33.4 C
Athens
Δευτέρα, 12 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΚαι δεύτερο πυρηνικό εργοστάσιο βομβάρδισαν οι Ουκρανοί: Η απελπισία τους μπορεί να...

Και δεύτερο πυρηνικό εργοστάσιο βομβάρδισαν οι Ουκρανοί: Η απελπισία τους μπορεί να φέρει τον πυρηνικό όλεθρο (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Δεύτερη ρωσική επαρχία σε κατάσταση συναγερμού! Χιλιάδες Ρώσοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, Video

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη ζώνη απομάκρυνσης αμάχων στην περιφέρεια Κουρσκ, στα σύνορα με την Ουκρανία και θέατρο από τις 6 Αυγούστου μιας ουκρανικής εισβολής μεγάλου εύρους που οδήγησε σε απομάκρυνση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων. «Το περιφερειακό κέντρο επιχειρήσεων έλαβε την απόφαση να απομακρύνει τους κατοίκους», της περιοχής Μπελόφσκι, ανέφερε στο Telegram ο προσωρινός κυβερνήτης

Ταγιάνι για Ουκρανία: Κατανοούμε την επιθυμία τους να αντεπιτεθούν – Δεν είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία

«Ζητάμε με έμφαση από το Ισραήλ, το οποίο, όπως τονίζω ανέκαθεν, έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα, να διακόψει τις επιθέσεις που προκαλούν υψηλότατο αριθμό θυμάτων στον άμαχο πληθυσμό, κατι που αντιβαίνει στο διεθνές δίκαιο» , τόνισε ο Ταγιανι. «Ακολουθείται μια πορεία, υπάρχουν διαμεσολαβήσεις, είμαστε αντίθετοι σε κάθε πράξη που μπορεί να αυξήσει ακόμη περισσότερο την ένταση

Lidl Si: Πλαστικά κομμάτια σε αλάτι – Άμεση ανάκληση

Για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες η αλυσίδα σουπερμάρκετ Lidl ανακαλεί αλάτι λόγω παρουσία πλαστικών σωματιδίων. Η Διοίκηση Ασφάλειας Τροφίμων, Κτηνιατρικής και Προστασίας Φυτών της Δημοκρατίας της Σλοβενίας έλαβε ειδοποίηση από τη Lidl Σλοβενίας σχετικά με την ανάκληση του προϊόντος αλατιού Ιμαλαΐων, λόγω πιθανής παρουσίας πλαστικών σωματιδίων. Υπενθυμίζεται ότι και στις αρχές Ιουλίου η

Πιερία: Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας

τα οποία συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δράστες διαπιστώθηκε να επιβαίνουν σε όχημα (ως οδηγός και συνοδηγός), στο οποίο είχαν επιβιβάσει συνολικά έξι αλλοδαπούς άνδρες, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι αμοιβής. Στην

Καιρός – Κολυδάς: Ισχυροί άνεμοι έως το απόγευμα – Νέα ενίσχυση τον Δεκαπενταύγουστο

Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην Αττική δυσχεραίνοντας το έργο κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς. Με ανάρτησή του ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς τονίζει ότι τα μποφόρ θα επιμείνουν μέχρι και το απόγευμα, οπότε και θα αρχίσουν να εξασθενούν, ενώ νέα ενίσχυση των ανέμων αναμένεται τον Δεκαπενταύγουστο. ?️ ?️?️ΑΝΕΜΟΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ✅Στην Αττική και ειδικότερα
spot_imgspot_img

Δεύτερο πυρηνικό εργοστάσιο, μετά από αυτό της Σούντζα στο Κουρσκ, βομβάρδισαν οι Ουκρανοί και συγκεκριμένα στην Ζαπορίζια το οποίο βρίσκεται υπό τον ρωσικό έλεγχο.

Οι Ρώσοι μάλιστα δημοσίευσαν σχετικό βίντεο στο οποίο φαίνονται βλήματα του ουκρανικού Πυροβολικού να πλήττουν τον πυρηνικό σταθμό!

Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι υπήρξαν πλήγματα και από ουκρανικά drones.

Η απελπισία των Ουκρανών (ή μήπως των Δυτικών που κρύβονται από πίσω τους), λόγω των συνεχόμενων ηττών στο σύνολο του μετώπου μπορεί να φέρει τον πυρηνικό όλεθρο!

Σημειώνεται ότι από την ουκρανική επίθεση στην ρωσική περιφέρεια του Κουρσκ δεν προήλθε καμία ευνοϊκή για το Κίεβο αλλαγή στο τακτικό πεδίο της μάχης.

Και ούτε οι Ρώσοι απέσυραν μονάδες από την πρώτη γραμμή του μετώπου για να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους στο Κουρσκ (διαθέτουν πολλές εφεδρείες για το σκοπό αυτό).

Φυσικά εάν οι Ουκρανοί πετύχαιναν το σκοπό τους αυτή η ενέργεια θα έφερνε την πυρηνική καταστροφή στην Ευρώπη και όχι μόνο στη νότια Ρωσία και την Ουκρανία.

Στην πραγματικότητα οι σχεδιαστές αυτού του πολέμου πέρα από τον Ατλαντικό αυτό θα το ήθελαν θεωρώντας ότι οι Ρώσοι δεν θα τους χτυπούσαν με πυρηνικά και τους ίδιους.

Αυτή τη στιγμή οι Ουκρανοί θέλουν να δημιουργήσουν ένα πυρηνικό ατύχημα του τύπου, «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων» όπως δηλαδή είχε συμβεί στο Κούγκι.

Μόνο που Κούγκι θα γίνει ολόκληρος ο πλανήτης καθώς η Ρωσία δεν θα περιοριστεί στο να χτυπήσει μόνο την Ευρώπη αλλά θα δώσει εντολή για πυρηνική κονιορτοποίηση της Ανατολικής και της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ.

Κάποιος εύλογα θα αναρωτηθεί αν το γνωρίζουν αυτό οι σχεδιαστές.

Το γνωρίζουν, ωστόσο αυτή τη στιγμή η τάση τους είναι να συμβεί ακόμα και ένας πυρηνικός πόλεμος προκειμένου να διατηρήσουν οι ΗΠΑ μία κάποια παγκόσμια ηγεμονία.

Να κυβερνηθούν έστω τα υπολείμματα του κόσμου που θα προκύψει μέσα από τις ραδιενεργές στάχτες.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img