28 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΔιάσκεψη Κορυφής ΝΑΤΟ: Προσκλήθηκαν οι ΥΠΕΞ του Ισραήλ και αρκετών αραβικών χωρών

Διάσκεψη Κορυφής ΝΑΤΟ: Προσκλήθηκαν οι ΥΠΕΞ του Ισραήλ και αρκετών αραβικών χωρών

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

«Σφαλιάρα» για την επιχείρηση στο Κουρσκ! Τι παραδέχεται δυτικό δημοσίευμα δικαιώνοντας το ΕΛ

Ακόμη και μεταξύ των ειδικών που συμπαθούν την Ουκρανία, υπάρχουν αμφιβολίες για το εάν η επιθετική πορεία του Κιέβου έχει κάποιο στρατιωτικό-στρατηγικό νόημα, κάτι που εξαρχής είχε αμφισβητήσει το ΕΛ! Άλλωστε, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις υφίστανται μεγάλες απώλειες στην επίθεσή τους και θεωρείται απίθανο να καταφέρουν να κρατήσουν για πολύ καιρό το… κατεχόμενο ρωσικό έδαφος.

Υεμένη: Οι ΗΠΑ λένε ότι κατέστρεψαν drone των Χούθι

Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν χθες Κυριακή ότι κατέστρεψαν τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα των Χούθι σε περιοχή της Υεμένης ελεγχόμενη από τους αντάρτες, που θεωρούνται προσκείμενοι στο Ιράν. Το οπλικό σύστημα κρίθηκε ότι ήγειρε «άμεση απειλή για τις αμερικανικές και συμμαχικές δυνάμεις και εμπορικά πλοία στην περιοχή», ανέφερε μέσω X χρησιμοποιώντας την τυποποιημένη φρασεολογία

Γερμανία: Σε δυσχερή θέση ο Ο.Σολτς μετά την αποκάλυψη για το βέτο στην στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία

Η απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να διακόψει την οικονομική και στρατιωτική βοήθεια προς το Κίεβο προκάλεσε σοκ στην Ουκρανία και σε όσους την υποστηρίζουν στον πόλεμο με τη Ρωσία. Ο Όλαφ Σολτς έλαβε την απόφαση να μπει βέτο στην υποστήριξη των Ουκρανών, με την αφαίρεση της σχετικής πρόβλεψης από τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό του επόμενου έτους.

Νεκρή γνωστή αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων – Πνίγηκε από το φαγητό της

Μια πρώην Ολυμπιακή αθλήτρια βρέθηκε νεκρή, αφότου η αστυνομία πήγε στο διαμέρισμά της όταν δεν εμφανίστηκε στη δουλειά της. Η ποδηλάτισσα Daniela Larreal Chirinos, μία από τις πιο επιτυχημένες αθλήτριες της Βενεζουέλας, βρέθηκε νεκρή από την αστυνομία στο διαμέρισμα της στο Λας Βέγκας στις 16 Αυγούστου. Πιστεύεται ότι ήταν νεκρή από τις 11 Αυγούστου. Η

Η κακοκαιρία δείχνει ήδη τα δόντια της – Μαρουσάκης: Oργανωμένο κύμα, πότε θα χτυπήσει την Αττική

Για οργανωμένο κύμα κακοκαιρίας έκανε λόγο ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφορικά με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που ήδη έχουν ανησυχήσει πολλές περιοχές της χώρας και αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες μέρες. Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε στο OPEN ότι η κακοκαιρία θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη. Αύριο Τρίτη θα επηρεαστούν Βόρειο Ιόνιο, Ήπειρος, Θεσσαλία, Κεντρική
spot_imgspot_img

Οι ΗΠΑ προσκάλεσαν τους υπουργούς των Εξωτερικών του Ισραήλ, αλλά κι αρκετών αραβικών χωρών στη διάσκεψη κορυφής του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στην Ουάσινγκτον.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ προσκάλεσε τους ηγέτες κρατών και κυβερνήσεων των 32 κρατών-μελών του Βορειοατλαντικού Συμφώνου, αλλά και τους ηγέτες των χωρών που συνεργάζονται από ΝΑΤΟ από την περιοχή της Ινδίας και του Ειρηνικού”, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα που επικαλείται τη δήλωση ενός αξιωματούχου του ΝΑΤΟ.

Στις χώρες της περιοχής της Ινδίας και του Ειρηνικού συμπεριλαμβάνονται, η Αυστραλία, η Ιαπωνία, η Νέα Ζηλανδία και η Νότια Κορέα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: intime)

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img