31.5 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΟσμή Β’Π.Π. στο Κουρσκ! Ουκρανοί παρουσιάστηκαν ως… Γερμανοί Ναζί – Εξοργιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Οσμή Β’Π.Π. στο Κουρσκ! Ουκρανοί παρουσιάστηκαν ως… Γερμανοί Ναζί – Εξοργιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

meteo.gr: Στους 42°C η θερμοκρασία τον Δεκαπενταύγουστο – 30 σταθμοί με θερμοκρασία πάνω από 40 °C

Στους 42 °C η θερμοκρασία τον Δεκαπενταύγουστο – 30 σταθμοί με θερμοκρασία πάνω από 40 °C Σύνταξη άρθρου: Στρ. Βουγιούκας, Κ. Λαγουβάρδος Ε.Α.Α – Πεντέλη, Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024, 18:30 Πολύ υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών την Πέμπτη 15/08 . Όπως φαίνεται στον χάρτη που ακολουθεί, η

Οι Ουκρανοί στο Κούρσκ εφαρμόζουν τακτικές των Γερμανών SS στις Αρδέννες και μεταμφιέζονται σε… Ρώσους!

Ειδικές δυνάμεις του ουκρανικού στρατού στο Κουρσκ μεταμφιέζονται σε Ρώσους στρατιώτες και προσπαθούν να πλήξουν τις θέσεις τους ρωσικού στρατού εκ των έσω σε μία αντιγραφή της τακτικής της 1ης Μεραρχίας SS Panzer “Leibstandarte SS Adolf Hitler” στην μάχη των Αρδεννών (16 Δεκεμβρίου του 1944 με 25 Ιανουαρίου 1945)! Σε ανακοίνωση του ρωσικού Επιτελείου «Όποιος

Μολυσμένο με κόπρανα το νερό για το μισό του πληθυσμού σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος

Τέσσερα δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν ασφαλές πόσιμο νερό. Περισσότεροι από 4,4 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος δεν έχουν πρόσβαση σε ασφαλώς διαχειριζόμενο πόσιμο νερό, με τη μόλυνση από κόπρανα να επηρεάζει σχεδόν το ήμισυ του πληθυσμού αυτών των περιοχών, σύμφωνα με μια νέα γεωχωρική ανάλυση. Τα ευρήματα μελέτης που δημοσιεύτηκε στο Science

Σοβαρό επεισόδιο με ξύλο μεταξύ αλλοδαπών στην Ισπανία, vid

Migrants violently lynched a nightclub security in Elche, Spain 🇪🇸 pic.twitter.com/rOzitRQS42 — Daily Reports (@dailyreportsx) August 15, 2024 freepik photo

Καιρός: «Καμίνι» θύμισε η χώρα τον Δεκαπενταύγουστο – Πού καταγράφηκε η υψηλότερη θερμοκρασία

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών την Πέμπτη 15/08. Όπως φαίνεται στον χάρτη που ακολουθεί, η μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στα Βραχναίικα Αχαΐας με 42.1 °C. Επιπλέον, η μέση μέγιστη θερμοκρασία στη χώρα ήταν ίση με 35.2 °C, ενώ 174 από τους 488 ενεργούς σταθμούς (την παρούσα χρονική
spot_imgspot_img

Ένα βίντεο κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων με κράνη ναζιστικού τύπου να κοροϊδεύουν έναν διωγμένο από το σπίτι του ηλικιωμένο χωρικό στην επαρχία Κουρσκ της Ρωσίας

Το βίντεο γυρίστηκε από τους ίδιους τους στρατιώτες.

Το περιστατικό φαίνεται να συνέβη πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο τα εξοργιστικά αποσπάσματα από αυτό άρχισαν να διαδίδονται στο διαδίκτυο αργά την Πέμπτη.

Ρώσοι δημοσιογράφοι υποστήριξαν πως το συγκεκριμένο βίντεο γυρίστηκε στις 11 Αυγούστου στο χωριό Zaoleshenka στην περιοχή Sudhansky, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

Στο απόσπασμα, ουκρανοί στρατιώτες φαίνονται να κινηματογραφούν μια πινακίδα που δείχνει προς την πόλη Belgorod και το Korenevo, έναν οικισμό στην περιοχή Kursk.

Στη συνέχεια, η κάμερα μεταβαίνει σε αυτό που φαίνεται να είναι ένα καμουφλαρισμένο SUV εξοπλισμένο με πολυβόλο και έναν στρατιώτη που φορά ένα κράνος που μοιάζει με εκείνο του Schutzstaffel (SS).

Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει πολλά κομμάτια κατεστραμμένου βαρέως εξοπλισμού πριν μεταφερθεί σε έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Οι στρατιώτες προσφωνούν τον 74χρονο ως «Ρώσο Ιβάν» και άρχισαν να τον επιπλήττουν στα γερμανικά, λέγοντας ότι «όλοι οι Ρώσοι είναι γουρούνια» και λέγοντάς του να πάει «να πιει βότκα».

Ο Ρώσος είπε ότι είναι 74 ετών και παραπονέθηκε ότι έχει χαθεί εδώ και πέντε ημέρες, από τη στιγμή δηλαδή που ξεκίνησε η ουκρανονατοϊκή εισβολή στο Κουρσκ.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί ως Alexander Gusarov, δεν έχει εμφανιστεί εδώ και 10 ημέρες. Οι συγγενείς του τον έχουν δηλώσει ως αγνοούμενο, ενώ υπάρχει ο φόβος ότι μπορεί να έχει σκοτωθεί από τους Ουκρανούς στρατιώτες.

Εν τω μεταξύ, το κανάλι Telegram SHOT ισχυρίστηκε ότι αναγνώρισε τον Ουκρανό στρατιώτη που φορούσε το ναζιστικό κράνος ως τον 38χρονο, Vasyl Danilyuk, κάτοικο της πόλης Horodenka στην περιφέρεια Ivano-Frankovsk της Ουκρανίας.

Το μέλος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Λεονίντ Σλούτσκι, ηγέτης του κόμματος των Φιλελευθέρων Δημοκρατών (LDPR), ανακοίνωσε μια αμοιβή 5 εκατομμυρίων ρουβλίων (56.000 $) για τη σύλληψη των Ουκρανών μαχητών που παρενόχλησαν τον ηλικιωμένο.

freepik photo

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img