22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΤο ρωσικό ΥΠΑΜ ανακοίνωσε ότι καταρρίφθηκαν πάνω από 100 drones της Ουκρανίας...

Το ρωσικό ΥΠΑΜ ανακοίνωσε ότι καταρρίφθηκαν πάνω από 100 drones της Ουκρανίας τη νύχτα

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ: Το Ισραήλ διαπράττει “ξεδιάντροπα εγκλήματα” κατά παιδιών και όχι κατά ενόπλων

Τουλάχιστον 31 νεκροί, συμπεριλαμβανομένων τριών παιδιών και επτά γυναικών από τη χθεσινή επιδρομή των Ισραηλινών στη Βηρυτό. Στο μεταξύ ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν δήλωσε ότι Ισραήλ διαπράττει “ξεδιάντροπα εγκλήματα” κατά παιδιών και όχι κατά ενόπλων. (ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / EPA-IRAN’S SUPREME LEADER OFFICE)

Μάχες πάνω από Χερσώνα και Αζοφική Θάλασσα

Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν περισσότερους από 25 εναέριους στόχους πάνω από την περιοχή Χερσώνα και την Αζοφική Θάλασσα, ενώ απέκρουσαν μια μαζική επίθεση με drone. Αυτό ανέφερε ο Κυβερνήτης της Χερσώνας Βλαντιμίρ Σάλντο στο κανάλι του στο Telegram. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ο Σάλντο επισημαίνει ότι τα θραύσματα των αντικειμένων που καταρρίφθηκαν έπεσαν έξω από

Βίντεο: Ουκρανική φάλαγγα κοντά στο Βεσελόγιε καταστρέφεται μετά από ρωσικές επιδρομές

Ουκρανική φάλαγγα κοντά στο Βεσελόγιε καταστράφηκε μετά από ρωσικές επιδρομές. Η στιγμή που η Ρωσία επιτίθεται και επικρατεί: #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #Veseloye 🕰 Date: ~15.09.2024📌 Coordinates: 51.275391, 34.567076 👩‍🚀 Squad: 📝 Description: As a result of Russian strikes, a column of Ukrainian Armed Forces was destroyed near Veseloye.🖥 id: 21092024.0807✉️source: https://t.co/juULgcWvDQ… pic.twitter.com/ZGaF4nWdvv — Military Summary

Χειροπέδες σε 31χρονο δραπέτη των φυλακών Τίρυνθας που είχε κλέψει 7 αυτοκίνητα από πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας

Μια Porsche Cayenne «έκαψε» τον δράστη ο οποίος τον τελευταίο μήνα είχε κλέψει επτά αυτοκίνητα από πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας. Ο 31χρονος, ο οποίος είναι δραπέτης των αγροτικών Φυλακών Τίρυνθας, κυκλοφορούσε με το πιο ακριβό κλοπιμαίο της «συλλογής» του αλλά μια λάθος κίνηση οδήγησε χθες το πρωί τους Αστυνομικούς στα ίχνη του. Συγκεκριμένα, πριν

Ιταλικό Ζαμπόν ΠΟΠ: Αποκαλύφθηκε δεύτερη απάτη – Ταΐζουν τους χοίρους με… πίτσες!

Κατά παράβαση των προδιαγραφών τάιζαν τους χοίρους με πίτσες, ψωμί και ζυμαρικά. Το Ιταλικό ζαμπόν Πάρμας, San Daniele προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) έχει, όπως όλα τα ΠΟΠ προϊόντα, συγκεκριμένες προδιαγραφές παραγωγής όπως ειδικό τρόπο κοπής, ωρίμανσης, παράγεται αποκλειστικά από ιταλική ράτσα χοιρινών και θαλασσινό αλάτι, και επίσης οι χοίροι «πρέπει να εκτρέφονται χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες, πανάρχαιες
spot_imgspot_img

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως καταρρίφθηκαν πάνω από 100 ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα πάνω από το έδαφος της Ρωσίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε επιδρομές που κατ’ αυτό προκάλεσαν περιορισμένες ζημιές, πάντως όχι θύματα.

«101 ουκρανικά drones (…) αναχαιτίστηκαν και καταστράφηκαν από συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας σε υπηρεσία», ανέφερε το υπουργείο μέσω Telegram.

Τα 43 από αυτά καταστράφηκαν στους αιθέρες της περιφέρειας Μπριάνσκ (δυτικά), που γειτονεύει με την Ουκρανία. Η αυτοδιοίκησή της διαβεβαίωσε πως κατά τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν θύματα, ούτε ζημιές.

Άλλα 18 καταστράφηκαν στην Κρασναντάρ (νοτιοδυτικά), περιφέρεια που γειτονεύει με την Κριμαία, την ουκρανική χερσόνησο που προσαρτήθηκε στη Ρωσία το 2014.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη της, τον Βενιαμίν Καντράτιεφ, η πτώση συντριμμιών drone προκάλεσε «πυρκαγιά, η οποία εξαπλώθηκε σε εκρηκτικά» στην περιοχή Τιχαρέτσκι. Κάτοικοι απομακρύνθηκαν εσπευσμένα, πάντως δεν αναφέρθηκε κάποια ζημιά, πρόσθεσε μέσω Telegram.

Η Μόσχα το τελευταίο διάστημα ανακοινώνει σχεδόν καθημερινά καταρρίψεις δεκάδων drones της Ουκρανίας.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img