33.2 C
Athens
Κυριακή, 11 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΒ.Ζελένσκι: «Με βορειοκορεατικό πύραυλο το ρωσικό πλήγμα στην περιοχή του Κιέβου»

Β.Ζελένσκι: «Με βορειοκορεατικό πύραυλο το ρωσικό πλήγμα στην περιοχή του Κιέβου»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Σολτς προς Νετανιάχου: “Αποφασιστικό βήμα” για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή η κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Ο Σολτς κατέστησε σαφές ότι η γερμανική κυβέρνηση καταδικάζει σθεναρά τις απειλές από το Ιράν, την οργάνωση Χεζμπολάχ στον Λίβανο και άλλους σε βάρος της ασφάλειας του Ισραήλ και των πολιτών του, δήλωσε ο εκπρόσωπος Βόλφγκανγκ Μπίχνερ. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο ηγετών, ο Όλαφ Σολτς τόνισε ότι μια κατάπαυση του

Ζαχάροβα: Η σκληρή απάντηση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων δεν θα αργήσει να δοθεί

«Οι χρηματοδότες και οι αυτουργοί αυτών των εγκλημάτων, περιλαμβανομένων των εποπτών τους στο εξωτερικό, θα πρέπει να απαντήσουν. Μια σκληρή απάντηση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων δεν θα αργήσει να δοθεί», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής διπλωματίας Μαρία Ζαχάροβα, σε ανάρτησή της στο Telegram. ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: EPA-RUSSIAN FOREIGN AFFAIRS MINISTRY

Ρωσικές FAB έπληξαν θέσεις των ουκρανικών δυνάμεων στην Κουζμίνιβκα (βίντεο)

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τη στιγμή που ρωσικές FAB πλήττουν θέσεις των ουκρανικών δυνάμεων στην Κουζμίνιβκα. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #Kuzmynivka 🕰 Date: ~11.08.2024 📌 Coordinates: 48.789532,38.083685 👩‍🚀 Squad: 📝 Description: Russian FABs bomb Ukrainian Armed Forces positions near Kuzmynivka. 🖥 id: 11082024.1448 ✉️source: https://t.co/MVXsZG1GOh Map: Military Summary Map… pic.twitter.com/EjvbnaSs3n — Military Summary (@MilitarySummary)

Πέντε τροφικές δηλητηριάσεις από φαγητό καντίνας σε φεστιβάλ στην Ισπανία

Κατανάλωσαν φαγητό από καντίνα κατά τη διάρκεια φεστιβάλ. Πέντε άτομα, εκ των οποίων ένας ανήλικος, επλήγησαν τα ξημερώματα από πιθανή τροφική δηλητηρίαση, αφού κατανάλωσαν φαγητό από καντίνς στον εκθεσιακό χώρο La Roda, στην επαρχία Αλμπαθέτε της Ισπανίας. Όπως ανέφεραν πηγές από την Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης 112 στο Europa Press, η ειδοποίηση ελήφθη στις 0:48 π.μ.

Τραγωδία στα Τέμπη – Ηχητικό ντοκουμέντο | OPEN TV

Ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από την τραγωδία στα Τέμπη έρχεται στη δημοσιότητα. Αφορά την τηλεφωνική επικοινωνία ενός από τους επιβαίνοντες στο τρένο με το 112. Ο καλών δίνει στην τηλεφωνήτρια μέσω αυτοματοποιημένου μηνύματος, τις συντεταγμένες του σημείου του δυστυχήματος, ενώ από μέσα ακούγονται φωνές που καλούν σε βοήθεια. ΤΕΜΠΗ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
spot_imgspot_img

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποστήριξε ότι οι ρωσικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της αεροπορικής επιδρομής στο Κίεβο, χρησιμοποίησαν έναν βορειοκορεατικό πύραυλο.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν έναν πύραυλο της Βόρειας Κορέας σε αυτήν την επίθεση, σε ένα ακόμη εσκεμμένο τρομοκρατικό πλήγμα εναντίον της Ουκρανίας», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ειδικοί πυροτεχνουργοί εργάζονται για να καθορίσουν τα ακριβή δεδομένα σχετικά με αυτόν τον πύραυλο».

Σημειώνεται ότι ένας 35χρονος πατέρας και o 4χρονος γιος του σκοτώθηκαν κι άλλοι 3 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη ρωσική αεροπορική επίθεση στο Κίεβο, όπως ανακοίνωσαν οι ουκρανικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img