30.2 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΝέα δυτικά τανκ καταστράφηκαν! Από τα πιο εντυπωσιακά ΒΙΝΤΕΟ του πολέμου

Νέα δυτικά τανκ καταστράφηκαν! Από τα πιο εντυπωσιακά ΒΙΝΤΕΟ του πολέμου

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Λευκός Οίκος: Η επίσκεψη του Μόντι στην Ουκρανία μπορεί να αποδειχθεί “χρήσιμη”

“Εάν η επίσκεψη του πρωθυπουργού μπορεί να συμβάλει “ στον τερματισμό του πολέμου σύμφωνα με το όραμα του (Βολοντίμιρ) Ζελένσκι για μια δίκαιη ειρήνη, τότε θεωρούμε ότι αυτή θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμη”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι. (με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)

Ουκρανία: Ο Ινδός πρωθυπουργός Μόντι καλεί τον Ζελένσκι να παρακαθήσει σε συνομιλίες με τη Ρωσία

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι κάλεσε σήμερα τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι να παρακαθήσει σε συνομιλίες με τη Ρωσία προκειμένου να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και προσφέρθηκε να ενεργήσει ως φίλος για να βοηθήσει ώστε να επέλθει η ειρήνη, καθώς οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν στο Κίεβο εν καιρώ πολέμου. “Ο δρόμος προς τη

Και εγένετο “Συμβούλιο Sushi”: Στόχος η αναβάθμιση της ασφάλειας της ωμής λιχουδιάς

Ποια βήματα θα γίνουν για την αναβάθμιση της ασφάλειας του sushi από μια νεοσύστατη συνεργασία παραγωγών. Το σούσι, που κάποτε αποτελούσε πολύτιμη παράδοση της Ιαπωνίας, έχει κατακλύσει τον κόσμο, γοητεύοντας τους γευστικούς κάλυκες με το μοναδικό μείγμα γεύσεων και υφών. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: Mε πάνω από 3 δισεκατομμύρια ανθρώπους να απολαμβάνουν αυτή

Μαίνεται η φωτιά στην Ανατολική Μάνη

Παραμένει σε εξέλιξη η φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/8) στην περιοχή Μίνα Οιτύλου, του δήμου Ανατολικής Μάνης, στην Λακωνία. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, που εξακολουθεί να καίει σε αγροτοδασική έκταση, κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος. Επί τόπου έσπευσαν 27 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 9ης ΕΜΟΔΕ

Νέα έκκληση Ζελένσκι: “Η χώρα μου χρειάζεται «όπλα, όχι υποσχέσεις»”

«Η έγκαιρη παράδοση είναι καθοριστικής σημασίας αυτήν τη στιγμή. Ορισμένα πακέτα (σ.σ. στρατιωτικής βοήθειας) έχουν ανακοινωθεί και υπερψηφιστεί, αλλά δεν έχουν παραδοθεί ακόμη στην Ουκρανία. Οι δυνάμεις στο μέτωπο πολεμούν με οβίδες και εξοπλισμό, όχι με λόγια όπως “αύριο” ή “σύντομα”» , τόνισε ο ουκρανός πρόεδρος σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του. Αναφερόμενος στην επίσκεψη του Ινδού
spot_imgspot_img

Σε δήλωση προς το πρακτορείο το Σάββατο, το υπουργείο είπε ότι και τα δύο οχήματα προήλθαν από τον τομέα Avdeevka του μετώπου. Η πόλη-κλειδί κατελήφθη από την Ρωσία τον Φεβρουάριο.

Αξιωματούχοι είπαν στο TASS ότι το Abrams χτυπήθηκε από ένα υψηλής ακρίβειας κατευθυνόμενο βλήμα πυροβολικού Krasnopol που εκτοξεύτηκε από στρατεύματα της ομάδας δυνάμεων «Center», προσθέτοντας ότι το Bradley καταστράφηκε από ένα drone καμικάζι.

Το βλήμα Krasnopol εκτοξεύτηκε από αυτοκινούμενο οβιδοβόλο Msta-S, με το βλήμα να καθοδηγείται από ένα αναγνωριστικό drone, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης δείχνει το ρωσικό Msta-S να πυροβολεί από μια καλά καλυμμένη θέση στο δάσος, με μέρος του κλιπ που κινηματογραφήθηκε από drone να δείχνει μια έκρηξη κοντά σε Abrams, λένε οι Ρώσοι. Ένα κοντινό πλάνο από το drone δείχνει το τανκ να χτυπιέται στο πλάι, με καπνό να υψώνεται γύρω από την περιοχή πρόσκρουσης.

Ένα άλλο βίντεο που δημοσιεύτηκε από τα ΜΜΕ δείχνει έναν Ρώσο στρατιώτη να χειρίζεται ένα drone, το οποίο πέφτει μετωπικά σε ένα αμερικανικής κατασκευής Bradley σε επαρχιακό δρόμο.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img