29.8 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμος«Συναγερμός» στην Σoύδα! Φοβούνται χτύπημα στην βάση του ΝΑΤΟ! Τι μεταδίδουν οι...

«Συναγερμός» στην Σoύδα! Φοβούνται χτύπημα στην βάση του ΝΑΤΟ! Τι μεταδίδουν οι Τούρκοι

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

EFSA: Οι αναδυόμενοι χημικοί κίνδυνοι στα τρόφιμα

Η νέα έκθεση της EFSA για του αναδυόμενους κινδύνους σε τρόφιμα και ζωοτροφές που διακινούνται στην ΕΕ. Τα κράτη μέλη και τα ενδιαφερόμενα μέρη στα δίκτυα γνώσεων της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων, (EFSA) για τους αναδυόμενους κινδύνους, και συγκεκριμένα το δίκτυο ανταλλαγής αναδυόμενων κινδύνων (EREN) και η ομάδα συζήτησης ενδιαφερόμενων μερών για τους αναδυόμενους κινδύνους

Στέφανος Τσιτσιπάς για τις φωτιές: «Ας υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο»

Προ ημερών η Αττική δοκιμάστηκε από τις τεράστιες πυρκαγιές που έκαψαν τεράστιες εκτάσεις του νομού. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε θέση για το θέμα, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα. Ζητώντας απ’ τους συμπατριώτες του να μείνουν ενωμένοι και να βοηθήσει ο ένας τον άλλο. Χαρακτηριστικά έγραψε στα social media: «Οι φλόγες σημάδεψαν τη γη

Νέα ρωσικά πλήγματα σε αμερικανικά πυραυλικά συστήματα HIMARS έξω από το Κουρσκ, vid

Russia claims it destroyed two more Ukrainian MLRS (they think its HIMARS) in Sumy region. pic.twitter.com/K0drpWxVgt — Clash Report (@clashreport) August 16, 2024 ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

«Ένα βήμα πριν τον Γ’ Π.Π.»: Παγκόσμιο θέατρο ενώ όλοι ξέρουν ότι το ΝΑΤΟ επιτέθηκε στη Ρωσία! video

Ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Νικολάι Πάτρουσεφ δήλωσε σήμερα ότι η Δύση και η υπό τις ΗΠΑ συμμαχία του ΝΑΤΟ είναι άμεσα αναμιγμένες στον σχεδιασμό της αιφνιδιαστικής επίθεσης της Ουκρανίας στη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και δυτικές δυνάμεις δήλωσαν πως η Ουκρανία δεν είχε ενημερώσει προηγουμένως και πως η Ουάσινγκτον δεν είχε καμία ανάμιξη

Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ με νεκρούς Ουκρανούς κομάντος σε ρωσικό έδαφος

Όπως μεταδίδεται, ομάδα Ουκρανών καταδρομέων, εκπαιδευμένοι από νατοϊκούς στρατιωτικούς, έπεσαν νεκροί σε ένα από τα αχανή χωράφια της ρωσικής επαρχίας Κουρσκ. Αναφέρθηκε πως προηγήθηκε σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών με Ρώσους στρατιώτες που έχουν σταλεί στην περιοχή για να εκκαθαρίσουν τις περιοχές στις οποίες είχαν εισβάλει οι ουκρανονατοϊκοί. Οι μάχες σε σημεία της επαρχίας Κουρσκ κοντά στα
spot_imgspot_img

Δημοσίευμα από την Τουρκία μεταδίδει πως οι Αμερικανοί φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα.

Όπως είχατε διαβάσει στο ΕΛ, οι ΗΠΑ έχουν αυξήσει το επίπεδο συναγερμού σε πολλές βάσεις του ανά την Ευρώπη, καθώς φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα!

Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται η αμερικανική βάση στην Κρήτη και πλέον τα μέτρα ενισχύθηκαν σημαντικά, ενώ απαγορεύεται η είσοδος σε οποιονδήποτε δεν ανήκει στο αμερικανικό προσωπικό της βάσης!

