28.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΣτέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ΗΠΑ θα παρουσιάσουν «ιδέες» για την αποκλιμάκωση της έντασης...

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ΗΠΑ θα παρουσιάσουν «ιδέες» για την αποκλιμάκωση της έντασης στον Λίβανο

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Επικίνδυνη χημική ουσία σε κουτάκια Coca Cola – Άμεση Ανάκληση

Κίνδυνος για την υγεία από χημική ουσία στα κουτάκια της Coca Cola. Οι Αρχές της Γαλλίας ενημέρωσαν τους καταναλωτές για κίνδυνο από αναψυκτικό Coca Coca (Κλασική γεύση) λόγω απαγορευμένης ουσίας στο κουτάκι. Μετά την ανίχνευση της ουσίας ακολούθησε άμεση ανάκληση με νομαρχιακό διάταγμα  λόγω “Παρουσίας εσωτερικής επίστρωσης εποξειδικής ρητίνης που παράγεται από δισφαινόλη Α (BPA)

Κίνηση τώρα: «Έμφραγμα» στον Κηφισό – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Κηφισίας

Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» οι οδηγοί της Αττικής καθώς έντονη κίνηση επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφοριακά προβλήματα υπάρχουν στον Κηφισό από το ύψος της Νέας Ιωνίας μέχρι και την Κηφισιά αλλά στη Λεωφόρο Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι και τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Δείτε τον «χάρτη» της κίνησης:

Όλες οι θερμοκρασίες μέχρι τέλος Σεπτέμβρη – Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου μέσω ανάρτησης στη σελίδα του στο Facebook μας δίνει τη δική του πρόβλεψη για τη θερμοκρασία που θα έχουμε από αύριο μέχρι και την 1η Οκτώβρη. Ειδικότερα στον πίνακα που ανήρτησε ο γνωστός μετεωρολόγος, δίνει τη μέση μέγιστη θερμοκρασία που θα σημειωθεί από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 1

Η Βρετανία δεν θέλει να στείλει τα στρατεύματά της στην Ουκρανία για εκπαιδευτικούς σκοπούς

Η Βρετανία και άλλες δυτικές χώρες δεν θεωρούν απαραίτητη την εκπαίδευση Ουκρανών στρατιωτών απευθείας στο έδαφος της Ουκρανίας. Αυτό εξηγεί ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Τζον Χίλι στο περιθώριο της διάσκεψης του Εργατικού Κόμματος στο Λίβερπουλ. «Όσον αφορά την αποστολή στρατευμάτων για εκπαίδευση Ουκρανών, εμείς και οι σύμμαχοι που συμμετέχουν σε προγράμματα πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση

Λίβανος: Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν νέο πλήγμα ακριβείας στη Βηρυτό 

Ο ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε ότι ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν νέο πλήγμα ακριβείας στη Βηρυτό.  Δύο πηγές ασφαλείας του Λιβάνου τόνισαν ότι το νέο αυτό ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της λιβανέζικης πρωτεύουσας είχε στόχο υψηλόβαθμο διοικητή της Χεζμπολάχ. Η τύχη του παραμένει άγνωστη, είπαν. Παράλληλα, ανέφεραν πως τουλάχιστον ένα άτομο σκοτώθηκε στη διάρκεια της συγκεκριμένης
spot_imgspot_img

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ «στέρεες ιδέες» για να αποκλιμακωθεί η ένταση του Ισραήλ και του Λιβάνου, ενώ τάσσεται κατά ισραηλινής χερσαίας εισβολής για να εξουδετερωθεί το προσκείμενο στο Ιράν λιβανικό κίνημα Χεζμπολάχ.

«Έχουμε στέρεες ιδέες τις οποίες θα συζητήσουμε αυτή την εβδομάδα με συμμάχους και εταίρους μας», είπε ο αξιωματούχος, ο οποίος εκφράστηκε με όρο να μην κατονομαστεί, καθώς ισραηλινοί βομβαρδισμοί εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στη λιβανική επικράτεια χθες Δευτέρα στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 492 ανθρώπους, ανάμεσά τους 35 παιδιά, σύμφωνα με τις αρχές της χώρας, που έζησε την πιο αιματηρή ημέρα αφότου άρχισαν οι εχθροπραξίες στην μεθόριο πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

Το στέλεχος της αμερικανικής διπλωματίας διευκρίνισε πως οι «ιδέες» για τις οποίες έκανε λόγο βασίζονται σε συνομιλίες αμερικανών με ισραηλινούς αξιωματούχους για το ζήτημα.

Η Ουάσιγκτον δεν πιστεύει ότι η ισραηλινή κλιμάκωση θα έχει το κατ’ αυτή επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, την αποκλιμάκωση, πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

Σημείωσε ακόμη πως είναι σημαντικό όλοι να πάρουν στα σοβαρά τις ισραηλινές προετοιμασίες.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / EPA -EPA)

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img