27.3 C
Athens
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΡώσος πτέραρχος Σεργκέι Λιποβόι: «Είμαστε έτοιμοι να πλήξουμε αρχικά Ρουμανία, Πολωνία, Βουλγαρία...

Ρώσος πτέραρχος Σεργκέι Λιποβόι: «Είμαστε έτοιμοι να πλήξουμε αρχικά Ρουμανία, Πολωνία, Βουλγαρία – Μετά ΗΠΑ & Γερμανία»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Δικηγόροι: Σε καθολική αποχή αύριο για τον νέο Δικαστικό Χάρτη

Αντιδρώντας στο νέο Δικαστικό Χάρτη οι δικηγόροι κατέρχονται αύριο σε καθολική αποχή από τα καθήκοντά τους. Παράλληλα, έχουν προγραμματίσει για αύριο συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον χώρο του πρώην Ειρηνοδικείου Αθηνών στις 09.30. Σε ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας (ΔΣΑ) αναφέρει πως «ο λόγος της καθολικής αποχής είναι η παντελώς πρόχειρη και χωρίς να έχουν

Συμβουλευτική Θηλασμού και Εκτίμηση Εγκατάστασης Γαλουχίας – Κουρδιστό Πορτοκάλι

Η συμβουλευτική θηλασμού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φροντίδας του μωρού, ειδικά για νέες μητέρες. Μέσω της κατάλληλης εκτίμησης εγκατάστασης γαλουχίας, διασφαλίζεται ότι το βρέφος λαμβάνει την απαραίτητη θρέψη και υποστήριξη για την υγιή ανάπτυξή του. Η Σημασία της Συμβουλευτικής Θηλασμού «Μέσω της συμβουλευτικής παρέχονται στις μητέρες οι αναγκαίες πληροφορίες και τεχνικές για την επιτυχή πορεία

Kαταστροφικές περικοπές στις SOF Στρατού

O Αμερικανικός στρατός σχεδιάζει μειώσεις στις Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων (Special Operations Forces – SOF) που διαθέτει, οι οποίες θα ανέρχονται στο 10% της δυνάμεώς τους. Αν και το υπουργείο Αμύνης ανακοίνωσε ότι οι μειώσεις θα αφορούν κενές θέσεις και στοιχεία ενίσχυσης ικανοτήτων (enablers) των Ειδικών Δυνάμεων, βετεράνοι και πρώην διοικητές της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων Στρατού

Πράγα: Συμμετοχή αρχηγού ΓΕΕΘΑ στη Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής του NATO – Το συζήτησαν

‘Οπως ανακοινώθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια της συνόδου, η οποία διεξήχθη στην Πράγα, οι αρχηγοί συζήτησαν αναφορικά με την εφαρμογή των αποφάσεων που έλαβαν τα κράτη – μέλη της Συμμαχίας στη Σύνοδο Κορυφής της Ουάσιγκτον τον Ιούλιο του 2024, την πρόοδο της εφαρμογής των σχεδίων της Συμμαχίας για την «Αποτροπή και ‘Αμυνα στην Ευρω –

Δυτική Ουκρανία: Παίρνουν σηκωτούς μεσήλικους άνδρες (!!!) για να τους στείλουν στο μέτωπο, vid

Ένα ακόμα δραματικό βίντεο μας έρχεται από την αποδεκατισμένη Ουκρανία. Πλέον η επιστράτευση ανδρών άνω των 22 ετών εντείνεται και στις άκρα δυτικές περιοχές της Ουκρανίας, δείγμα της απελπισίας των ουκρανικών Ε.Δ. Πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή Chernivtsi, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Ρουμανία, δύο μεσήλικοι άνδρες επί της ουσίας… απήχθησαν από στρατιωτικούς! Η
spot_imgspot_img

Τα σχόλια έρχονται εν μέσω συζήτησης σχετικά με το εάν η Ουκρανία πρέπει να της επιτραπεί να χρησιμοποιεί δυτικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσει βαθιά σε ρωσικό έδαφος.

«Εάν οι ΗΠΑ επιτρέψουν στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσει βαθιά στη Ρωσία, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα πρέπει να ανταπαντήσουν».

Αυτό δήλωσε ο Ρώσος πτέραρχος και επικεφαλής της οργάνωσης “Αξιωματικοί της Ρωσίας” Σεργκέι Λιποβόι σε συνέντευξή του στο ρωσικό News.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος των ρωσικών δυνάμεων μπορεί να είναι στρατηγικές υποδομές που δεν βρίσκονται στην Ουκρανία.

«Η Ρωσία θα αναγκαστεί να επιτεθεί στη Γερμανία και τις ΗΠΑ εάν τα υποθετικά πλήγματα σε αποθήκες πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία δεν λειτουργήσουν στη Δύση», δήλωσε ο στρατηγός.

Σύμφωνα με τον Λιποβόι, η Ουάσιγκτον θέλει να «καθίσει πίσω από τον Ωκεανό», αλλά αυτό δεν θα είναι δυνατό.

Ο πτέραρχος σημειώνει ότι «η Ρωσία έχει αρκετά όπλα για να χτυπήσει, αλλά όχι πλέον κατά της Ουκρανίας, αλλά κατά της υποδομής, κατά των σημείων απόφασης, στα αεροδρόμια όπου εδρεύουν τα F-16, στα κέντρα υλικοτεχνικής υποστήριξης και στους χώρους αποθήκευσης αυτών των πυραύλων.

Έχουμε κάθε δικαίωμα να το κάνουμε. Πρόκειται για τη Ρουμανία, την Πολωνία και τη Βουλγαρία

Εάν τα υποθετικά ρωσικά πλήγματα σε χώρους αποθήκευσης πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς εκτός Ουκρανίας -στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία- δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα στη Δύση, τότε η Ρωσία θα αναγκαστεί να χτυπήσει τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες σε αυτές τις κατευθύνσεις.

Δεν υπάρχει πουθενά να πάνε, οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να καθίσουν έξω από αυτά, αλλά δεν θα είναι δυνατό να καθίσουν έξω. Η Ρωσία διαθέτει αρκετά επιφανειακά, υποβρύχια και επίγειους μεταφορείς κατάλληλων όπλων για το σκοπό αυτό. Ελπίζω να μην καταλήξουμε σε αυτό» κατέληξε ο Λιποβόι.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img