16 C
Athens
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, 2024
ΑρχικήΥγείαΑσφάλεια τροφίμωνΗ ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ βραβεύτηκε στην κατηγορία FOOD SAFETY CULTURE STAND OUT στα...

Η ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ βραβεύτηκε στην κατηγορία FOOD SAFETY CULTURE STAND OUT στα Food Experts’ Awards 2024

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ο ρόλος και η αξία των οχυρωματικών έργων στο σημερινό πεδίο της μάχης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τόλιας Μια από τις πλέον παραμελημένες πτυχές σε ό,τι έχει να κάνει με την μελέτη των αμυντικών θεμάτων από πλευράς του ειδικού Τύπου, έχει να κάνει με την αξία και τον ρόλο των οχυρωματικών έργων στο σύγχρονο πεδίο της μάχης. Στάση εν μέρει αιτιολογημένη, καθώς στη σύγχρονη βιβλιογραφία απουσιάζουν σχετικές αναφορές, που

Ερωτηματικά για τις παράνομες σφαγές βοοειδών στη Βρετανία – Μία σύλληψη 

Η αστυνομία στη Βρετανίας συνέλαβε έναν άνδρα για παράνομες σφαγές βοοειδών. Η Εθνική Μονάδα Εγκλήματος Τροφίμων (NFCU) της Υπηρεσίας Ασφάλειας Τροφίμων της Βρετανίας (FSA) πραγματοποίησε κοινή επιχείρηση με τις αστυνομικές δυνάμεις του Δυτικού Γιορκσάιρ και του Νότιου Γιορκσάιρ σε σχέση με απάτη τροφίμων, που περιλαμβάνει τη δημιουργία δυνητικά πλαστών εγγράφων που επιτρέπουν τη μετακίνηση των

Καιρός: Ξημερώματα πολύ έντονες καταιγίδες – Πού θα χτυπήσουν, η πρόγνωση Καλλιάνου

Ο καιρός έχει γίνει για τα καλά φθινοπωρίνος με τις πρώτες ισχυρές βροχές να έχουν ήδη ξεσπάσει. Ωστόσο σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου στην εκπομπή Live News, από τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/11) αναμένονται πολύ έντονες καταιγίδες η οποίες θα κρατήσουν έως το Σάββατο. Δύο περάσματα καταιγίδων Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα

Τσατραφύλλιας: Προσοχή στη γλίτσα – Η ανάρτησή του

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστά ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας με αφορμή την συνεχόμενη βροχόπτωση. Σε νέα ανάρτησή του προειδοποιεί για την...γλίτσα. Ο καιρός έχει γίνει για τα καλά φθινοπωρίνος με τις πρώτες ισχυρές βροχές να έχουν ήδη ξεσπάσει. Ωστόσο σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου στην εκπομπή Live News, από τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/11)

Πυροσβεστική: Εννέα αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη την χώρα

Από τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης (12/11), έως τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης (13/11), εκδηλώθηκαν εννέα αγροτοδασικές πυρκαγιές. Από αυτές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι οχτώ αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη μία. https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1856729940332253230 Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων
spot_imgspot_img

Από το 2020 η ΟΠΤΙΜΑ έχει επενδύσει στη δημιουργία κοινής Κουλτούρας Ασφάλειας Τροφίμων για όλες τις εμπορικές και παραγωγικές της μονάδες, τις φάρμες σε Ήπειρο και Δομοκό και τις θυγατρικές της εταιρείες στο εξωτερικό.

Η ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες που συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια δυναμικής και επιτυχημένης παρουσίας στον κλάδο των τροφίμων, διακρίθηκε στην κατηγορία FOOD SAFETY CULTURE STAND OUT από την Οργανωτική Επιτροπή των Food Experts’ Awards (FEA 2024).

Το συγκεκριμένο βραβείο έρχεται να επιστεγάσει τη συμβολή της Διεύθυνσης Διασφάλισης Ποιότητας & Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων της ΟΠΤΙΜΑ στην ανάπτυξη και τη συνεχή βελτίωση της κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων στο σύνολο της λειτουργίας της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2020 η ΟΠΤΙΜΑ έχει επενδύσει στη δημιουργία κοινής Κουλτούρας Ασφάλειας Τροφίμων για όλες τις εμπορικές και παραγωγικές της μονάδες, τις φάρμες σε Ήπειρο και Δομοκό και τις θυγατρικές της εταιρείες στο εξωτερικό, με στόχο να εξελιχθεί σε έναν καινοτόμο, καθετοποιημένο Όμιλο τροφίμων που αριθμεί πάνω από 500 εργαζόμενους.

Κατά την παραλαβή του βραβείου στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στη διεθνή έκθεση τροφίμων FOOD & DRINKS by Detrop, στην HELEXPO, η κα Φλώρα Μαγκανάρη, Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας & Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων της ΟΠΤΙΜΑ, δήλωσε «Η διαδικασία Ομιλοποίησης που ξεκινήσαμε πριν από 4 χρόνια ήταν σίγουρα μια σύνθετη και πολύπλευρη διαδικασία. Αντιμετωπίσαμε διάφορες προκλήσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά τη δημιουργία μίας ενιαίας φιλοσοφίας και κουλτούρας και την ενσωμάτωση πολλών και διαφορετικών λειτουργιών και διεργασιών σε ένα ενιαίο σύστημα. Με επιμονή, υπομονή, προσαρμοστικότητα, προσήλωση στον στόχο και, πάνω από όλα, ομαδική δουλειά, ολοκληρώσαμε με επιτυχία αυτή τη διαδικασία και καταφέραμε να  διακριθούμε για το έργο μας στα Food Experts’ Awards 2024. Αυτό το βραβείο είναι αφιερωμένο σε όλες τις ομάδες και τους ανθρώπους της ΟΠΤΙΜΑ, γιατί είναι αποτέλεσμα όλων!».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img