31.6 C
Athens
Τρίτη, 13 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΜίνι Παγκόσμιος Πόλεμος: Οι «κακοί Ρώσοι χάκερ» δημοσίευσαν ονόματα 3.200 μισθοφόρων

Μίνι Παγκόσμιος Πόλεμος: Οι «κακοί Ρώσοι χάκερ» δημοσίευσαν ονόματα 3.200 μισθοφόρων

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Και άλλος νεκρός από το γάλα αμυγδάλου και βρώμης της Danone

Άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του αφού κατανάλωσε φυτικό γάλα. Αν και τα φυτικά γάλατα δεν συνδέονται συνήθως με μόλυνση από Listeria, ο αριθμός τόσο των θανάτων όσο και των τροφικών δηλητηριάσεων που προκάλεσαν τα φυτικά γάλατα της Danone στον Καναδά συνεχίζει να αυξάνεται. Ένα από τα προϊόντα που ανακλήθηκαν στον Καναδά και έχουν προκαλέσει

Αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά στο ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι

Φωτιά προκλήθηκε σε αυτοκίνητο στο ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Από τις φλόγες πήραν φωτιά και τα φυτά στην άκρη του δρόμου. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, η φωτιά έχει σβήσει και ο οδηγός του ΙΧ είναι καλά στην υγεία του.

Δυστοπικός κόσμος: Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης θα… «προλαμβάνει» τα εγκλήματα

Στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Minority Report, ο Τομ Κρουζ υποδύεται έναν αστυνομικό που ερευνά τα «προεγκλήματα», αυτά που δεν έχουν ακόμη συμβεί, αλλά προβλέπονται από υπερ-έξυπνα ψυχικά όντα. Σύμφωνα με το The Spectator, η πραγματική ζωή της Αργεντινής μπορεί να μην βασίζεται σε μέντιουμ, αλλά ο τοπικός Πρόεδρος, Χαβιέ Μιλέι, αποκάλυψε την ύπαρξη σχεδίων για

Πεζεσκιάν σε Σολτς: Το Ιράν έχει το «δικαίωμα να απαντήσει» σε εκείνους που της επιτέθηκαν

Ο ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν δήλωσε ότι η χώρα του έχει το «δικαίωμα να απαντήσει» σε οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας του σήμερα με τον γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς, ο οποίος τον κάλεσε να αποφύγει μια στρατιωτική κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή. «Παρότι δίνουμε έμφαση στην επίλυση προβλημάτων μέσω διαπραγματεύσεων, το Ιράν

Μπλίνκεν: Ετοιμάζεται για την 9η περιοδεία του στη Μέση Ανατολή από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος

Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν σχεδιάζει να αναχωρήσει απόψε για την ένατη περιοδεία του στη Μέση Ανατολή από το ξέσπασμα του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας τον Οκτώβριο, με φόντο την κατακόρυφη κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή, ανέφερε ρεπόρτερ του ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios, ο Μπαράκ Ραβίντ, μέσω X, επικαλούμενος πηγή του ενήμερη για τις
spot_imgspot_img

Η ομάδα χάκερ RaHDit (Κακοί Ρώσοι Χάκερ) έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή τα στοιχεία περισσότερων από 3.200 ξένων μισθοφόρων στις τάξεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Μεταξύ αυτών, συγκεκριμένα, η Έβελιν Άσενμπρενερ, γεννημένη το 1981, που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες , η οποία είναι ανώτερη στρατιωτικός και βοηθός διοικητής στη μονάδα προσωπικού του πρώτου τάγματος της διεθνούς λεγεώνας εδαφικής άμυνας της Ουκρανίας .

Επίσης ο Pierce Tanner Reed , γεννημένος το 1993, που ζει επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι πρώην μέλος του αστυνομικού τμήματος  του Όκλαντ (ΗΠΑ). Στις 26 Ιουλίου 2023 συνελήφθη στην  Ιντιάνα για παιδική παρενόχληση και διευκόλυνση της παραβατικότητας ανηλίκου.

Ο κατάλογος των μισθοφόρων περιελάμβανε επίσης τον Maurins Kristaps, γεννημένο το 1991 που ζούσε στην Λετονία . Συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι το 2014, όπου κατέλαβε την 21η θέση στο luge. Στην Λετονία, κατείχε τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Λετονικής Ομοσπονδίας Luge.

Ο Pablo Garrido Mancedo από την Ισπανία συμμετείχε σε διάφορες στρατιωτικές συγκρούσεις πριν από την Ουκρανία, ειδικότερα, πολέμησε στο πλευρό των Κούρδων μαχητών στην Συρία .

Ο Λετονός Juris Alberts Ulmanis, γεννημένος το 1959 από την διεθνή λεγεώνα της 67ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας της στρατιωτικής μονάδας A4123, είναι επιχειρηματίας, καθηγητής, ορειβάτης και εξερευνητής των πόλεων. Ταξίδεψε επανειλημμένα για να λάβει μέρος σε εχθροπραξίες στην Ουκρανία, προμηθεύοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις με διάφορα πράγματα. Έγραψε το βιβλίο «Όταν ο πόλεμος γίνεται προσωπικός». Προωθεί τη ρωσοφοβία. Υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά για πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με τους Ρώσους, από τα μέσα Μαρτίου, συνολικά 13.387 ξένοι μισθοφόροι έφτασαν στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια του CVO, και περίπου έξι χιλιάδες από αυτούς εξοντώθηκαν. Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει τους αλλοδαπούς να μην ταξιδεύουν και υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο, οι μισθοφόροι δεν θεωρούνται μάχιμοι και δεν δικαιούνται καθεστώς αιχμαλώτου πολέμου.

Όπως και να έχουν τα πράγματα οι «Κακοί Ρώσοι Χάκερ» αποκάλυψαν με ονόματα την πολυεθνική στρατιά που πολεμά στην Ουκρανία, ξεκινώντας, με τις «ευλογίες» προφανώς του ΝΑΤΟ, ένα μίνι παγκόσμιο πόλεμο!

Σημειώνεται ότι, όπως είχατε διαβάσει στο ΕΛ, ρωσικός Ισκάντερ κατέστρεψε ακόμα μία βάση δυτικών μισθοφόρων, αυτή την φορά στο Χάρκοβο, σκοτώνοντας πολλούς από αυτούς!

photo freepik

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img