21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΣε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ρωσική περιοχή μετά το 2ο νατοϊκό πλήγμα σε...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ρωσική περιοχή μετά το 2ο νατοϊκό πλήγμα σε αποθήκη οπλισμού, vid

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Αυτό το συστατικό βρίσκεται σε κέτσαπ και σάλτσες και μπορεί να προκαλέσει καρκίνο!

Παρατείνει τη διάρκεια ζωής των προϊόντων αλλά βάζει σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία Χωρίς αμφιβολία, το κέτσαπ, τα ντιπ και κάθε λογής σάλτσες ενισχύουν τη γεύση και την εμπειρία οποιουδήποτε γεύματος ή σνακ. Το ξέρετε όμως ότι περιέχουν ένα τουλάχιστον γνωστό συστατικό που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου; Πρόκειται για το βενζοϊκό νάτριο

Καιρός: Ολική ανατροπή του τοπίου τη νέα εβδομάδα – Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Κυριακή και τη Δευτέρα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, καθώς οι βροχοπτώσεις θα περιοριστούν σημαντικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Την Τρίτη και την Τετάρτη οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιάδες και θα σημειωθούν βροχές στη δυτική Ελλάδα, ενώ από την Πέμπτη προβλέπεται αίθριος καιρός και νέα άνοδος της

Ουκρανοί: Εμείς πλήξαμε τις αποθήκες οπλισμού των Ρώσων

Η Ουκρανία ανακοίνωσε σήμερα ότι έπληξε δύο ρωσικές αποθήκες πυρομαχικών κατά την διάρκεια της νύκτας σε δύο επιθέσεις που επιβεβαιώνουν την ικανότητα του Κιέβου να πλήττει στόχους βαθιά εντός της ρωσικής επικράτειας. Ρώσοι αξιωματούχοι παραδέχθηκαν ουκρανική επίθεση σε μία από τις αποθήκες πυρομαχικών στην περιοχή του Κρασνοντάρ, διευκρινίζοντας ότι πραγματοποιήθηκε με drones. Ανακοίνωση του γενικού

Χτύπημα του Ισραήλ στον Λίβανο με πανίσχυρη βόμβα – Η νύχτα μετατράπηκε σε μέρα (βίντεο)

Πριν από λίγο, στο νότιο Λίβανο η νύχτα μετατράπηκε σε μέρα, έπειτα από έκρηξη βόμβας η οποία, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε πολεμικές επιχειρήσεις του Ισραήλ. Το ωστικό κύμα ήταν τεράστιο και σύμφωνα με μαρτυρίες έγινε αισθητό χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της έκρηξης.Το βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν

Τροχαίο δυστύχημα στα Τρίκαλα: Νεκρός οδηγός ΙΧ που έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (21/9) στο Ροπωτό του δήμου Πύλης Τρικάλων, με έναν 51χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του. Ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το συμβάν έγινε αντιληπτό από συγγενικά πρόσωπα και κατοίκους του οικισμού όπου
spot_imgspot_img

Με το… σταγονόμετρο βγαίνουν οι ειδήσεις μέσα από τη Ρωσία για το δεύτερο ισχυρό χτύπημα του ΝΑΤΟ σε ρωσική αποθήκη οπλισμού.

Μόνο ορισμένα κρατικά ΜΜΕ ενημερώνουν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τοπικός πληθυσμός, καθώς πολλοί κάτοικοι χρειάστηκε να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να μείνουν σε δημόσιες δομές ή σε συγγενικά σπίτια.

Το Τιχορέτσκ στο Κρασνοντάρ της νοτιοδυτικής Ρωσίας κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Κρασνοντάρ Βενιαμίν Κοντράτιεφ δήλωσε στα κοινωνικά μέσα ότι «κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε στην περιοχή για την οργάνωση της αρωγής προς τον πληθυσμό και την ταχεία διευθέτηση όλων των θεμάτων που συνδέονται με το περιστατικό».

Πιο συγκεκριμένα, μετά τις τρομακτικές εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών, 1.200 άνθρωποι απομακρύνθηκαν το πρώτο μισό της ημέρας. Για την εκκένωση του δήμου χρησιμοποιήθηκαν 17 λεωφορεία. «Περισσότερα από 150 άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε τέσσερα κέντρα προσωρινής φιλοξενίας – στις περιοχές Tikhoretsky και Vyselkovsky».

Ανάμεσα σε όσους αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους βρίσκονται υπερήλικες, παιδιά και άτομα με κινητικά προβλήματα.

Η επίσημη εκδοχή κάνει λόγο για «συντρίμμια drones», κάτι που όμως δεν μοιάζει αληθοφανές, αν κρίνει κανείς από την ισχύ των εκρήξεων.

Κάποιοι τις παρομοίασαν με τις τρομακτικές εκρήξεις στο Toropets της δυτικής Ρωσίας στα μέση της εβδομάδας, όταν μέρος μίας τεράστιας αποθήκης οπλισμού υπέστη καταστροφές.

Όπως συνέβη στο Toropets, έτσι και εδώ το πλέον πιθανό είναι η αποθήκη να επλήγη με νατοϊκούς πυραύλους.

Δείτε την τοποθεσία που έλαβαν χώρα οι επιθέσεις σε δύο διαφορετικές ρωσικές αποθήκες οπλισμού. Και δύο περιοχές δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το ουκρανικό μέτωπο:

scr

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img