35.5 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΡώσοι και Κινέζοι «επιχειρούν» εντός ΗΠΑ; «Συναγερμός» σε αμερικανικές βάσεις

Ρώσοι και Κινέζοι «επιχειρούν» εντός ΗΠΑ; «Συναγερμός» σε αμερικανικές βάσεις

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

GEP Drones : Ελληνική πρωτοπορία στα drones

Η σκέψη και μόνο πως μπορεί στην Ελλάδα να αναπτύσσεται προηγμένη τεχνολογία στρατιωτικής φύσεως προκαλεί σε πολλούς θυμηδία. Κι όμως… Τουλάχιστον στον χώρο των μη επανδρωμένων αεροχημάτων έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερη δυναμική από μικρές και μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις, κάποιες εκ των οποίων έχουν ήδη καταφέρει να πετύχουν εξαγωγικές παραγγελίες. Μια από αυτές

Ανακαλούνται μπισκότα oreo λόγω σοβαρού κινδύνου

Ανακαλούνται μπισκότα Oreo στη Βρετανία λόγω αδήλωτων αλλεργιογόνων. Τρία είδη των μπισκότων oreo που έχουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, μεταξύ των οποίων και παγωτά ανακαλούνται από την αγορά της Βρετανίας όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αρχής Προτύπων τροφίμων της χώρας FSA. Ο λόγος της ανάκλησης είναι ότι περιέχουν επικίνδυνα για τους αλλεργικούς αλλεργιογόνα χωρίς να

Καιρός: Αλλάζει το μοτίβο – Από τα 40άρια στην ουκρανική «ψυχρή εισβολή»

Άνω κάτω ο καιρός, που δείχνει διάθεση αστάθειας. Ενώ χθες Παρασκευή, ο υδράργυρος πλησίασε σε αρκετές περιοχές της χώρας τους 40 °C, από αύριο, Κυριακή, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις και κυρίως από τη Δευτέρα αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας με τοπικές μπόρες και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα. Κύριο χαρακτηριστικό θα είναι η «ανορθόδοξη»

Φωτιά τώρα στην Πρέβεζα: Κοντά σε οικισμό οι φλόγες – SMS από το 112

Συναγερμός σήμανε για φωτιά που ξέσπασε κοντά στην πόλη της Πρέβεζας, ανάμεσα στη ΒΙΠΕ και το νεκροταφείο, με τις φλόγες να είναι κοντά σε οικισμό και το 112 να στέλνει στους κατοίκους SMS ετοιμότητας. Σύμφωνα με το epiruspost, η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση και έχει κινητοποιήσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την ευρύτερη περιοχή.

Πολωνία: «Εξετάζουμε την προστασία του ουκρανικού εναέριου χώρου με συνδρομή του ΝΑΤΟ»

Ο πρόεδρος της Πολωνίας, Αντρέι Ντούντα, επιβεβαίωσε ότι το ΝΑΤΟ συνεχίζει τις συζητήσεις με την Πολωνία για τη δυνητική μελλοντική ανάληψη της προστασίας του ουκρανικού εναέριου χώρου. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε ότι το θέμα της χρήσης στρατιωτικών μέσων από μεμονωμένες χώρες του ΝΑΤΟ για την άμυνα της Ουκρανίας παραμένει ένα κεντρικό ζήτημα, με τη
spot_imgspot_img

Ξένοι υπήκοοι, πολλοί από την Ρωσία και την Κίνα, προσπαθούν να διεισδύσουν σε στρατιωτικές βάσεις πιο συχνά, προειδοποίησε διοικητής του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, αυξάνοντας το πολεμικό κλίμα εντός της Αμερικής!

Ο Διοικητής των Δυνάμεων του Στόλου των ΗΠΑ, ναύαρχος Daryl Caudle, μίλησε πριν μερικές μέρες στο Fox News Channel για να καταγράψει πώς απόπειρες διείσδυσης ξένων υπηκόων σε στρατιωτικές βάσεις “συμβαίνουν όλο και περισσότερο”.

«Αυτό το γεγονός ότι οι στρατιωτικές μας βάσεις διεισδύουν από ξένους υπηκόους συμβαίνει όλο και περισσότερο. Αυτό είναι κάτι που βλέπουμε πιθανώς δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα, όπου σταματάμε αυτούς τους ανθρώπους στην πύλη», είπε ο Caudle.

Ο Caudle συνέχισε, «Πολλές φορές έχουν διαβατήρια, έχουν χαρτιά, ναι. Αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση εξουσιοδοτημένοι να βρίσκονται στη βάση μας, και είναι πραγματικά δύσκολο για εμάς να βρούμε το υποκειμενικό κίνητρο για τέτοιου είδους περιπτώσεις».

Αυτό έρχεται εν μέσω πληροφοριών ότι Τσετσενοί υπήκοοι βρέθηκαν πρόσφατα έξω από ένα σπίτι αξιωματικών των ειδικών δυνάμεων κοντά σε μια στρατιωτική βάση στη Βόρεια Καρολίνα με τηλεφακό στην κάμερά τους.

Άραγε πλέον η ανάσα της Ρωσίας και της Κίνας βρίσκεται εντός αμερικανικών συνόρων, ο αμερικανικός λαός προετοιμάζεται για το σενάριο εμπλοκής των ΗΠΑ σε πόλεμο και τρομοκρατείται για να αποδεχθεί έκτακτα μέτρα ασφαλείας στην καθημερινότητά του, ή συμβαίνουν και τα δύο;;;

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img