Το κλίμα αυτό θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη με προοπτική να συνεχιστεί!

Η είσοδος φέρεται να έχει απαγορευτεί σε Έλληνες αλλά και σε μέλη του στρατιωτικού προσωπικού του ΝΑΤΟ.

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από τουλάχιστον 20 χρόνια!

Στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ στην Ευρώπη σήμαναν το δεύτερο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού

Αρκετές στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής ευρωπαϊκής διοίκησης με έδρα τη Στουτγάρδη, κλιμάκωσαν το επίπεδο συναγερμού τους σε Συνθήκη Προστασίας Δύναμης “Τσάρλι” – ένα σημαντικό μέτρο ασφαλείας που δεν χρησιμοποιήθηκε εδώ και πάνω από μια δεκαετία – λόγω πιθανής τρομοκρατικής απειλής το Σαββατοκύριακο!!!

Σύμφωνα με τον αμερικανικό στρατό, ο Τσάρλι είναι η δεύτερη υψηλότερη κατάσταση συναγερμού που «εφαρμόζεται όταν συμβαίνει ένα περιστατικό ή λαμβάνονται πληροφορίες που υποδεικνύουν κάποια μορφή τρομοκρατικής ενέργειας ή στόχευσης κατά προσωπικού ή εγκαταστάσεων».

Οι αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην Ευρώπη διπλασιάζουν τις προσπάθειες ασφαλείας για την προστασία του προσωπικού λόγω ορισμένων παραγόντων που ενδέχεται να απειλήσουν την ασφάλειά τους, δήλωσε Αμερικανός στρατιωτικός αξιωματούχος σε δήλωση στο Sputnik την Κυριακή.

“Λόγω ενός συνδυασμού παραγόντων που ενδέχεται να επηρεάσουν την ασφάλεια των μελών των αμερικανικών δυνάμεων και των οικογενειών τους , η Ευρωπαϊκή Διοίκηση των ΗΠΑ διπλασιάζει τις προσπάθειές της να τονίσει την επαγρύπνηση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες”, είπε ο αξιωματούχος.

Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν νωρίτερα ότι οι αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην Γερμανία, την Ιταλία, την Ρουμανία και την Βουλγαρία έχουν αυξήσει το επίπεδο απειλής λόγω πιθανής επικείμενης τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον μελών του αμερικανικού στρατού. Οι λεπτομέρειες των πληροφοριών που οδήγησαν σε αυτό το αυξημένο μέτρο ασφαλείας παραμένουν άγνωστες, αλλά έρχονται σε μια στιγμή που η Ευρώπη αντιμετωπίζει πιθανές τρομοκρατικές απειλές, που ενισχύονται από γεγονότα όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού και τα ποδοσφαιρικό EURO που διεξάγεται αυτή την στιγμή στην Γερμανία.

Παράλληλα υπάρχουν οι απειλές από την Ρωσία, όπου ο πρώην πρόεδρος της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ είχε υποσχεθεί… κοινωνικές εκρήξεις στην Δύση, ενώ η «Αρκούδα» έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα στηρίξει λαούς και οργανώσεις ανά τον κόσμο που βλέπουν τις ΗΠΑ ως εχθρό!

Η κατάσταση ασφαλείας στην Ευρώπη έχει οδηγήσει σε σημαντικές προφυλάξεις, όπως η ανάπτυξη 580 διεθνών αστυνομικών στην Γερμανία για την ενίσχυση της ασφάλειας κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου. Ομοίως, η Γαλλία έχει ανεβάσει τον συναγερμό εθνικής ασφάλειας στο υψηλότερο επίπεδο από τον Μάρτιο εν όψει των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Οι γαλλικές αρχές παραμένουν σε εγρήγορση, παρακολουθώντας τις απειλές τόσο από οργανωμένες ομάδες όσο και από ριζοσπαστικά άτομα, με πιθανούς στόχους όπως τουριστικά σημεία, καθώς και σημαντικές αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

photo eurokinissi

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img