19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΟι ΗΠΑ μετακινούν στρατιωτικές δυνάμεις στην Αλάσκα: Φοβούνται κάτι;

Οι ΗΠΑ μετακινούν στρατιωτικές δυνάμεις στην Αλάσκα: Φοβούνται κάτι;

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Έτοιμος να γίνει δικηγόρος ο συζυγοκτόνος Μ.Αναγνωστόπουλος: Οικογενειακό δίκαιο στα πρώτα μαθήματα

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά την επιτυχία του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, το τρέχον ακαδημαϊκό έτος θα φοιτά στο πρώτο έτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Ο 36χρονος πιλότος ήταν ένας από τους 57 κρατούμενους που έδωσαν φέτος εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μία χούφτα δολάρια… για χαμένα όπλα

Με μία αφίσα, το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών ( CID ) του Αμερικανικού στρατού ζητάει πληροφορίες για την τύχη 31 πιστολιών Μ17 που χάθηκαν από το Στρατόπεδο Φορτ Μουρ. Πριν συνεχίσουμε, να ενημερώσουμε ότι πρόκειται για το Στρατόπεδο Φορτ Μπένινγκ, το οποίο άλλαξε όνομα επειδή ο Μπένινγκ ήταν στρατηγός των Νοτίων στον Αμερικανικό Εμφύλιο, και το

Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν πολυώροφο κτίριο διαμερισμάτων στο Χάρκοβο με FAB

Οι ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν το Χάρκοβο, την δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Ουκρανίας, το βράδυ, πλήττοντας πολυώροφο κτιριακό συγκρότημα διαμερισμάτων και τραυματίζοντας τουλάχιστον 12 ανθρώπους, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης Ολεχ Σινεχούμποφ μέσω του Telegram. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η επίθεση έγινε με τηλεκατευθυνόμενη βόμβα και οι επιχειρήσεις διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη. Στο κτίριο διέμεναν μισθοφόροι και

Η Χεζμπολάχ επιχείρησε να καταστρέψει την αεροπορική βάση των 80 F-16 στο Β.Ισραήλ – Μπαράζ ρουκετών

Τέσσερεις γύρους επιθέσεων επεφύλασσε η Χεζμπολάχ κατά του Ισραήλ τα ξημερώματα της Κυριακής, με κύριο στόχο μια από της κύριες βασεις της αεροπορίας. Από τη 1 το βράδυ έως και τις 6.30 το πρωί της Κυριακής, οι σειρήνες ηχούσαν σε ολόκληρο το Βόρειο Ισραήλ, με συναγερμούς στη Χάιφα και γύρω από αυτήν, την αεροπορική βάση

Γιατί το μαλακτικό καταστρέφει τις πετσέτες

Συμβουλές για να διατηρήσετε απαλές και αφράτες τις πετσέτες σας. Με το επαναλαμβανόμενο πλύσιμο, οι πετσέτες μπορεί να χάσουν την απαλότητά τους και να γίνουν σκληρές, τόσο ώστε η υφή τους να ενοχλεί το δέρμα μας. Σύμφωνα με τους ειδικού αυτό συμβαίνει γιατί  Το απορρυπαντικό και το μαλακτικό υφασμάτων μπορούν, με την πάροδο του χρόνου
spot_imgspot_img

Οι ΗΠΑ ενισχύουν τη στρατιωτική τους παρουσία στην Αλάσκα λόγω της αυξημένης ρωσικής και κινεζικής δραστηριότητας κοντά στις αμερικανικές ακτές, ανέφερε την Παρασκευή το Politico.

Το δυτικό πρακτορείο σημείωσε ότι τον περασμένο μήνα, οι ΗΠΑ έχουν αναδιατάξει πολλά σκάφη τους συμπεριλαμβανομένου του αντιτορπιλικού USS Sterett.

Επιπλέον, οι επίγειες δυνάμεις βρίσκονται τώρα σε ένα από τα απομακρυσμένα νησιά της Πολιτείας ενώ μαχητικά και άλλα αεροσκάφη έχουν τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα.

Το Business Insider ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι η ανάπτυξη στρατού περιελάμβανε μέλη της 11ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας που υποστηρίζονταν από πυραυλικά συστήματα HIMARS και ραντάρ που παρακολουθούσαν τις μεγάλες σινο-ρωσικές ναυτικές ασκήσεις.

Ο γερουσιαστής Dan Sullivan από την Αλάσκα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την ενδυνάμωση των στρατιωτικών σχέσεων Ρωσίας και της Κίνας.

«Ο αριθμός των στρατευμάτων έχει αυξηθεί πολύ. Οι Ρώσοι αυξάνουν τις δυνάμεις τους σε συνεργασία με την Κίνα όσο ποτέ άλλοτε».

freepik photo

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img