27.3 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΟι πρώτες εικόνες από την αποθήκη βαθιά στη Ρωσία που ανατίναξε το...

Οι πρώτες εικόνες από την αποθήκη βαθιά στη Ρωσία που ανατίναξε το ΝΑΤΟ: Το πριν και το μετά, vid

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Εισαγγελική έρευνα για τη λεηλασία στις ράγες του σιδηροδρομικού σταθμού της Θήβας

Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, διέταξε τη διενέργεια προκαταρικτικής έρευνας με αφορμή ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού για λεηλασία στις ράγες του σιδηροδρομικού σταθμού της Θήβας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ άγνωστοι έχουν καταγραφεί από drone την ώρα που λεηλατούν τις ράγες στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας και σπάνε τσιμεντένια περιβλήματα για να τραβήξουν τα καλώδια της ηλεκτρονικής

Νίγηρας: Τουλάχιστον 12 στρατιωτικοί νεκροί σε τρεις επιθέσεις

Την Κυριακή, στον νομό Τιλαμπερί, περίπου εκατό χιλιόμετρα βορειοδυτικά από την πρωτεύουσα Νιαμέ, πέντε στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι 25 τραυματίστηκαν όταν επιτέθηκαν στη θέση τους «ορδές εγκληματιών που κατέφθασαν κατά εκατοντάδες», σύμφωνα με ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων. Εστάλησαν αμέσως χερσαίες και αεροπορικές ενισχύσεις οι οποίες σκότωσαν «πάνω από 100 τρομοκράτες», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Bίντεο: Ρωσικός πύραυλος X-38 χτυπά το ουκρανικό πέρασμα κοντά σε Κουπιάνσκ-Βουζλόβιι

Ρωσικός πύραυλος X-38 έπληξε το ουκρανικό πέρασμα κοντά σε Κουπιάνσκ-Βουζλόβιι. Ο πύραυλος έχει σχεδιαστεί για το μαχητικό πέμπτης γενιάς Τ-50 ΡΑΚ , παρόλα αυτά ο Χ-38 εφοδιάζει και τα βομβαρδιστικά και μαχητικά Su-34 και MiG-29 SMT. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #KupianskVuzlovyi 🕰 Date: ~18.09.2024📌 Coordinates: 49.642648,37.635667👩‍🚀 Squad: 📝 Description: Russian X-38 missile strikes Ukrainian crossing near

Θεσσαλονίκη: Ιερέας κλείδωσε για 3 μέρες τη 19χρονη κόρη του σε κρύπτη καμπαναριού – «Μου έφερνε μόνο νερό και λίγο φαγητό»

Τα όσα βίωσε από τον 57χρονο ιερέα πατέρα της, αποκάλυψε μια 19χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με όσα ανέφερε, την κλείδωσε για τρεις ημέρες σε κρύπτη κάτω από καμπαναριό εκκλησίας που φέρεται να ιερουργούσε και της πήγαινε μόνο νερό και λίγο φαγητό. Σύμφωνα με όσα είπε η 19χρονη φοιτήτρια Κατερίνα Σ. ο πατέρας

Σουπερμάρκετ: Nέα πρότυπα υγιεινής και ελέγχων σε μεγάλες αλυσίδες εισάγει η Βρετανία

Νέα μορφή ρύθμισης σε εθνικό επίπεδο για την ασφάλεια τροφίμων στα σούπερ μάρκετ της Αγγλίας.  Στη συνεδρίασή της την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων της Βρετανίας, συζήτησε την πρόταση για την υιοθέτηση ενός νέου προτύπου, για την υγιεινή των τροφίμων σε μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ. Το συμβούλιο έλαβε υπόψιν τα αποτελέσματα
spot_imgspot_img

Διέρρευσαν σήμερα το πρωί οι πρώτες δορυφορικές εικόνες από το χθεσινό νατοϊκό χτύπημα στην περιοχή Toropets της επαρχίας Tver, περί τα 200χλμ δυτικά της Μόσχας.

Θυμίζουμε πως η μία έκρηξη (ακολούθησαν και πολλές άλλες) ήταν τόσο ισχυρή που δημιούργησε «μανιτάρι» και ένα τεράστιο ωστικό κύμα που ταξίδεψε χιλιόμετρα.

Εικάζεται πως ανάμεσα στους 30χιλ. τόνους πάσης φύσεως πυρομαχικών και πυραύλων που είχε η αποθήκη, βρίσκονταν και κάποιου είδους πυρηνικά όπλα.

Αυτό βεβαίως δεν πρόκειται να το επιβεβαιώσουν οι Ρώσοι, ούτε επίσης την πιθανότητα ένας ή περισσότεροι νατοϊκοί πύραυλοι κρουζ να έπληξαν την αποθήκη.

Η επίσημη εκδοχή κάνει λόγο για «συντρίμμια ουκρανικού drone» και την αποδέχεται τόσο η ουκρανική όσο και η ρωσική πλευρά.

Μένει να δούμε εάν ο Βλαντιμίρ Πούτιν διατάξει κάποιου είδους αντίποινα στη Δύση ή εάν θα πρόκειται για μία ακόμα «κόκκινη γραμμή» που… ξεθώριασε λόγω της επιδίωξης της Μόσχας να μην συρθεί σε έναν καταστροφικό παγκόσμιο πόλεμο με το ΝΑΤΟ.

Δείτε τις δορυφορικές εικόνες με το αποτέλεσμα των ισχυρών εκρήξεων που έκαναν τη νύχτα-μέρα στην περιοχή:

freepik photo

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img