25 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΣαν συμμορίες εφορμούν στο Κουρσκ οι ουκρανονατοϊκοί: «Λεηλατούν κατοικίες»

Σαν συμμορίες εφορμούν στο Κουρσκ οι ουκρανονατοϊκοί: «Λεηλατούν κατοικίες»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Σαλαμίνα: Ψυχιατρικά προβλήματα φέρεται να επικαλέστηκε στην απολογία του ο 35χρονος επίδοξος βιαστής

Ο 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει μία 20χρονη κοπέλα σε ερημική παραλία στη Σαλαμίνα φέρεται να επικαλέστηκε στην απολογία το ψυχιατρικά προβλήματα. Ο επίδοξος βιαστής κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά από την απολογία του στον εισαγγελέα, στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά. Κατά την απολογία του, ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι είδε μια κοπέλα που έμοιαζε με μία πρώην του.

Υπέρταση: Πώς επηρεάζει τα μάτια; – Κουρδιστό Πορτοκάλι

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας,  περισσότερο από το 30% των ενηλίκων σε όλο τον κόσμο (πάνω από 1 δισεκατομμύριο άτομα) πάσχουν από υπέρταση, δηλαδή αυξημένη αρτηριακή πίεση, τα περισσότερα χωρίς να το γνωρίζουν. Σχεδόν ένας στους 3 άνδρες στην χώρα μας πιθανόν να πάσχει από κάποια μορφή συστηματικής υπέρτασης! Αν και είναι γνωστή κυρίως

Γερμανία: Ξηλώθηκε ο “ΑΓΕΕΘΑ” γιατί τόλμησε να αμφισβητήσει το ΝΑΤΟ

Ο Υπουργός Αμύνης  της Γερμανίας, Μπόρις Πιστόριους,  ξήλωσε τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου   των Γερμανικών Ενόπλων Δ υνάμεων (αντίστοιχος του ελληνικού Αρχηγού ΓΕΕΘΑ) , στρατηγό Έμπερχαρντ Τσορν, διότι οι δηλώσεις του για τις δυνατότητες της Ρωσίας και την εξέλιξη του πολέμου στην Ουκρανία δεν ήταν αρεστές στο ΝΑΤΟ. Τον Σεπτέμβριο του 2022 ο στρατηγός Τσορν είχε

Βέλτιστες πρακτικές για τη διασφάλιση ασφαλούς επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων

Ασφάλεια στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων.   Η επεξεργασία και η συσκευασία τροφίμων, διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση της ασφάλειας των τροφίμων από το αγρόκτημα στο πιρούνι. Αυτές λοιπόν είναι οι βασικές πρακτικές που διασφαλίζουν την ακεραιότητα του εφοδιασμού μας σε τρόφιμα σε αυτά τα κρίσιμα στάδια.     Καθαρό Περιβάλλον και Ατομική Υγιεινή –

Καιρός: Τι ώρα θα βρέξει στην Αττική – Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία

Συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο η κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να έχει προχωρήσει στην επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού. Ψυχρές και ασταθείς αέριες μάζες στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα παραμείνουν πάνω από τη χώρα μας μέχρι και σήμερα Σάββατο (31-08-24), επηρεάζοντας κατά τόπους το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής
spot_imgspot_img

Τα ουκρανικά στρατεύματα φαινομενικά προσπαθούν να προκαλέσουν τη μέγιστη ζημιά σε αστική περιουσία στις περιοχές της Ρωσίας που βρίσκονται υπό τον έλεγχό τους, δήλωσε την Παρασκευή υψηλόβαθμος αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανέθεσε στον Rodion Miroshnik τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για τα ουκρανικά εγκλήματα πολέμου στη σύγκρουση. Την περασμένη εβδομάδα, επισκέφθηκε την περιοχή του Κουρσκ, εδάφη της οποίας ελέγχονται ακόμα από τις δυνάμεις του ουκρανονάτο.

Ορισμένοι οικισμοί, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία εξακολουθούν να λεηλατούνται από Ουκρανούς και ξένους στρατιώτες.

Στοιχεία επί του εδάφους και συνεντεύξεις με δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες δείχνουν ότι οι ουκρανικές δυνάμεις προσπαθούν σκόπιμα να καταστρέψουν οικισμούς που βρίσκονται στα χέρια τους, δήλωσε ο αξιωματούχος στο RIA Novosti την Παρασκευή.

«Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός καταγγελιών για καμένες και λεηλατημένες ιδιωτικές περιουσίες, για βοηθητικά κτίρια που καταστρέφονται επί σκοπού Επισκέφτηκα μερικά από αυτά τα σπίτια κυριολεκτικά ώρες αφότου δέχθηκαν επίθεση. Οι άνθρωποι έφυγαν, αλλά τα σπίτια τους πυροβολήθηκαν και κάηκαν».

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ουκρανικά στρατεύματα χρησιμοποίησαν εμπρηστικά πυρομαχικά, συμπλήρωσε ο Miroshnik.

Κάτοικοι της περιοχής του είπαν ότι είδαν με τα μάτια τους στρατιώτες να πυροβολούν τα σπίτια από τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και να ζητωκραυγάζουν όταν τυλίγονταν στις φλόγες.

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img