27.6 C
Athens
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΔυτική Όχθη: Τουλάχιστον 5 νεκροί Παλαιστίνιοι σε επιδρομή του ισραηλινού στρατού

Δυτική Όχθη: Τουλάχιστον 5 νεκροί Παλαιστίνιοι σε επιδρομή του ισραηλινού στρατού

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Επείγουσα ειδοποίηση για θανατηφόρα βότκα με βιομηχανικό διαλύτη σε Βρετανία και Σκωτία

Σοβαρός κίνδυνος από νοθευμένη βότκα – Περιέχει ισοπροπυλική αλκοόλη. Η Αρχές Ασφάλειας Τροφίμων της Βρετανίας FSA και της Σκωτίας FSS εξέδωσαν επείγουσα προειδοποίηση προς τους καταναλωτές για την παραγωγή και τη διανομή παραποιημένης βότκας με την ένδειξη Glen’s Vodka. Η νοθευμένη βότκα μπορεί να έχει μια περίεργη μυρωδιά και γεύση διαφορετική από τη γνήσια βότκα.

Έρχεται κακοκαιρία: Προσοχή σε αυτές τις περιοχές από Δευτέρα

Την δική του πρόγνωση έκανε για τον καιρό της επόμενης εβδομάδας ο προγνώστης Θεοφάνης Χατζηγρίβας . Αναλυτικά ανέφερε: ▪️Θεαματικά από πλευράς πρόγνωσης-εκτίμησης ξεκινάμε, καθώς όπως βλέπετε στην επίσημη καρτέλα για τον μήνα Σεπτέμβριο, υπάρχει σχεδόν 100% επαλήθευση, καθώς πετυχαίνουμε τα διάσπαρτα φαινόμενα αρχή του μήνα, την πρόσκαιρη άνοδο στα ανατολικά, νότιο ανατολικά προς το τέλος

Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Για νέα κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες βρίσκεται προ των πυλών, όπως αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σε νέα του ανάρτηση. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει λόγο για βροχές και οι καταιγίδες που ενδεχομένως θα συνοδεύονται από χαλάζι αλλά και κεραυνούς για το επόμενο 48ωρο, την Παρασκευή και το Σάββατο. Η κακοκαιρία , σύμφωνα με

Πυροσβεστική: 20 αγροτοδασικές πυρκαγιές μέσα σε 24 ώρες – Ποιες ήταν οι πιο επικίνδυνες

Από τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης (4/9), έως τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης (5/9), εκδηλώθηκαν 20 αγροτοδασικές πυρκαγιές. Από αυτές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι 14 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη έξι. https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1831710360035876959 Οι σημαντικότερες: Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά

Χαμάς: Επιμένει πως δεν υπάρχει ανάγκη για νέα πρόταση συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός

Το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς επανέλαβε με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε τις πρώτες πρωινές σήμερα ότι δεν υπάρχει ανάγκη να καταρτιστεί και να υποβληθεί νέα πρόταση για τη σύναψη συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός με το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, καλώντας να ασκηθεί πίεση στην ισραηλινή κυβέρνηση για να δεχτεί να τεθεί σε εφαρμογή πρόταση που
spot_imgspot_img

πως τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά στην Τούμπας, στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, σε επίθεση που επιβεβαίωσε ότι εξαπέλυσε ο ισραηλινός στρατός.

«Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλος ένας τραυματίστηκε σε επίθεση εναντίον οχήματος στην Τούμπας», συνόψισε η παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος σε ανακοίνωσή της.

Ο ισραηλινός στρατός ενημέρωσε από την πλευρά του μέσω Telegram ότι διεξήγαγε «τρία στοχευμένα πλήγματα εναντίον οπλισμένων τρομοκρατών που ήγειραν απειλή» για μέλη του.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έκαναν έφοδο στον καταυλισμό προσφύγων Φαράα, στην περιοχή της Τούμπας, όπου ακούστηκαν εκρήξεις, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε την 28η Αυγούστου ευρείας κλίμακας «αντιτρομοκρατική», κατ’ αυτόν, επιχείρηση στη Δυτική Όχθη, παλαιστινιακή περιοχή υπό ισραηλινή κατοχή από τον πόλεμο του 1967. Ανακοίνωσε το Σάββατο θάνατο μέλους του στην Τζενίν.

Σχεδόν 40 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και άλλοι 140 έχουν τραυματιστεί αφότου άρχισε η επιχείρηση του Ισραήλ, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / ΕPA -EPA)

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img