32.1 C
Athens
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΠολωνός ΥΠΕΞ: «Έχουμε την υποχρέωση να καταρρίπτουμε τους ρωσικούς πυραύλους»

Πολωνός ΥΠΕΞ: «Έχουμε την υποχρέωση να καταρρίπτουμε τους ρωσικούς πυραύλους»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο με ηλικιωμένο οδηγό τούμπαρε σε κεντρική λεωφόρο (βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη όταν ΙΧ, με οδηγό ηλικιωμένο άντρα, τούμπαρε σε κεντρική λεωφόρο. Συγκεκριμένα, ΙΧ εξετράπη της πορείας του στη Λεωφόρο Κομνηνών, στο Πανόραμα, περίπου στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας.

meteo.gr: Αύγουστος 2024: Ο πιο θερμός σε Βόρεια – Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο

Αύγουστος 2024: Ο πιο θερμός σε Βόρεια - Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο Σύνταξη άρθρου: Γ. Κύρος, Σ. Ντάφης, Κ. Λαγουβάρδος Ε.Α.Α - Πεντέλη, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, 10:00   Σύμφωνα με το δίκτυο των 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Ε.Α.Α) που λειτουργούν ανελλιπώς από το 2010 μέχρι σήμερα, τον φετινό Αύγουστο

Blue Horizon: Ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη

Για τις 20 Ιανουαρίου του 2025 ορίστηκε η δίκη για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη, με κατηγορούμενους τον πλοίαρχο και τρία μέλη του πληρώματος του επιβατηγού πλοίου «Blue Horizon», που φέρονται ότι οδήγησαν στο θάνατο τον 36χρονο από τον καταπέλτη του πλοίου, την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να επιβιβαστεί και στη συνέχεια τον άφησαν αβοήθητο.

Ποιο λάδι είναι καλύτερο για τηγάνισμα και ποιο για τη σαλάτα

Το πόσο υγιεινό είναι ένα λάδι για μαγείρεμα εξαρτάται κυρίως από το πώς αντιδρά όταν θερμαίνεται. Οι περισσότεροι καταναλωτές στη Μεσόγειο χρησιμοποιούν τακτικά μαγειρικά έλαια, καθώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή όλων των ειδών των φαγητών, όπως κρέας, αυγά, λαχανικά, σάλτσες και ορισμένα πιάτα με δημητριακά. Οι άνθρωποι συχνά επικεντρώνονται στο πώς να

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τον Σεπτέμβριο – Οι πιο κρίσιμες μέρες του μήνα

Με ανατροπές θα κυλήσει ο Σεπτέμβριος από πλευράς καιρού, όπως δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα. Πιο συγκεκριμένα, ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας παρουσιάζει τον καιρό που θα δούμε τον μήνα Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, ο ερχόμενος χειμώνας θα είναι πολύ πιο «τσουχτερός» σε σχέση με πέρυσι, ενώ θα σημειωθούν και περισσότερες βροχοπτώσεις. Αναφορικά με τον μήνα
spot_imgspot_img

«Η Πολωνία και άλλες χώρες που συνορεύουν με την Ουκρανία είναι υποχρεωμένες να καταρρίψουν ρωσικούς πυραύλους προτού εισέλθουν στον εναέριο χώρο τους» δήλωσε ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών, Ράντοσλαβ Σικόρσκι, σε συνέντευξή του στους Financial Times.

Ο Σικόρσκι εξήγησε ότι η Πολωνία είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών της, παρά τις ανησυχίες ότι η αναχαίτιση πυραύλων πάνω από το ουκρανικό έδαφος θα μπορούσε να εμπλέξει άμεσα το ΝΑΤΟ στον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

«Η ιδιότητα μέλους στο ΝΑΤΟ δεν υπερτερεί της ευθύνης κάθε χώρας για την προστασία του εναέριου χώρου της – είναι δικό μας συνταγματικό καθήκον. Προσωπικά πιστεύω ότι, όταν εχθρικοί πύραυλοι εισέρχονται στον εναέριο χώρο μας, θα ήταν θεμιτό να τους χτυπήσουμε, γιατί μόλις περάσουν στον εναέριο χώρο μας, ο κίνδυνος να τραυματίσουν κάποιον τα συντρίμμια είναι σημαντικός».

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img