36.8 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοςΒρετανικό άρμα Challenger κατέστρεψαν οι Ρώσοι στο Κουρσκ; vid

Βρετανικό άρμα Challenger κατέστρεψαν οι Ρώσοι στο Κουρσκ; vid

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Φονικές σοκολάτες: Εντοπίστηκαν τα συστατικά που περιέχουν – Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων

Οι αρχές στις ΗΠΑ διερευνούν τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των ουσιών που εντοπίστηκαν στις σοκολάτες που προκάλεσαν 2 θανάτους και 130 ασθένειες. ων ενώσεων όταν λαμβάνονται μαζί. Η Υπηρεσία Ασφάλειας Τροφίμων των ΗΠΑ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των αναλύσεων των προϊόντων σοκολάτας Diamond Shruumz την στιγμή ο αριθμός των θυμάτων εξακολουθεί να αυξάνεται. Μέχρι χθες 14 Αύγουστου

Καιρός: Επιμένουν οι υψηλές θερμοκρασίες και τα μελτέμια – Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος

Επιμένει η ζέστη και μετά τον Δεκαπενταύγουστο με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει ακόμα και στους 40 βαθμούς Κελσίου σε περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με την ΕΜΥ αύριο Παρασκευή ο καιρός θα παραμείνει αίθριος με ηλιοφάνεια μέχρι το μεσημέρι που θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά

Φωτιά στην Αργολίδα – Άμεση η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε αγροτοδασική έκταση στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στην περιοχή Μοναστηράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr Στο σημείο επιχειρούν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους με 18 πυροσβέστες.

Για τα μάτια του κόσμου η εισβολή στο Κουρσκ! Προχωρούν κανονικά οι Ρώσοι στην Ουκρανία

Σε οικτρή αποτυχία εξελίσσεται η περιβόητη εισβολή των ουκρανονατοϊκών στη ρωσική επαρχία Κουρσκ, αφού όχι μόνο το Κίεβο δεν πέτυχε τον κύριο στόχο του -που ήταν η κατάληψη του πυρηνικού σταθμού της περιοχής- αλλά βλέπει τώρα να χάνει μερικούς από τους καλύτερα εκπαιδευμένους κομάντος του! Συνολικά πάνω από 11χιλ. καλά εκπαιδευμένοι κομάντος (που δεν ήταν

ΥΠΑΜ Σουηδίας για Κουρσκ: Η Ουκρανία έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της και εκτός συνόρων

Η Ουκρανία έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της εντός και εκτός του εδάφους της, σχολιάζοντας τη στρατιωτική επιχείρηση της Ουκρανίας στη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ. Ο ίδιος δήλωσε ότι η Σουηδία, κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ, δεν είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων για τα σχέδια της Ουκρανίας. (ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: freepik)
spot_imgspot_img

Ένα τεθωρακισμένο που μοιάζει με βρετανικό Challenger (κάποιοι λένε πως είναι ακόμα και Leopard) φέρεται να καταστράφηκε στο έδαφος του Κουρσκ στη Ρωσία.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η γνησιότητά του, το παρακάτω βίντεο που έχει γίνει viral αποτυπώνει το χτύπημα ενός άρματος των ουκρανικών Ε.Δ. από ένα ρωσικό Lancet-3.

Θυμίζουμε πως σε πρότερη ενημέρωσή του, Τσετσένος Στρατηγός που έχει οριστεί ως επικεφαλής των επιχειρήσεων στο Κουρσκ δήλωσε πως η πλειονότητα του πολεμικού υλικού που χρησιμοποιήσαν οι Ουκρανοί για την εισβολή του έχει ήδη καταστραφεί από τους Ρώσους.

Δείτε το απόσπασμα:

φωτο:freepik

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img