27.1 C
Athens
Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΙσραήλ: Οργή προκάλεσε βίντεο που δείχνει Παλαιστίνιο δεμένο σε καπό ισραηλινού...

Ισραήλ: Οργή προκάλεσε βίντεο που δείχνει Παλαιστίνιο δεμένο σε καπό ισραηλινού στρατιωτικού οχήματος

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Πότε άρχισαν οι άνθρωποι να μαγειρεύουν φαγητό;

Η αλληλεπίδραση του μαγειρέματος, στα όργανα μας.     Αν και το θεωρούμε πλέον δεδομένο, το μαγείρεμα είναι σημαντικό και μάλιστα στην πραγματικότητα, ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι είναι αυτό που επέτρεψε στους ανθρώπινους προγόνους μας να ξεκλειδώσουν τις επιπλέον θερμίδες που απαιτούνται για να μεγαλώσει ο εγκέφαλος μας. Ο χρόνος είναι αβέβαιος, αλλά τα στοιχεία

Θεσσαλία: Η Πυροσβεστική δέχθηκε 55 κλήσεις λόγω των καιρικών φαινομένων

Το Πυροσβεστικό Σώμα προχώρησε σε 15 αντλήσεις υδάτων σε Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα. Σε 55 ανήλθαν οι κλήσεις που έλαβε χθες από τις 18:00 έως τις 22:30 το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος λόγω εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το Πυροσβεστικό Σώμα προχώρησε στις παρακάτω ενέργειες: • 34 κοπές δέντρων σε Λάρισα, Μαγνησία

Πυροσβεστική: 32 αγροτοδασικές πυρκαγιές μέσα σε 24 ώρες – Ποιες ήταν οι πιο επικίνδυνες

Από τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (19/8), έως τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης (20/8), εκδηλώθηκαν 32 αγροτοδασικές πυρκαγιές. Από αυτές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι 20 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη 12. https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1825912060267348356 Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν πηγές της Πολιτικής Προστασίας: Στις 11:04, πυρκαγιά ξέσπασε σε

Η νέα τακτική του ρωσικού στρατού με μοτοσυκλέτες! vid

Με την υποστήριξη πυρός ενός τεθωρακισμένου οχήματος μεταφοράς προσωπικού, το πεζικό με μοτοσυκλέτες κινείται όσο το δυνατόν πιο κοντά στον εχθρό και εμπλέκεται σε κλειστή μάχη. Φυσικά, τέτοιες επιχειρήσεις δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς την απαραίτητη εκπαίδευση: οι μαχητές μαθαίνουν να ελέγχουν σωστά τις μηχανές τους και να διατηρούν τον έλεγχο σε οποιαδήποτε κατάσταση, να

Λευκορωσία : Το Μινσκ δηλώνει ότι έχει στείλει κι άλλες δυνάμεις, αεροσκάφη και οπλισμό στα σύνορα με την Ουκρανία

“Η ομάδα έχει αυξηθεί σημαντικά και αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε υπηρεσία στα νότια σύνορα της χώρας μας”, δήλωσε ο διοικητής της πολεμικής αεροπορίας και της αντιαεροπορικής άμυνας της Λευκορωσίας υποπτέραρχος Αντρέι Λικιάνοβιτς στο κρατικό δίκτυο CTV. Οι δυνάμεις της πολεμικής αεροπορίας και της αντιαεροπορικής άμυνας αναπτύχθηκαν στα σύνορα, σημείωσε ο Λικιάνοβιτς, σύμφωνα με τον
spot_imgspot_img

Ισραηλινοί στρατιώτες έδεσαν έναν τραυματισμένο Παλαιστίνιο στο καπό ενός στρατιωτικού οχήματος στη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης στη Δυτική Όχθη.

Οι Δυνάμεις Αμυνας του Ισραήλ (IDF) επιβεβαίωσαν σήμερα το περιστατικό, μια ημέρα αφότου συνέβη, προκαλώντας την οργή των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως στα social media δείχνει το τζιπ με τον άνδρα δεμένο πάνω στο καπό να περνάει μπροστά από δύο ασθενοφόρα.

Οι στρατιώτες κατηγορήθηκαν ότι κακομεταχειρίστηκαν τον τραυματισμένο άνδρα χρησιμοποιώντας τον ως “ανθρώπινη ασπίδα” στη διάρκεια της επιχείρησης.

Οι IDF ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ότι οι στρατιώτες εκτελούσαν “επιχειρήσεις αντιτρομοκρατίας για να συλλάβουν καταζητούμενους υπόπτους” στην ευρύτερη περιοχή της Τζενίν.

“Τρομοκράτες άνοιξαν πυρ εναντίον των στρατιωτών της IDF, οι οποίοι απάντησαν πυροβολώντας. Στη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών ένας από τους υπόπτους τραυματίστηκε και συνελήφθη”, ανέφερε η IDF.

“Κατά παράβαση των διαταγών και των τυπικών διαδικασιών των επιχειρήσεων ο ύποπτος συνελήφθη από τις δυνάμεις ενώ βρισκόταν δεμένος πάνω σε ένα όχημα. Η συμπεριφορά των στρατιωτών στο βίντεο που δείχνει το περιστατικό δεν συνάδει με τις αξίες της IDF. Το περιστατικό θα διερευνηθεί και θα αντιμετωπιστεί αναλόγως”, ανέφερε ο στρατός.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στην Ερυθρά Ημισέληνο για να λάβει ιατρική βοήθεια, πρόσθεσε ο στρατός.

Ο ισραηλινός στρατός πραγματοποιεί κατ΄επανάληψη επιδρομές στη Τζενίν, η οποία θεωρείται προπύργιο των Παλαιστίνιων ενόπλων.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA)

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img