30 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΝτούντα: «Πολλοί θέλουν δουλειές με την Ρωσία – αλλά η Μόσχα πρέπει...

Ντούντα: «Πολλοί θέλουν δουλειές με την Ρωσία – αλλά η Μόσχα πρέπει να χάσει»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Βάρκιζα: Ηλικιωμένη έχασε τον έλεγχο του ΙΧ της και εισέβαλε σε παιδική χαρά

Mια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της σήμερα το πρωί και «εισέβαλε» σε παιδική χαρά στη Βάρκιζα. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες η οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο την ώρα που πήγαινε να στρίψει στην πλατεία Ζησιμοπούλου, με αποτέλεσμα να σπάσει την εξωτερική περίφραξη της παιδικής χαράς και να καταλήξει δίπλα ακριβώς από

Χαμάς: Θρηνεί τον ηγέτη της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στον Λίβανο

Η υποστηριζόμενη από το Ιράν οργάνωση επιβεβαίωσε σήμερα τον θάνατο του ηγέτη της, αφού ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι τον σκότωσε σε αεροπορικό πλήγμα που εξαπέλυσε στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή. (ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / EPA-IRAN’S SUPREME LEADER OFFICE)

Λίβανος: Εκκενώνονται νοσοκομεία στα νότια προάστια της Βηρυτού μετά τα ισραηλινά πλήγματα

Τα νοσοκομεία των νοτίων προαστίων της Βηρυτού θα εκκενωθούν, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου ύστερα από μια νύχτα ισραηλινών πληγμάτων άνευ προηγουμένου κατά του προπυργίου αυτού του λιβανικού σιιτικού κινήματος Χεζμπολάχ. Οι ασθενείς των νοσοκομείων αυτών θα μεταφερθούν σε άλλα “που δεν πλήττονται από την ισραηλινή επίθεση”, σημείωσε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Times of Israel: «Το Ιράν θα αναπτύξει στρατιωτικές δυνάμεις στον Λίβανο και στα υψώματα του Γκολάν στη Συρία»!

Οι Τimes of Israel δημοσίευσαν ότι το Ιράν σχεδιάζει να αναπτύξει στρατιωτικές δυνάμεις στον Λίβανο και στην συριακή πλευρά των Υψωμάτων του Γκολάν ως απάντηση για την δολοφονία του ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα. Συγκεκριμένα Ιρανός αξιωματούχος είπε στο αμερικανικό δίκτυο NBC ότι η Τεχεράνη θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την ανάπτυξη δυνάμεων στον Λίβανο

Ασφάλεια τροφίμων στο σπίτι: Τα σημαντικότερα βήματα για τη πρόληψη τροφικών λοιμώξεων

Οι ανανεωμένες οδηγίες οικιακής ασφάλειας τροφίμων από το Ινστιτούτο Αξιολόγησης Κινδύνων της Γερμανίας. Η πρόληψη των τροφικών λοιμώξεων και η σωστή διαχείριση των τροφίμων είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της υγείας, ειδικά όταν πρόκειται για την επιλογή, προετοιμασία, θέρμανση, ψύξη και αποθήκευσή τους. Τα τελευταία χρόνια έχουν αναφερθεί στη Γερμανία περίπου 100.000 περιπτώσεις ασθενειών
spot_imgspot_img

Πολλοί θα ήθελαν να δουν το τέλος της σύγκρουσης στην Ουκρανία και την επανέναρξη των οικονομικών σχέσεων με την Ρωσία, ωστόσο ο Πολωνός πρόεδρος Andrzej Duda είναι άλλης άποψης!

«Πολλοί άνθρωποι σήμερα περιμένουν το τέλος αυτού του πολέμου για να μπορέσουν να συναλλάσσονται ξανά με την Ρωσία», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πολωνική τηλεόραση!

Ωστόσο, η θέση της Βαρσοβίας είναι ότι η Ρωσία πρέπει να «χάσει» αυτόν τον πόλεμο, προσέθεσε. Διαφορετικά, είπε ο Πολωνός πρόεδρος, η Ρωσία θα «επιτεθεί σε άλλες χώρες», χωρίς να δώσει κάποια απόδειξη για αυτό.

Επομένως, οι πολιτικοί ταγοί των χωρών δίπλα στην Ρωσία προτιμούν εμφανώς τον πόλεμο από την οικονομική ανάπτυξη!

Σημειώνεται πως, τον περασμένο μήνα, η Βαρσοβία υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία ύψους 1,13 δισεκατομμυρίου ευρώ για την παραγωγή 48 εκτοξευτών αμερικανικών αντιαεροπορικών πυραύλων Patriot, για την ενίσχυση της άμυνας της Πολωνίας που συνορεύει με την Ρωσία και την Ουκρανία.

«Η συμφωνία ενισχύει την ασφάλεια της Πολωνίας», δήλωσε κατά την διάρκεια της τελετής υπογραφής ο πολωνός υπουργός Αμυνας Βλαντισλάβ Κοσινιάκ-Καμίς.

Πρόκειται για ένα νέο σημαντικό συμβόλαιο που εντάσσεται στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του πολωνικού στρατού που επιταχύνθηκε μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Πρόκειται για ένα νέο σημαντικό συμβόλαιο που εντάσσεται στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του πολωνικού στρατού, τον οποίο προορίζουν για σύγκρουση με την Ρωσία!

Και σύμφωνα με τα λόγια του προέδρου της χώρας προς τα εκεί οδεύει το πράγμα!

Με πληροφορίες από Russia Today-ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo EPA-EPA

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img