19.8 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμος«Οι περισσότεροι Ουκρανοί που επιστρατεύτηκαν δια της βίας παραδίνονται στους Ρώσους»

«Οι περισσότεροι Ουκρανοί που επιστρατεύτηκαν δια της βίας παραδίνονται στους Ρώσους»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Πάτρα: Μεθυσμένος οδηγός «καβάλησε» πεζόδρομο γεμάτο κόσμο με το ΙΧ του (φωτο) 

Μεθυσμένος οδηγός «καβάλησε» πεζόδρομο γεμάτο κόσμο με το ΙΧ του στην Πάτρα.  Συγκεκριμένα αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας, εμφανώς σε κατάσταση μέθης, ανέβηκε πάνω στον πεζόδρομο της Μαιζώνος από το ύψος της Αράτου. Ακολούθως, χτύπησε πάνω σε πινακίδα, την έσπασε και συνέχισε την πορεία του, ενώ στο σημείο βρίσκονταν αρκετά άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας που προσπάθησαν

Αρτοσκευάσματα: Σοβαρός κίνδυνος από αλκαλοειδή τροπανίου – Άμεση ανάκληση αλευριού

Τι είναι τα αλκαλοειδή τροπανίου, γιατί αποτελούν σοβαρό κίνδυνο και γιατί ανακαλούνται τρόφιμα που τα περιέχουν. Η Γαλλία ενημέρωσε την περασμένη Παρασκευή την Ευρώπη μέσω του RASFF για ανάκληση αλεύρων αραβοσίτου στα οποία ανιχνεύτηκε υψηλή ποσότητα αλκαλοειδών τροπανίου. Το αλεύρι διανέμεται σε Γαλλία, Ολλανδία, Ρουμανία, ΗΠΑ και Χονγκ Κονγκ. Γιατί όμως ο κίνδυνος για τους

Καιρός: Προειδοποίηση για το «ξεροβόρι» που θα επικρατήσει και την επόμενη εβδομάδα

Άκρως φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός και την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις τελευταίες προγνώσεις. Βαρομετρικό χαμηλό «στροβιλίζεται» ανοιχτά στο Ιόνιο και «αγγίζει» τις δυτικές ακτές και τα νησιά, ενώ, οι ισχυροί βοριάδες («ξεροβόρι», δηλαδή έντονοι άνεμοι χωρίς βροχή) στο Αιγαίο φθάνουν ακόμα και τα 8 μποφόρ, με τον υδράργυρο να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

Μαζικό χτύπημα με 110 drone επιχείρησε η Ουκρανία – 43 είχαν στόχο τις ρωσικές δυνάμεις στο Κουρσκ

Η Ρωσία κατέρριψε 110 ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στη διάρκεια της περασμένης νύχτας πάνω από τη Μόσχα και άλλες περιφέρειες, ανακοίνωσε σήμερα (20.10.2024) το υπουργείο Άμυνας. Σε ανακοίνωσή του στο Telegram, το υπουργείο ανέφερε πως η αντιαεροπορική άμυνα αναχαίτισε 43 μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την περιφέρεια του Κουρσκ όπου προσπάθησαν να χτυπήσουν ρωσικές συγκρντεώσεις στρατού.

Τροχαίο ατύχημα στα Χανιά: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο 17χρονους

Τα ξημερώματα της Κυριακής (20/10) σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στα Χανιά, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε δύο 17χρονους που περπατούσαν στο δρόμο. Το περιστατικό έγινε στο κέντρο των Χανίων Κρήτης και συγκεκριμένα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και χτύπησε τους δύο ανήλικους, ηλικίας 17 ετών. Αμέσως ενημερώθηκε το
spot_imgspot_img

«Η πλειονότητα των Ουκρανών που στέλνονται σε μάχη αφού συλλαμβάνονται στους δρόμους για αποφυγή στρατευμάτων δεν αργούν να παραδοθούν στις ρωσικές δυνάμεις, κάνοντας την εκστρατεία επιστράτευσης μια αυτοκαταστροφική ιδέα»

Τα παραπάνω αποκάλυψε ο Ruslan Tageev, ένα αιχμάλωτο μέλος του ουκρανικού κέντρου στρατολόγησης, στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

«Δεν θέλουν να πάνε, οπότε γιατί να τους αναγκάσουν; Δεν έχει νόημα, παραδίδονται. Ακόμα κι αν πληρωθούν για έναν ή δύο μήνες εκπαίδευσης, θα παραδοθούν όταν βρουν την πρώτη ευκαιρία», είπε ο Ταγκέεφ.

Ο πρώην στρατολόγος σε μια γειτονιά του Κιέβου, εντάχθηκε στην 58η ταξιαρχία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων αφού κλήθηκε με τη βία και στάλθηκε στο μέτωπο του Ντόνετσκ “για να αποκτήσει μαχητική εμπειρία” παρά το ότι είχε κακό ιστορικό υγείας.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, στάλθηκε στην πρώτη γραμμή κοντά στο Pokrovsk στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ.

Εκεί βρήκε την ευκαιρία (και δεν ήταν ο μόνος) να παραδοθεί στις ρωσικές Ε.Δ. κατά τη διάρκεια των σφοδρών μαχών που μάχονται τις τελευταίες εβδομάδες στην περιοχή.

Freepik photo

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img