31 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΕπιδρομή του Ισραήλ σε ιρανική εγκατάσταση παραγωγής πυραύλων στη Συρία (φωτο-βίντεο)

Επιδρομή του Ισραήλ σε ιρανική εγκατάσταση παραγωγής πυραύλων στη Συρία (φωτο-βίντεο)

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν δύο μέτρα μέσα στον χωματόδρομο και τους πήρε σβάρνα το αυτοκίνητο» λέει ο πατέρας της 34χρονης

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε την Τετάρτη (11/9) στη Θεσσαλονίκη όπου ένα ζευγάρι και το ανήλικο παιδί τους παρασύρθηκαν, το πρωί της Τετάρτης, από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 46χρονος.  Τόσο η γυναίκα, η οποία είναι πέντε μηνών έγκυος, όσο και ο σύζυγός της εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Νέα παρτίδα μαχητικών 5ης γενιάς εν δράσει στη Ρωσία, vid

Τα μαχητικά Su-57 και Su-35S βρίσκονται πλέον σε υπηρεσία στις ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις, ανακοίνωσε η Rostec. New Batch Of Fifth Gen Fighters Take Off In Russia The Su-57 multirole fighters and Su-35S air superiority fighters flew into service with the Russian Aerospace Forces, Rostec announced. 📹 Courtesy United Aircraft Corporation pic.twitter.com/5JCBP1IXZ0 — RT_India (@RT_India_news) September

Ταυτοποιήθηκαν 2 μέλη εγκληματικής ομάδας που έκανε κλοπές στην Εύβοια – Ξεπερνά τα 52.000 ευρώ η λεία τους 

Οι αστυνομικές αρχές εξάρθρωσαν μία εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη σωρείας κλοπών – διαρρήξεων από οικίες σε περιοχές της Εύβοιας. Συνολικά εξιχνιάστηκαν κλοπές και απόπειρα κλοπής. Ταυτοποιήθηκαν 2 μέλη της εγκληματικής ομάδας, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας 3 ακόμη συνεργών τους Η λεία τους ξεπερνά τα 52.000 ευρώ Η λεία που

Β.Ζελένσκι: «Η Ρωσία άρχισε την αντεπίθεση στο Κουρσκ»

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ισχυρίστηκε ότι ο ρωσικός στρατός έχει αρχίσει την αντεπίθεση στη ρωσική δυτική περιοχή του Κουρσκ. Είπε επίσης ότι η Ουκρανία ανέμενε μια αντεπίθεση. Ρωσικές FAB καταστρέφουν τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις στα δάση της περιοχής Κουρσκ  Ρωσικές FAB καταστρέφουν τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις στα δάση της περιοχής Κουρσκ. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #KurskRegion 🕰
spot_imgspot_img

Το Ισραήλ επιτέθηκε σε ιρανική εγκατάσταση παραγωγής πυραύλων στη Συρία, χρησιμοποιώντας εναέριες, αλλά και χερσαίες δυνάμεις.

Δημοσίευμα της jpost.com, η επιχείρηση έγινε το βράδυ της Κυριακής, όταν ξεκίνησαν ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σε αρκετούς δρόμους που οδηγούν στην εγκατάσταση, που βρίσκεται περίπου έξι χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Masyaf.

Μετά τις αεροπορικές επιδρομές, ισραηλινά ελικόπτερα που μετέφεραν ειδικές μονάδες προσέγγισαν την εγκατάσταση, υποστηριζόμενα από μαχητικά ελικόπτερα και drones, τα οποία αναπτύχθηκαν για να αποτρέψουν την ανάπτυξη ενισχύσεων στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση διήρκεσε περίπου μία ώρα.

Οι ισραηλινές ειδικές δυνάμεις μπήκαν επιτυχώς στις εγκαταστάσεις, αφαίρεσαν βασικό εξοπλισμό και έγγραφα και κατέστρεψαν τον χώρο με εκρηκτικά.

Η εγκατάσταση, αναφέρουν οι πληροφορίες ότι ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη βαλλιστικών πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών, παρέχοντας υλικοτεχνική υποστήριξη στη Χεζμπολάχ.

Η εγκατάσταση λειτουργούσε για πάνω από μια δεκαετία και ήταν επίσης στόχος του Ισραήλ πέρυσι.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img