21.4 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΔραματικές εξελίξεις: Η Ρωσία απειλεί με πυρηνικά μετά την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου

Δραματικές εξελίξεις: Η Ρωσία απειλεί με πυρηνικά μετά την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Εξαφανίστηκε 16χρονος που είχε πάει για μπάνιο στη Μαρίνα Αλίμου

Ένας 16χρονος εξαφανίστηκε σήμερα (19/9) το βράδυ στην περιοχή του Αλίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος με καταγωγή από την Αίγυπτο, πήγε για μπάνιο το μεσημέρι στη Μαρίνα Αλίμου κι έκτοτε αγνοείται. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες σε θάλασσα για ξηρά για τον εντοπισμό του. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές.

Η μεγάλη δημοσκόπηση της MRB για το OPEN | OPEN TV

Το OPEN, σε συνεργασία με την εταιρεία δημοσκοπήσεων MRB και το διευθυντή της εταιρείας, Δημήτρη Μαύρο, προβάλλει όλα τα δεδομένα από το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Το αποτέλεσμα της έρευνας σχολιάζει και η Έλλη Στάη. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MRB ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΣ

Ισραηλινός ΥΠΑΜ: Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει όλο και μεγαλύτερο τίμημα

Το Ισραήλ θα συνεχίσει τη στρατιωτική του δράση κατά της Χεζμπολάχ, παρόλο που η νέα φάση μαχών περιλαμβάνει σημαντικούς κινδύνου. “Στη νέα φάση του πολέμου υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και σημαντικοί κίνδυνοι. Η Χεζμπολάχ νιώθει ότι είναι υπό διωγμό και η ακολουθία στρατιωτικών ενεργειών θα συνεχιστεί”, ανακοίνωσε ο Γκάλαντ. “Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την

Ρωσικό FPV καταστρέφει ουκρανικό Leopard-2A5 στο Κουρσκ

Στην πλατφόρμα του «Χ» δημοσιεύτηκε ένα βίντεο το οποίο καταγράφει τη στιγμή που ένα ρωσικό FPV καταστρέφει ουκρανικό Leopard-2A5 στο Κουρσκ.  Δείτε το βίντεο: Destruction of Leopard 2A5 in Kursk region by FPV drones. pic.twitter.com/xLLRdflYgq — — GEROMAN — time will tell – 👀 — (@GeromanAT) September 19, 2024 Ρωσικό ΥΠΑΜ: «Στο Κουρσκ έχουν σκοτωθεί

O καθηγητής του ΑΠΘ Κωνσταντίνος Κουτσουμανής, Αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της EFSA

Ο Κώστας Κουτσουμανής είναι Καθηγητής, Δ/ντής του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας και Υγιεινής Τροφίμων και Δ/ντής του Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του τμήματος Γεωπονίας Α.Π.Θ. Ο καθηγητής Μικροβιολογίας και ΥγιεινήςΤροφίμων και Διευθυντής του Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του τμήματος Γεωπονίας του Α.Π.Θ. Κωνσταντίνος Κουτσουμανής, είναι από σήμερα ένας από τους δυο νέους Αντιπροέδρους της Επιστημονικής Επιτροπής της
spot_imgspot_img

Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας, της κάτω βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου, δήλωσε σήμερα ότι ουκρανικά πλήγματα κατά της Ρωσίας με δυτικούς πυραύλους θα οδηγήσουν σε παγκόσμιο πόλεμο με τη χρήση πυρηνικών όπλων και ότι η απάντηση της Μόσχας θα είναι σκληρή με πιο ισχυρά όπλα.

Οι δηλώσεις του Βολόντιν συνιστούν απάντηση στην πρωτοφανή απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να επιτραπεί στο Κίεβο να πλήξει ρωσικούς στόχους με δυτικά όπλα, καθιστώντας τις ευρωπαϊκές χώρες στόχο της Ρωσίας για χάρη των διεθνιστών της Ουάσινγκτον! Μια αν μη τι άλλο ανεύθυνη, κατά πολλούς ακόμα και μειοδοτική, στάση απέναντι στην ασφάλεια των πολιτών της Ευρώπης, οι οποίοι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με την Μόσχα!

Ο Βιτσισλάβ Βολόντιν, είπε ότι αν η Δύση δώσει την άδεια για τέτοιους είδους πλήγματα σε βάθος εντός της ρωσικής επικράτειας, τότε αυτό θα οδηγήσει σ’ ένα «παγκόσμιο πόλεμο με χρήση πυρηνικών όπλων».

«Η Ρωσία θα δώσει μια σκληρή απάντηση χρησιμοποιώντας πιο ισχυρά όπλα» είπε ο Βολόντιν, στενός συνεργάτης του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος συχνά μεταφέρει απόψεις που επικρατούν στα ανώτερα κλιμάκια του Κρεμλίνου.

Ο Βολόντιν είπε ότι η Δύση έχει ξεχάσει τις τεράστιες θυσίες που έκανε η Σοβιετική Ένωση στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Είπε επίσης ότι οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος RS-28 Sarmat, που είναι γνωστός σε κάποιους ως Satan II, θα χρειαζόταν μόλις 3 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα για να πλήξει το Στρασβούργο.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη αντιπαράθεση μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης μετά την κρίση των πυραύλων της Κούβας το 1962 – η οποία θεωρείται η εποχή κατά την οποία οι δύο υπερδυνάμεις του Ψυχρού Πολέμου έφτασαν πιο κοντά από ποτέ σε έναν εσκεμμένο πυρηνικό πόλεμο.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Με ψήφισμα που υιοθέτησε σήμερα, το Eυρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητά να αρθούν οι περιορισμοί που εμποδίζουν την Ουκρανία να χρησιμοποιήσει δυτικά οπλικά συστήματα εναντίον νόμιμων στρατιωτικών στόχων στη Ρωσία.

Το ψήφισμα, το οποίο εγκρίθηκε με 425 ψήφους υπέρ, 131 κατά και 63 αποχές, αναφέρει ότι, αν δεν αρθούν οι ισχύοντες περιορισμοί, η Ουκρανία δεν μπορεί να ασκήσει πλήρως το δικαίωμά της στην αυτοάμυνα και παραμένει εκτεθειμένη σε επιθέσεις κατά του πληθυσμού και των υποδομών της.

Επί της ουσίας Ευρωβουλευτές από όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε. ζητούν με τον πλέον επίσημο τρόπο νατοϊκά πλήγματα εντός Ρωσίας!

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img