες και 32άρια φέρνει

Επιστρέφει το C-130 από τον Λίβανο με 60 Έλληνες και Κύπριους πολίτες

Αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης στις 11:00, για τον Λίβανο, προκειμένου να παραλάβει Έλληνες και Κύπριους πολίτες από την Βηρυτό. Ο συνολικός αριθμός των Ελλήνων και Κύπριων πολιτών που θα μεταφερθούν είναι 60 άτομα. Συγκεκριμένα 38 Κύπριοι και 22 Έλληνες. στο C-130 μεταβαίνουν και στελέχη από τις «Σκιές του Αιγαίου»
spot_imgspot_img
Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Καθηκόντων Διοικητή Διοίκησης Ειδικού Πολέμου

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, στον Αντιστράτηγο Προκόπιο Μαυραγάνη.

Στην τελετή, η οποία έλαβε χώρα στο Στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΣΙΓΑΝΤΕ», στην έδρα της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ), χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, και παρέστησαν επίσης:

  • Ο Αντισυνταγματάρχης (ΠΒ) Ανδρέας Προδρόμου ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) Αντιστράτηγου Γεώργιου Τσιτσικώστα.
  • Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης.
  • Ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Θεοδώρου, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) Αντιστράτηγος Δημήτριος Μπολομύτης και ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Χρήστος Σασιάκος ΠΝ.
  • Ο Αντιστράτηγος (ΠΣ) Αθανάσιος Μπαλάφας ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΣ) Αντιστράτηγου Θεόδωρου Βάγια, ο Υποστράτηγος Χρήστος Μανούρας ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου και ο Υποναύαρχος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Ιάκωβος Γκίζης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Γεώργιου Αλεξανδράκh.
  • Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.
  • Ακόλουθοι Άμυνας.
  • Διατελέσαντες Διοικητές Σχηματισμών Ειδικών Δυνάμεων – Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων καθώς και εκπρόσωποι Ενώσεων Αποστράτων και Εφέδρων Καταδρομέων.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img