30.7 C
Athens
Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΝέες απόπειρες του ουκρανονάτο να εισβάλει σε ρωσικά εδάφη!! vid

Νέες απόπειρες του ουκρανονάτο να εισβάλει σε ρωσικά εδάφη!! vid

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

meteo.gr: Δορυφορικές μετρήσεις της έκτασης της τεχνητής λίμνης του Μόρνου

Δορυφορικές μετρήσεις της έκτασης της τεχνητής λίμνης του Μόρνου Σύνταξη άρθρου: Γ. Κύρος, Κ. Λαγουβάρδος Ε.Α.Α – Πεντέλη, Τρίτη 27 Αυγούστου 2024, 10:00   Μείωση της έκτασης της τεχνητής λίμνης του Μόρνου παρατηρείται τους τελευταίους μήνες λόγω της απουσίας βροχών, των υψηλών θερμοκρασιών αλλά και ως αποτέλεσμα του πολύ ήπιου χειμώνα με τις περιορισμένες χιονοπτώσεις

Μόσχα: Η Ουκρανία δεν μπορεί να σχεδίασε μόνη της την εισβολή στην περιφέρεια του Κουρσκ

Η Ρωσία έχει πει, χωρίς να παράσχει αποδείξεις, πως οι Ηνωμένες Πολιτείες βοήθησαν το Κίεβο να εξαπολύσει την αιφνιδιαστική επίθεσή του στο ρωσικό έδαφος στις 6 Αυγούστου. Στο μεταξύ, ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το χωριό Ορλίφκα, περίπου 15 χλμ. από την πόλη Ποκρόφσκ, σημαντικό κόμβο εφοδιασμού για τα ουκρανικά στρατεύματα στην ανατολική περιφέρεια του Ντονέτσκ, μετέδωσε

Μπισκότα με… μεταλλικό σύρμα πωλούνται σε 9 χώρες – Ειδοποίηση RASFF

Ανάκληση διαφόρων τύπων μπισκότων λόγω παρουσίας μεταλλικών σωματιδίων. Η Ολλανδία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό Σύστημα Ταχείας Ενημέρωσης για επικίνδυνα τρόφιμα RASFF, για σοβαρό κίνδυνο από μπισκότα που διανέμονται και πωλούνται σε άλλες 8 χώρες. Μία από τις συσκευασίες μπισκότων που ανακαλούνται Τα μπισκότα παράγει η εταιρεία Buiteman BV και ο λόγος της ανάκλησης είναι ότι δεν

Κολυδάς: Μέχρι πότε θα διατηρηθούν οι καιρικές προσαρμογές

Νέα ανάρτηση από τον Θοδωρή Κολυδά για τις καιρικές συνθήκες τις επόμενες μέρες. Αναλυτικά ο διευθυντής της ΕΜΥ αναφέρει: Περιορισμένη σήμερα και αύριο Τετάρτη η αστάθεια στα ηπειρωτικά , ενώ από την Πέμπτη και μετά τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και δεν αποκλείεται τοπικά να είναι έντονα. -Η αστάθεια θα κρατήσει μέχρι και το Σάββατο

Φθινόπωρο άλλης εποχής – Η αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ για Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο

Την πρόγνωση για το Φθινόπωρο 2024 έδωσε στη δημοσιότητα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Το φετινό φθινόπωρο θα θυμίζει άλλη εποχή του χρόνου... Της έρευνας επιμελήθηκαν οι Παν. Σκριμιζέας (Διεύθυνση Μεθόδων Πρόγνωσης, Έρευνας και Μετεωρολογικών Μοντέλων) και Αν. Παπακρίβου (Διεύθυνση Κλίματος, Περιβάλλοντος και Μετεωρολογικών Παρατηρήσεων). Αναλυτικά αναφέρει: Zεστό προβλέπεται και το Φθινόπωρο στη χώρα μας Όλα
spot_imgspot_img

Ρωσικά κανάλια στο Telegram με διασυνδέσεις με τις υπηρεσίες ασφαλείας ανέφεραν σήμερα πως ουκρανικές δυνάμεις επιτέθηκαν σε συνοριακό φυλάκιο στη νότια ρωσική περιφέρεια του Μπέλγκοροντ, αν και δεν υπάρχει προς το παρόν επίσημη επιβεβαίωση για μάχες εκεί.

Το Μπέλγκοροντ συνορεύει με την περιφέρεια του Κουρσκ, όπου ουκρανικά στρατεύματα κατέλαβαν ρωσικό έδαφος μετά την αιφνιδιαστική επίθεση που εξαπέλυσαν στις 6 Αυγούστου.

Το κανάλι Mash στο Telegram ανέφερε πως περίπου 500 Ουκρανοί στρατιώτες επιτέθηκαν σε δύο ρωσικά σημεία ελέγχου στη Νεχοτεγέφκα και στη Σεμπέκινο στην περιφέρεια του Μπέλγκοροντ.

Το Mash ανέφερε πως έως 200 Ουκρανοί στρατιώτες με οχήματα μάχης πεζικού προσπάθησαν να διασχίσουν τα σύνορα στη Νεχοτεγέφκα και το ρωσικό πυροβολικό απάντησε με πυρά.

Ανέφερε πως περίπου 300 Ουκρανοί επιτέθηκαν σε ένα άλλο σημείο ελέγχου στη Σεμπέκινο.

Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για τις πληροφορίες και το SHOT, ένα άλλο ειδησεογραφικό κανάλι στο Telegram, μετέδωσε πως ουκρανικές δυνάμεις απωθήθηκαν από τη Νεχοτεγέφκα αφού υπέστησαν απώλειες. Το SHOT μετέδωσε πως δεν σημειώθηκαν συγκρούσεις στη Σεμπέκινο.

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Μπέλγκοροντ, ο Βιτσισλάβ Γκλαντκόφ, δήλωσε πως η κατάσταση στα σύνορα με την Ουκρανία είναι “δύσκολη, αλλά υπό έλεγχο”.

“Υπάρχουν πληροφορίες πως ο εχθρός προσπαθεί να διαπεράσει τα σύνορα στην περιφέρεια του Μπέλγκοροντ”, έγραψε ο Γκλαντκόφ στην εφαρμογή Telegram.

“Ο στρατός μας εκτελεί προσχεδιασμένη εργασία. Παρακαλώ παραμείνετε ψύχραιμοι και εμπιστευτείτε μόνο επίσημες πηγές πληροφοριών”.

Την περασμένη εβδομάδα Ουκρανοί και ξένοι μαχητές είχαν επιχειρήσει να διεισδύσουν και στο έδαφος της επαρχίας Μπριάνσκ, η οποία επίσης συνορεύει με την Ουκρανία.

Τόσο το Κουρσκ, όσο και οι γειτονικές ρωσικές επαρχίες Μπέλγκοροντ και Μπριάνσκ έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εδώ και μέρες υπό τον φόβο νέων εισβολών του ουκρανονάτο:

Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img